Alles wat we weten over de aankomende 'Sandman'-serie van Netflix

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de aankomende 'Sandman'-serie van Netflix
Alles wat we weten over de aankomende 'Sandman'-serie van Netflix
Anonim

Netflix is tegenwoordig een krachtpatser en ze zijn naar de top gestegen dankzij slimme moves. Shows van vroeger op de tap hebben is geweldig, maar hun eigen shows hebben was nog beter. Een andere slimme zet is het redden van shows, zoals Lucifer, van de rand van annulering.

Neil Gaiman's Sandman wordt eindelijk aangepast in een serie, en Netflix is de krachtpatser erachter. De cast van de show is briljant en DC lijkt weer een tv-hit in handen te hebben. Het zal niet gemakkelijk zijn om het voor elkaar te krijgen, maar Sandman heeft een waanzinnig potentieel gezien zijn erfenis.

Er is weinig bekend over de show, maar we hebben hieronder enkele belangrijke details!

'Sandman' is gebaseerd op de legendarische Neil Gaiman-serie

Sandman is een van de meest geanticipeerde originele Netflix-shows in de recente geschiedenis, aangezien de stripreeks waarvan het wordt aangepast een van de beste is die ooit is geschreven. Neil Gaiman gaf een masterclass met het originele verhaal en na vele pogingen staat een waardige bewerking voor de deur.

Deze serie is voorzien van Dream, of Morpheus, die zijn koninkrijk van de Dromen herstelt en zijn fouten herstelt nadat hij meer dan een eeuw door een occultist in de val is gelokt. Het is een donkerder verhaal, en een die rijk is aan kennis. Gelukkig is Netflix van plan meer te lezen dan alleen een enkel deel van dit epische verhaal.

"Het omvat deel één "Preludes en Nocturnes", deel twee "The Doll's House" en de eerste helft van deel drie, "Dream Country", volgens What's On Netflix.

Er is nog veel meer na die drie delen, en als dit eerste seizoen echt van de grond komt, dan heeft Netflix de kans om het hele verhaal te vertellen.

De cast voor 'Sandman' is uitstekend

Net als bij elke andere stripboekbewerking, was het casten van de hoofdpersonen een belangrijk aandachtspunt voor Sandman. Fans zullen niet alleen kennis maken met een hele reeks nieuwe personages, maar er zullen ook enkele bekende personages in de kudde verschijnen, hoewel ze er anders uit zullen zien dan fans zich herinneren.

Tom Sturridge zal de hoofdrol spelen als Dream in de serie, en op basis van de vroege trailer ziet hij er absoluut perfect uit als het hoofdpersonage. Andere opmerkelijke castingbeslissingen zijn Boyd Holbrook als Corinthian, Charles Dance als Roderick Burgess en Asim Chaudhry en Sanjeev Bhaskar als Cain en Abel.

Hoewel Sturridge er misschien uitziet als het personage uit de strips, hebben andere castingbeslissingen ervoor gekozen om dingen door elkaar te halen. Dit heeft de woede gewekt van een paar vocale fans, maar het kan Neil Gaiman niet schelen, en terecht.

"Ik heb 30 jaar met succes gevochten tegen slechte films van Sandman. Ik geef nul f--s over mensen die Sandman niet begrijpen/niet hebben gelezen die zeurt over een niet-binair verlangen of dat de dood niet bestaat t wit genoeg. Bekijk de show, maak een beslissing, "zei hij.

Eén hoofdpersonage, dat DC al op het kleine scherm heeft gezet, zal er heel anders uitzien en aanvoelen dan wat fans eerder hebben gezien, en dit is iets geweldigs.

Een nieuwe versie van Lucifer

In wat voor sommige fans een verrassing kan zijn, is Lucifer, die al de ster is van zijn eigen razend populaire serie, eigenlijk een DC Comics-personage. In plaats van Tom Ellis aan boord te halen, kozen de mensen achter Sandman ervoor om het personage opnieuw te casten voor een versie die meer aansluit bij de strips.

Sandman-schrijver, Neil Gaiman, sprak dit aan en zei: "De theologie en kosmogonie van Lucifer is ver verwijderd van die van Sandman. Het is 'geïnspireerd door' Sandman, maar je kunt de Lucifer-versie niet gemakkelijk aanpassen aan ga terug naar Sandman als je begrijpt wat ik bedoel."

"Het leek makkelijker en leuker om de Sandman-versie van Lucifer, nou ja, veel dichter bij de Sandman-versie van Lucifer te hebben," voegde hij eraan toe.

In plaats van Tom Ellis in de rol, speelt Gwendoline Christie van Game of Thrones-faam Lucifer. Christie lijkt meer op de komische versie van Lucifer, en ze heeft het bereik om het personage te nagelen.

In een interview zei de actrice: "Ik las de graphic novels van The Sandman, dus ik wist dat ik gewoon bij dit project moest worden betrokken. Er zou iets echt unieks gebeuren. De sets zijn enorm, een groot aantal van detail en zorg is besteed aan hoe het tot leven wordt gebracht."

Er zit veel hype achter dit project, en als het in de buurt komt van net zo geweldig te zijn als het bronmateriaal, dan staan tv-fans een absolute traktatie te wachten wanneer Sandman eindelijk op Netflix komt.

Aanbevolen: