Wat weten we over de aankomende miniserie 'Your Honor' van Bryan Cranston?

Wat weten we over de aankomende miniserie 'Your Honor' van Bryan Cranston?
Wat weten we over de aankomende miniserie 'Your Honor' van Bryan Cranston?
Anonim

Bryan Cranston werd beroemd door de populaire tv-shows Malcolm In The Middle en Breaking Bad. Maar het is alweer een tijdje geleden dat de Emmy-winnaar een hoofdrol speelde in een tv-serie.

Het is 7 jaar geleden sinds het succes van Breaking Bad, maar Cranston is terug als hoofdrolspeler in de tv-serie van Showtime's miniserie, Edelachtbare.

Cranston speelt Michael Desiato, een gerespecteerd rechter in New Orleans, maar zijn leven verandert wanneer zijn zoon betrokken raakt bij een vluchtmisdrijf.

Het incident met vluchtmisdrijf opent een spel met hoge inzetten van leugens, bedrog en onmogelijke keuzes.

Truth Be Told's Hunter Doohan zal de zoon van Cranston spelen, die op de middelbare school zit. Doohan en Cranston zullen worden vergezeld door een getalenteerde cast.

Michael Stuhlbarg speelt misdaadbaas Jimmy Baxter, terwijl Sofia Black D'Elia, Carmen Ejogo, Isiah Whitlock Jr. en Hope Davis ook de hoofdrol spelen.

Margo Martindale van de Amerikanen keert terug en speelt senator Elizabeth Guthrie, de moeder van de overleden vrouw van Michael Desiato van Cranston. Maura Tierney zal ook terugkeren als Fiona McKee, een onverschrokken aanklager die een belangrijke zaak in de rechtszaal van Desiato behandelt.

De serie is een bewerking van de Israëlische serie Kvodo, die is gemaakt door Ron Ninio en Shlomo Mashiach. Het is geproduceerd door Ram Landes en uitgezonden op de Israëlische Yes TV.

Deze tiendelige serie is in december vorig jaar gelanceerd. Het is exec geproduceerd door The Good Fight-duo Robert en Michelle King en Peter Moffat van The Night Of, die ook schrijft. Cranston produceert ook.

Dit is niet de eerste keer dat Cranston actief is achter de camera. De acteur is co-creëer, schreef en produceerde The Handlers en Sneaky Pete van Amazon Prime.

Maar hoewel hij een pauze heeft genomen van acteren op televisie, is Cranston genomineerd voor een Oscar voor zijn optreden op Trumbo en ontving hij 2 Tony Awards voor zijn werk aan All The Way en Network.

Afgezien van de lofbetuigingen op het grote scherm en het podium, zou het een welkome aanblik zijn om Cranston terug te zien in een spannend tv-drama, een genre dat hem mainstream-succes bracht met het spelen van de raadselachtige W alter White.

Your Honor gaat op 6 december in première op Showtime.

Aanbevolen: