Is Millie Bobby Brown aan het daten met haar 'Stranger Things' co-ster Noah Schnapp?

Inhoudsopgave:

Is Millie Bobby Brown aan het daten met haar 'Stranger Things' co-ster Noah Schnapp?
Is Millie Bobby Brown aan het daten met haar 'Stranger Things' co-ster Noah Schnapp?
Anonim

Stranger Things-actrice Millie Bobby Brown zou een relatie hebben met haar co-ster! De 17-jarige Netflix-ster, die voorheen gelinkt was aan TikTok-persoonlijkheid Hunter "Echo" Ecimovic, ging naar Instagram en plaatste een wazige foto van zichzelf terwijl ze haar nieuwe beau omhelsde.

Afgaande op de foto lijkt de actrice in een reuzenrad te zitten met een jongen waarvan fans denken dat het haar co-ster Noah Schnapp is (die Will Byers speelde in de sci-fi-serie). Het gerucht ging dat Millie een relatie had met haar co-ster Finn Wolfhard, wiens personage (Mike Wheeler) ze dateert op Stranger Things.

Noah Schnapp Ben jij dat?

De ster van Enola Holmes is bezig met het filmen van het vervolg in Londen en deelde de foto van haar nieuwe man die rondhangt in de London Eye. Op de zeldzame PDA-foto heeft Millie haar armen om de mysterieuze jongen geslagen, die een kus op haar wang drukte.

Het bericht veroorzaakte een razernij op sociale media en fans van Stranger Things bleven zich afvragen of Millie's partner op de foto haar tegenhanger was. "Is dat Noa?????" las een opmerking, terwijl anderen speculeerden dat het Jake was, de oude vriend van de acteur.

Helaas voor de fans gaat de actrice niet echt uit met Noah. Uren nadat Brown het bericht had gedeeld; de mysterieuze jongen werd bevestigd als Jake Bongiovi, de zoon van singer-songwriter Jon Bon Jovi, wereldwijd bekend om legendarische nummers zoals Livin' On a Prayer en It's My Life.

Eerder dit jaar werd Millie hand in hand gespot met de 19-jarige, en kort na zijn vriendin ging hij naar Instagram om hun relatie officieel te maken.

Jake deelde een lieve foto van het paar op een date in een café. "We beginnen een band", schrijft hij bij de foto. "Stuur naamideeën," voegde hij eraan toe.

In juni werden de tieners hand in hand gespot tijdens een wandeling in New York City. Ze zijn pas onlangs verschenen op elkaars sociale media-feeds. Jake en Millie waren naar verluidt al geruime tijd vrienden voordat ze een romantische relatie aangingen en noemden elkaar op sociale media 'BFF'.

Millie zal hierna te zien zijn in het vervolg op Enola Holmes and Stranger Things seizoen 4, dat naar verwachting ergens in 2022 zal worden uitgezonden.

Aanbevolen: