Alles wat we weten over het aankomende album van Adele

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over het aankomende album van Adele
Alles wat we weten over het aankomende album van Adele
Anonim

Het is weer die tijd van het jaar. Adele, de koningin van de ziel, is terug, en ze is hier om te blijven. Het voelt alsof het een eeuwigheid geleden is dat de Engelse krachtpatser ons zegende met haar zijdezachte crooning met haar 25-album, ondersteund door singles als 'Hello', 'When We Were Young' en 'Send My Love'.

"Ik heb het gevoel dat dit album zelfvernietiging is", vertelde de zanger aan Vogue, "dan zelfreflectie en dan een soort van zelfverlossing. Maar ik voel me er klaar voor. Ik wil echt dat mensen mijn kant van de verhaal deze keer." Nu, zoals gezegd, maakt de zanger zich op voor een mysterieus aankomend album, met de belofte dat het "een drum- en basplaat zal zijn om je te pesten." Om het samen te vatten, hier is alles wat we weten over Adele's aanstaande 30 en de volgende stap voor de zanger.

8 Vorige week verschenen projecties van '30' op verschillende beroemde plekken in de wereld

Eerder deze maand verschenen er enkele "mysterieuze" billboards met het nummer "30" erop geschreven op verschillende iconische plekken van de wereld, waaronder het beruchte Empire State Building en het Louvre in Parijs, Frankrijk. Fans speculeerden al snel dat Adele achter hen stond, en ze hadden gelijk. Al snel veranderde de zangeres haar foto's op sociale media en kwam overeen met de esthetiek van de billboards van een blauw en turkoois patroon. De zangeres heeft toen nog niets bevestigd, maar ze gooide wel een update tijdens haar Saturday Night Live-monoloog in oktober vorig jaar.

"Mijn album is nog niet af, en ik ben ook te bang om beide te doen", zei ze. "Ik zet liever gewoon wat pruiken op… drink een glas wijn of zes en kijk wat er gebeurt."

7 Het album zal dienen als de opvolger van haar eerdere platen

Het is nu officieel: Adele's aankomende album heet 30, een flagrante knipoog naar de mijlpaal die ze tijdens het creatieve proces bereikte. Haar pijnlijke publiekelijk gedocumenteerde scheiding van Simon Konecki, haar stembandenincident waardoor ze sommige van haar tourdata moest annuleren, en haar ongelooflijke reis naar gewichtsverlies zijn enkele van de cruciale momenten van haar mijlpaalleeftijd.

Adele, nu 33, zei echter in 2016 tijdens een aflevering van Carpool Karaoke dat 25 (2015) het laatste album zou zijn dat een titel zou krijgen na haar leeftijd en dat het volgende een kleine pauze zou kunnen zijn van de traditie.

6 De zanger werkt al sinds 2018 aan het project

De krachtpatser werkt al geruime tijd aan het project, dat dateerde van 2018, kort na haar 30e verjaardag. Adele plaatste haar vieringen op Instagram en prees Childish Gambino voor zijn toen nieuwste nummer "This Is America" en de bijbehorende videoclip. Zou dit een droomsamenwerking kunnen zijn?

5 Het project zou oorspronkelijk in september 2020 worden uitgebracht

In februari vorig jaar dook online een clip op van Adele die de bruiloft van een vriend bijwoonde, en die bevatte enkele belangrijke punten van haar aankomende album. De artiest, die zowel artiest als officiant is, zei op het podium waar iedereen bij was "mijn album in september te verwachten". We hebben vorig jaar september geen nieuwe Adele-muziek gezien, maar met alle drukte die gaande is, is er zeker een nieuw tijdperk aan de horizon.

4 De eerste single, 'Easy On Me', komt uit in oktober 2021

Sterker nog, de zangeres rekruteerde haar oude medewerker Greg Kurstin voor de aankomende eerste single van het album, 'Easy on Me'. De producer zelf is geen onbekende in Adele's carrière, aangezien hij in 2015 mede-instrumenten moest schrijven en produceren voor de recordbrekende hit "Hello" van de zangeres. in het cassettedeck van een voertuig en wegrijden in een zwart-wit frame.

"Het is gevoelig voor mij, deze plaat, hoeveel ik er van hou", vertelde de zanger aan Vogue tijdens een recent interview. “Ik zeg altijd dat 21 niet meer van mij is. Alle anderen namen het zo in hun hart. Deze laat ik niet los. Dit is mijn album. Ik wil mezelf met iedereen delen, maar ik denk niet dat ik deze ooit zal laten gaan.”

3 Fans zijn ervan overtuigd dat '30' in november 2021 in de winkels zal liggen

Helaas heeft Adele tot nu toe geen officiële releasedatum gegeven, maar fans op sociale media zijn ervan overtuigd dat er in november 30 in de winkels en streamingplatforms zullen verschijnen. Taylor Swift, die de opnieuw opgenomen versie van haar Red-album zou uitbrengen, verplaatste de releasedatum van 19 naar 12 november. Velen dachten dat de verhuizing was gedaan om Adele's 30, aangezien Swift misschien vermijdt om het tegen elkaar op te nemen met een andere grote release.

2 Dit is wat haar manager over het album zei

Lucy Dickins, Adele's oude manager, ging zitten met de in het VK gevestigde publicatie Music Week om vorig jaar te praten over het aankomende album van de zangeres.

"Ik denk niet dat je het weet, het gaat altijd om het gevoel. [In het geval van Adele] is het zeer zeldzaam dat zoiets op je pad komt. Ze blies me nummer na nummer weg," ze zei, en beloofde dat nieuwe opnames verwacht mogen worden "hoe eerder hoe beter."

1 De zangeres heeft net haar scheidingspapieren dit jaar afgerond

In een ander nieuws in het Adele-universum heeft de zangeres dit jaar eindelijk haar scheidingspapieren van haar oude echtgenoot Simon Konecki afgerond na een lange periode van chaotische jaren. Samen verwelkomden het paar in 2012 een zoon Angelo James.

"Hij heeft zoveel simpele vragen voor mij die ik niet kan beantwoorden omdat ik het antwoord niet weet. Zoals: 'Waarom kunnen we niet nog steeds samenwonen?' 'Dat doen mensen gewoon niet als ze gaan scheiden. 'Maar waarom niet?' Ik heb zoiets van, 'ik weet het verdomme niet. Dat is niet wat de samenleving doet', zei ze tegen Vogue. "Het was meer dat ik van mezelf scheidde. Gewoon zoiets van, 'Bh, fin' hot mess, get your fuckin' shit together!'"

Aanbevolen: