‘Stranger Things’-fans willen Finn Wolfhard en Millie Bobby Brown tot nu toe nadat ze ze samen hebben gezien

Inhoudsopgave:

‘Stranger Things’-fans willen Finn Wolfhard en Millie Bobby Brown tot nu toe nadat ze ze samen hebben gezien
‘Stranger Things’-fans willen Finn Wolfhard en Millie Bobby Brown tot nu toe nadat ze ze samen hebben gezien
Anonim

Fans van de sci-fi-serie hebben zich afgevraagd over de aard van de relatie tussen acteurs en het filmkoppel Millie Bobby Brown en Finn Wolfhard (Eleven en Mike) sinds de show in première ging op Netflix. Hun chemie is swoon-waardig, Millie en Finn hebben een ongelooflijke aanwezigheid op het scherm en acteren chomps … maar ze zijn nooit meer dan vrienden geweest.

De sterren werden gezien terwijl ze rondhingen tijdens het filmen van seizoen 4 van Stranger Things in New Mexico, waardoor fans ze opnieuw samen hebben verzonden!

Millie en Finn speelden samen golf

Een nieuwsupdate-account voor de Netflix-serie bevestigde dat verschillende fans Finn Wolfhard en Millie Bobby Brown minigolf hadden zien spelen in New Mexico. De co-sterren brachten naar verluidt een hele dag door op TopGolf; een virtuele golfbaan in Albuquerque, maar er is geen fotografisch bewijs van het paar samen om het rapport te bewijzen.

Instagram-account @astrozombiesnm plaatste een foto van Wolfhard in de winkel en deelde dat de acteur en Bobby Brown samen waren gespot.

Het nieuws kwam als een verrassing voor Stranger Things-fans die dolgelukkig zijn om te zien hoe de acteurs samen tijd doorbrengen, en hopen dat hun platonische relatie verandert in een romantische.

"Omg!!!!!! Schip!!" een fan schreef in de reacties.

"AHHHH ZO LEUK! Ik vind het geweldig om te zien hoe ze samen tijd doorbrengen, " deelde een ander.

"Vooral op dates! Dat hebben we nog nooit eerder gezien (in vreemde dingen), " reageerde een derde.

"Ik heb ze en hun vriendschap gemist, oh mijn god, " gutste een fan.

Sommige fans maakten zich zorgen over de heropleving van de verladers van Millie en Finn, vooral omdat ze een individuele relatie hebben. De acteurs hebben keer op keer bevestigd dat ze nog nooit een relatie hebben gehad en dat ze gewoon vrienden en co-sterren zijn.

"Finn heeft een vriendin en millie heeft een vriendje. + ze hebben al zo vaak gezegd dat ze gewoon vrienden zijn, maak het ze niet ongemakkelijk.." schreef een gebruiker ter verdediging.

Millie Bobby Brown is naar verluidt aan het daten met Jake Bongiovi, nadat haar zeer controversiële relatie met TikTok-ster Hunter "Echo" Ecimovic eindigde. Millie was toen 16 jaar oud, terwijl haar partner 20 was en naar verluidt de ster van Enola Holmes "verzorgde" sinds hij ouder was.

Aanbevolen: