20 foto's van de evolutie van Millie Bobby Brown sinds seizoen 1 van Stranger Things

Inhoudsopgave:

20 foto's van de evolutie van Millie Bobby Brown sinds seizoen 1 van Stranger Things
20 foto's van de evolutie van Millie Bobby Brown sinds seizoen 1 van Stranger Things
Anonim

Een bepaalde Netflix-serie leek op een dag de wereld te veroveren. Toen het eerste seizoen van Stranger Things in 2016 op Netflix verscheen, was de wereld woedend over deze throwback-serie over een groep vrienden die halverwege de jaren 80 tegen het bovennatuurlijke vocht. Natuurlijk hielden we van alle personages: Mike (Finn Wolfhard), Will (Noah Schapp), Lucas (Caleb McLaughlin), Dustin (Gaten Marazzo) en de rest van de cast.

Maar het enige personage dat echt onze aandacht trok, was Eleven, gespeeld door de jonge Millie Bobby Brown. Elf is een jong meisje met bovennatuurlijke vermogens, die voornamelijk draaien om haar telekinese, waardoor ze zich onderscheidt van haar vrienden. Ze is de sterkste van allemaal en het meisje dat haar speelt is net zo fascinerend.

Hier zijn 20 verbluffende foto's van Millie's evolutie door de eerste drie seizoenen van de hitshow.

20 Introductie van Elf aan de wereld

Toen we Eleven voor het eerst zagen, was ze een bang klein meisje met krachten die haar bevattingsvermogen te boven ging, en we waren meteen gefascineerd door deze jonge actrice die haar portretteerde. Wat veel mensen niet weten, is dat Millie Bobby Brown NIET Amerikaans IS (Elf is), ze is eigenlijk in Spanje geboren, maar opgegroeid in Bournemouth, Dorset in het VK.

19 Een van haar eerste rode loperwandelingen

Vanaf de eerste dag was Millie voorbestemd om een ster te worden en dat wisten haar ouders. Toen ze nog maar 8 jaar oud was, verhuisde haar familie van het VK naar Orlando, Florida. Blijkbaar verhuisden ze constant heen en weer van Groot-Brittannië naar de Verenigde Staten, afhankelijk van wat voor soort rollen Millie zou krijgen in haar nieuwe carrière.

18 Gewoon een gelukkig meisje in Hollywood

Misschien heb je Millie herkend toen je haar voor het eerst zag sinds ze een paar kleine, maar krachtige, rollen had gespeeld in hitshows zoals Once Upon A Time in Wonderland (wat een spin-off was van de ABC-fantasieshow Once Upon a Time) Grey's Anatomy en Modern Family. Maar helaas werd ze steeds gepasseerd voor grotere rollen.

17 Vroeg leren Hollywood Glamour poses

Op zo'n jonge leeftijd maakte Millie zich grote zorgen over het onderhouden van haar eigen familie, die alles had uitgegeven om van Orlando naar Los Angeles te verhuizen. Ze waren blut en Millie werd steeds gepasseerd voor grotere rollen. "Het was heel moeilijk", zei ze. "Er waren veel tranen onderweg."

16 Duwen haar weg door de mode

Voordat ze de Instagram-modester was die ze nu is, waren de zaken zo krap dat haar familie naar Millie's manager, Melanie Greene, moest gaan voor financiële hulp. 'Mijn oudere zus is vertrokken', zei Millie over de situatie.“Ze wilde het [de staten] niet meer doen. Het waren tranen, tranen, tranen. We hebben moeilijke tijden doorgemaakt.”

15 Een jonge Audrey Hepburn in de maak?

Nu al die moeilijke tijden achter haar liggen dankzij haar overweldigende bekendheid, is Millie niet alleen de kleine lieveling van Netflix, maar ze is ook een social media-koningin met 31,7 miljoen volgers op haar Instagram alleen. Via de sociale-mediasite zagen we haar uitgroeien tot een echte fashionista, met een stijl die lijkt op Audrey Hepburn.

14 Punk Rock Chic

Zoals de meeste tieners doen, heeft Millie geen specifieke toon gezet als het gaat om haar stijl, waardoor haar kamer gedurfd en vrij is als het erop aankomt. Ze heeft duidelijk smaak en weet waar ze goed in staat, zo blijkt uit de foto's die ze op haar Instagram plaatst. Ze kan de ene dag van Audrey Hepburn naar punkrock chic gaan de volgende.

13 Rondneuzen

Millie heeft tegenwoordig veel om vrolijk van te worden, dus als ze op de rode loper afdwa alt, is het geweldig om naar te kijken. Toen ze naar de Stranger Things-auditie ging, ging het goed. "Mijn emoties waren zo rauw, ik sloeg het uit het park", zei ze. Ze was op weg naar Atlanta om te beginnen met de opnames van het eerste seizoen.

12 Altijd maar een normaal kind

Ondanks wereldwijde bekendheid op zo'n jonge leeftijd, is Millie gewoon een normale tiener. Ze leeft op sociale media en houdt ervan om met haar vrienden rond te hangen en te dollen, waarvan de meeste toevallig haar mede-sterren zijn op de set van Stranger Things. In 2019 maakte ze haar speelfilmdebuut met de film Godzilla en maakte een plons op het grote scherm.

11 Haar serieuze "El"-uitdrukking

Als je een fan bent van Stranger Things, weet je dat Eleven haar deel van de problemen heeft meegemaakt voor zo'n jong kind. Ze werd op jonge leeftijd van haar moeder weggerukt, er werd op geëxperimenteerd, heeft krachten die ze nog steeds probeert te ontwennen, en dat allemaal terwijl ze als tiener door het leven ging. Wanneer ze eindelijk geluk vindt, wordt het meestal in een of andere vorm weggerukt.

10 Leuke tijden met Drake

Een paar jaar geleden hadden Drake en Millie elkaar ontmoet, backstage bij een van zijn concerten, en zelfs deze schattige foto gemaakt van hen die zich voordeden als Elf. Ze sms'en ook heen en weer, wat voor de meeste mensen alarm heeft geslagen, ook al is het onschuldig genoeg: ze zegt alleen dat ze hem om relatieadvies vraagt.

9 Poseren voor de Gram

Drake is niet de enige. Een andere Instagram-beïnvloeder en mega-superster heeft kennis genomen van Millie: Aaron Paul, die Jesse Pinkman speelde in Breaking Bad. Nadat hij haar had ontmoet, werd hij weggeblazen door haar intelligentie en aanwezigheid. "Misschien is ze daarom zo'n buitengewone acteur", zei hij. "Ze begrijpt op de een of andere manier de menselijke ervaring alsof ze het al duizend jaar heeft beleefd."

8 hippiebrillen zijn binnen

Op basis van hoe ze zich kleedt, is Millie altijd bezig geweest met mode en alles eromheen. Zoveel verschillende modebladen zoals Teen Vogue en Elle en Vogue besteden al een lange tijd aandacht aan haar en het lijkt niet te vertragen. EN ZE IS SLECHTS 15, dus we gaan nog vele jaren haar oog voor mode zien.

7 Dromen van sterrenhemel, magische dingen

Twee jaar geleden was de toen 14-jarige die ooit worstelde om de eindjes aan elkaar te knopen voor haar gezin, een van de 100 meest invloedrijke mensen van Time geworden (en het was Aaron Paul die haar stuk voor het tijdschrift schreef). Er is geen twijfel dat de toekomst zoveel meer voor zijn jonge vrouw in petto heeft dan Stranger Things en we kunnen niet wachten om het te zien.

6 Eerste liefdes zijn moeilijk

Via Instagram kwamen we erachter dat de geruchten waar waren: Millie had haar eerste vriendje (in het echte leven - we tellen Elf en Mike niet mee op Stranger Things, hoewel we dat echt willen), zanger Jacob Sartorius. De twee hadden elkaar op Valentijnsdag in 2018 schattige berichtjes gestuurd, maar in juni van dat jaar gingen ze uit elkaar.

5 Maar de beste vriendschappen zijn makkelijk

Weet je wat niet onbreekbaar is? De vriendschappen op de set van Stranger Things. Vanaf het begin plaatsten de jonge acteurs foto's van hen die grapjes maakten op elkaars Instagram-accounts en toen nieuwe personages werden geïntroduceerd (zoals Max, die wordt gespeeld door Sadie Sink, hierboven afgebeeld). Ze zijn allemaal extreem dichtbij en dat is te zien.

4 Opgroeien in de spotlight

Millie lijkt zich redelijk op haar gemak te voelen om in de schijnwerpers te staan, ook al krijgt ze vaak ongewenste aandacht. "Het draait allemaal om evolueren en dat is wat ik zo leuk vind aan jong zijn", zei ze tegen Harper's Bazaar. “Ik vind het leuk om nieuwe dingen over mezelf te leren.” En we vinden het heerlijk om mee op reis te gaan en te zien hoe ze een getalenteerde jonge vrouw wordt.

3 Kijk uit Wereld

Zovelen van ons hebben het meegemaakt toen we een bepaalde leeftijd bereikten: de opwinding om ons rijbewijs te halen en de nervositeit die we voelden toen we daadwerkelijk de test moesten doen. En in april vorig jaar voegde Elf zich bij de mengelsport! Ze slaagde om haar rijbewijs te halen en maakte grapjes over chauffeurs die voor haar moesten "oppassen".

2 Mooi in roze

Haar rode loper-look is volledig geëvolueerd naarmate ze ouder wordt, maar ze vindt het nog steeds moeilijk. "HET is altijd moeilijk om je te kleden voor een rode loper-evenement, omdat veel mensen een mening hebben en helaas zeg je dat je er niet naar wilt luisteren, maar eigenlijk moet je dat wel," zei ze. Ze leert NOG STEEDS, maar ze ziet er altijd prachtig uit.

1 Bijna allemaal opgegroeid met haar laatste SAG-uiterlijk

Om de een of andere vreemde reden werd Millie's blik op de SAG-awards van 2020 bekritiseerd omdat ze 'te volwassen' was voor een 15-jarige. Maar we denken dat het witte Louis Vuitton-pak in combinatie met diamanten juwelen van Cartier buitengewoon was. Ze deed het wonderwel en schitterde gewoon op de rode loper. Alle haters kunnen alsjeblieft opstappen, want het kan haar niets schelen.

Aanbevolen: