Stranger Things'-ster gebruikte een vermomming om restauranttafels te wachten tijdens de pandemie

Inhoudsopgave:

Stranger Things'-ster gebruikte een vermomming om restauranttafels te wachten tijdens de pandemie
Stranger Things'-ster gebruikte een vermomming om restauranttafels te wachten tijdens de pandemie
Anonim

Stranger Things is misschien wel een van de meest populaire series die Netflix ooit heeft gemaakt, maar de sterrencast is nog altijd bescheiden. Gaten Matarazzo, die Dustin Henderson speelt in de sci-fi horrorserie, had een behoorlijke verrassing voor Jimmy Fallon tijdens zijn optreden in The Tonight Show.

De jonge acteur onthulde dat hij een baan had aangenomen tijdens de Covid-19-pandemie en vermomde zichzelf zodat hij niet herkend zou worden. Het was niet altijd een succes, want "3-jarigen, peuters" die van de show hielden, wisten dat hij het was!

Waarom Dustin besloot om een baan in het restaurant te krijgen

De acteur onthulde dat iedereen die hij ooit kende; zijn vrienden, broer en neven kregen een baan bij een van de restaurants in de buurt van zijn huis in New Jersey, terwijl hij thuis bleef en Mario Kart speelde. Matarazzo onthulde dat hij veel te veel uren aan het spel besteedde en besloot het op te geven nadat hij er echt goed in was.

"Ik werd er echt goed in, tot op het punt dat ik wist dat het heel triest was."

De acteur legde zijn werk uit en zei dat hij een foodrunner was. "Ik stond aan de rij en toen de bestellingen op waren, bracht ik ze gewoon naar de tafels."

Matarazzo droeg een vermomming en kleedde zich in de koopwaar van het restaurant met een T-shirt, een hoed en een mouwmasker dat zijn gezicht bedekte. "Ik had een vermomming. Ik was incognito, wat leuk was."

Hij gebruikte een diepe stem tijdens het praten met klanten, en hoewel zijn gezicht verborgen was, wisten ze nog steeds dat hij het was! "Het waren alleen mijn ogen en mensen herkenden het nog steeds."

De tieneracteur merkte op dat de fans die hem herkenden van Stranger Things zo jong waren als peuters. "Er zijn peuters die van Stranger Things houden, ze denken dat het net de bom dot com is."

Matarazzo plaagde nieuwe details over het komende seizoen, sinds het ontvangen van het Covid-19-vaccin een paar dagen geleden.

"We komen terug", zei hij tegen Jimmy Fallon, over het filmen van de show na meerdere vertragingen. Hij suggereerde ook dat seizoen 4 van Stranger Things misschien wel het "engste" hoofdstuk tot nu toe is.

"Oh, ja! Dat is het enige wat me is opgevallen… Ik was het aan het lezen en ik dacht: 'Ze gaan ervoor dit jaar, dat is best gaaf!'"

Hij voegde eraan toe: "Dus ik weet niet of de peuters er deze keer net zoveel plezier aan zullen beleven."

Aanbevolen: