Millie Bobby Brown & Gaten Matarazzo laat je vaccineren om 'Stranger Things' seizoen 4 te filmen

Inhoudsopgave:

Millie Bobby Brown & Gaten Matarazzo laat je vaccineren om 'Stranger Things' seizoen 4 te filmen
Millie Bobby Brown & Gaten Matarazzo laat je vaccineren om 'Stranger Things' seizoen 4 te filmen
Anonim

Stranger Things-sterren Millie Bobby Brown en Gaten Matarazzo hebben net hun covid-19-vaccins gekregen!

Het verwachte vierde seizoen van Stranger Things werd aangekondigd in september 2019 en het is sindsdien meer dan een jaar geleden. Seizoen 3 eindigde op een hoog niveau, met subtiele suggesties voor de mogelijkheid dat Jim Hopper (David Harbour) nog in leven is. Zoals de door Netflix vrijgegeven teaser eerder heeft onthuld, is Hopper niet alleen springlevend, maar wordt hij ook gevangen gehouden in Rusland!

Fans van de serie wachten al heel lang om meer te horen over het komende seizoen. Er is geen officiële update van Netflix geweest, maar Millie Bobby Brown (ook bekend als Eleven) en Gaten Matarazzo (die Dustin speelt) kregen hun Covid-19-vaccins op dezelfde dag ….wat maar één ding kan betekenen.

Stranger Things seizoen 4 om het filmen te hervatten?

Na vertragingen als gevolg van de pandemie begon de productie van de serie in maart 2020, maar kwam snel daarna tot stilstand. De opnames werden in oktober later dat jaar hervat, maar kwamen onverwachts tot stilstand.

Op zondag deelde Millie Bobby Brown een foto op haar Instagram-verhalen, waaruit bleek dat ze was ingeënt!

De Enola Holmes-acteur deelde de sticker "Let's Get Vaccinated" in een poging het bewustzijn onder haar fans en volgers te vergroten en hen te inspireren hetzelfde te doen.

https://www.instagram.com/milliebobbybrown
https://www.instagram.com/milliebobbybrown

Haar co-ster Gaten Matarazzo deelde ook een reeks foto's op zijn account en voegde "Fijn Pasen allemaal. Laat je vaccineren", in het bijschrift.

Stranger Things-fans feliciteerden de acteur met zijn vaccinatie en wensten hem veel succes met zijn filmreis.

Hier is een glimp van seizoen 4

Een fanaccount gewijd aan het filmen van Stranger Things seizoen 4 deelde nieuwe foto's van de sets, die meerdere locaties onthullen, zoals een louche trailerpark, historische auto's en veel te veel Upside Down-setdecoratie.

Het is niet bekend of deze sets zijn gemaakt om de Upside Down-scènes te filmen, omdat sommige fans geloven dat de griezelige Upside Down zich op de een of andere manier naar de echte wereld verspreidt.

"Is dat waar de byers en elf verblijven?" vroeg een fan.

Aan het einde van seizoen 3 verhuisden Joyce Byers, haar twee jongens en Eleven bij Hawkins na de (nep)dood van Jim Hopper. Fans kunnen niet wachten om ze terug te zien keren naar Hawkins en zich te herenigen met Jim… maar daarvoor moet hij zijn weg zien te vinden uit een zwaarbewaakte Russische gevangenis.

Aanbevolen: