Hoe Kevin Hart $ 65 miljoen aan zijn nettowaarde heeft toegevoegd tijdens een pandemie

Inhoudsopgave:

Hoe Kevin Hart $ 65 miljoen aan zijn nettowaarde heeft toegevoegd tijdens een pandemie
Hoe Kevin Hart $ 65 miljoen aan zijn nettowaarde heeft toegevoegd tijdens een pandemie
Anonim

Kevin Hart is een van de best betaalde acteurs in Hollywood geworden, met bijna $ 18 miljoen per film, vergelijkbaar met het aantal dat Johnny Depp voor een film maakt. Onnodig te zeggen dat Hart een kracht is geworden om rekening mee te houden in de filmindustrie - maar het zijn niet alleen zijn filmrollen die hem het grote geld hebben opgeleverd.

De vader van vier is de oprichter van HartBeat Productions, waarbij de meeste van zijn films worden geproduceerd door zijn eigen bedrijf, wat betekent dat als de film een succes is, Hart een extra inkomen verdient uit de kassaverkoop. Hij staat er ook om bekend dat hij miljoenen dollars heeft gekregen om zijn projecten op sociale media te promoten, waarbij Hollywood-studio's bereid zijn tot $ 2 miljoen te betalen voor een flinke promotiecampagne op al zijn officiële accounts.

Hart heeft een reeks goedkeuringsdeals die hem bijna $ 10 miljoen per jaar opleveren, bovenop nog steeds tijd besteden aan stand-upcomedy. Zijn wat nu? tour werd de meest winstgevende comedy-tour ooit, volgens Billboard, met een verkoop van meer dan 600.000 tickets in en een brutowinst van meer dan $ 35 miljoen in iets minder dan een maand.

Dus, hoe kan een man die praktisch geld verdient van links naar rechts een indrukwekkende 65 miljoen dollar vergaren tijdens een pandemie? Hier is het dieptepunt …

Kevin Hart's Earnings

Hart is naar verluidt $ 200 miljoen waard, volgens Celebrity Net Worth, maar die cijfers zullen meer dan waarschijnlijk omhoogschieten de volgende keer dat zijn fortuin wordt bijgewerkt, omdat de 42-jarige een ongelooflijk jaar had in 2020.

Terwijl de meeste beroemdheden zich afvroegen hoe ze geld zouden gaan verdienen na het uitbreken van de gezondheidscrisis in maart 2020, leek Hart verre van bezorgd omdat hij nog steeds veel werk vanuit huis moest doen.

Tijdens de pandemie sloot Hart meerdere deals, zoals een contract voor vier foto's met Netflix om zowel de hoofdrol te spelen als de films te produceren via zijn HartBeat Productions, volgens Deadline.

Hoewel Netflix niet bekendmaakte hoeveel ze de komiek voor de deal hadden betaald, betaalde het streamingplatform Adam Sandler 150 miljoen dollar voor een vergelijkbare overeenkomst met een verlenging van vier foto's, dus het is redelijk om te geloven dat Hart's inkomsten uit Netflix bevindt zich in dezelfde marge.

Hart heeft een geweldige relatie met het bedrijf gehad sinds zijn stand-up No Fs Given de beste comedy-special van 2020 werd, met meer dan 21 miljoen abonnees die de special in de eerste vier weken van de special bekeken. vrijgeven.

De grappige man bevestigde de Netflix-deal in een Instagram-bericht, waar hij gutste: Opgewonden over dit nieuwe hoofdstuk voor mezelf en mijn bedrijf. Ik ben meer dan gezegend en dankbaar voor mijn team bij HartBeat Productions….

“Ik geloof echt in ons vermogen om wereldwijde films te maken die de komende jaren een blijvende impact zullen hebben in de filmgeschiedenis. We zijn nog maar net begonnen mensen….. Het draait allemaal om het ‘wij’, niet het ‘ik’.”

Een vervolgverklaring luidde: Samenwerken met Netflix is een geweldige kans voor HartBeat en mezelf. Ik kijk er naar uit om samen met Netflix de nieuwste films te spelen en te produceren. Ik ben Ted Sarandos en Scott Stuber enorm dankbaar, we delen dezelfde creatieve visie en zetten het publiek altijd op de eerste plaats.”

Naast de enorme deal speelde Hart in 2020 in een reeks projecten, waaronder de tv-series Die Hart, Coach Kev en The Netflix Afterparty. Hij begon ook aan zijn eerste film met Netflix onder zijn laatste contract, getiteld Fatherhood, dat in mei 2021 werd uitgebracht.

Zijn IMDb-pagina laat zien dat Hart het komende jaar een ongelooflijke hoeveelheid films heeft uitgebracht, variërend van The Man from Toronto, Borderlands, My Own Worst Enemy, Uptown Saturday Night, The Great Outdoors, Ride Along 3 en de tv-miniserie True Story.

In juli 2021 werd aangekondigd dat The Real Husbands of Hollywood nieuw leven werd ingeblazen voor BET's streamingdienst BET+, met al zijn originele castleden - Boris Kodjoe, Duane Martin, JB Smoove, Nelly, Nick Cannon en Robin Thicke - aan boord om hun rol opnieuw te spelen.

Hart, die ook terug zal zijn voor de show, produceert de serie opnieuw onder zijn HartBeat Productions. Simpel gezegd, als Hart de hoofdrol speelt in het project, zal hij hoogstwaarschijnlijk een aantal van de producentenreferenties voor het project behouden.

Hierdoor kon hij veel meer verdienen dan alleen een salaris voor acteren in een film. Zijn eigen geld inzetten om de films en tv-shows samen te stellen, is ongelooflijk lonend gebleken voor de Jumanji-ster, en gezien de manier waarop hij meer dan $ 4 miljard heeft gegenereerd aan de kassa, heeft hij bewezen succesvol project na project uit te brengen.

Aanbevolen: