Kit Harington gebruikte 'Game Of Thrones'-spoilers om een snelheidsboete te vermijden

Inhoudsopgave:

Kit Harington gebruikte 'Game Of Thrones'-spoilers om een snelheidsboete te vermijden
Kit Harington gebruikte 'Game Of Thrones'-spoilers om een snelheidsboete te vermijden
Anonim

Tijdens het hoogtepunt van zijn populariteit was Game of Thrones de dominante kracht op televisie. De show had een geweldige cast en een rijk bronmateriaal dat hielp om de top te bereiken. Deze ingrediënten zorgden ervoor dat de show een megahit werd en de acteurs in de show verdienden miljoenen.

Kit Harington speelde Jon Snow in de show en hij was een groot deel van het succes van de show. Op een gegeven moment zat Harington in de problemen, en hij gebruikte spoilers om uit de problemen te komen.

Laten we eens nader bekijken wat er is gebeurd.

Kit Harington is een populaire acteur

Het enige dat nodig is, is de juiste rol op het juiste moment voor een acteur om een kracht in Hollywood te worden, en dit is precies wat er gebeurde toen Kit Harington op Game of Thrones landde. De show maakte van hem een populaire acteur en hij bouwt voort op zijn nalatenschap sinds de show zijn debuut maakte.

Tijdens Game of Thrones nam Harington deel aan film- en televisiewerk en bouwde hij gestaag een indrukwekkende lijst met credits op. Zijn tijd in de How to Train Your Dragon-franchise onderscheidt zich zeker van veel van zijn credits, en het hielp laten zien dat de acteur achter de microfoon kan gedijen.

Later dit jaar zal Harington te zien zijn in de MCU-film Eternals, die de franchise echt gaat uitbreiden naar de kosmos en daarbuiten. We hebben een voorproefje gekregen van kosmisch Marvel en er is hoop dat deze film het universum nog groter zal maken.

Harington heeft een geweldige carrière gehad, en veel hiervan is te danken aan het succes van Game of Thrones.

Hij speelde als Jon Snow in 'Game Of Thrones'

In 2011 begon Kit Harington zijn tijd als Jon Snow in Game of Thrones, en hoewel de show de luxe had om een groot publiek te bedienen dat van de boeken genoot, hadden maar weinig mensen kunnen voorspellen hoe populair de voorstelling zou worden. Op zijn hoogtepunt was het de grootste show op televisie en een fenomeen in de popcultuur, wat geweldig nieuws was voor Harington en de rest van de hoofdcast.

Harington was de man die Jon Snow speelde in de show, wat betekent dat hij een van de meest populaire personages was in de grootste tv-show. Naarmate de jaren vorderden, bleef Haringtons aandeel in Hollywood stijgen, en hij begon een fortuin te verdienen door elk seizoen zo briljant Jon Snow te spelen.

Game of Thrones deed veel dingen vlak voordat de kwaliteit achteruit ging, en de mensen die de show maakten, haalden alles uit de kast en gaven een aantal verrassende wendingen. Acteurs zijn verplicht tot geheimhouding tijdens het maken van deze shows, en ze doen hun best om geen details naar buiten te brengen. Harington kwam echter in de problemen en moest een moeilijke beslissing nemen over het lekken van belangrijke informatie over de show.

Hoe hij uit een snelheidsboete kwam

Dus, hoe ter wereld gebruikte Kit Harington enkele Game of Thrones-spoilers in zijn voordeel? Het bleek dat hij een snelheidsboete had gekregen en wat privé-informatie had gebruikt om uit de problemen te blijven.

Terwijl hij met Jimmy Fallon sprak, opende Harington zich over de hele ervaring, wat zorgde voor een hilarisch verhaal.

"Ik reed terug van het huis van mijn ouders, en ik reed eigenlijk te snel - ik was een beetje ondeugend. Ik ging over de snelheidslimiet en ik voel de sirenes achter me afgaan," de acteur zei.

"Hij zei: 'Kijk, er zijn twee manieren waarop we dit kunnen doen: je kunt me nu volgen naar het politiebureau en ik boek je in, of je kunt me vertellen of je in het volgende seizoen leeft, '" vervolgde hij.

Nu zijn acteurs verplicht tot geheimhouding over de fijnere details van hun shows, maar het is duidelijk dat Harington niet geïnteresseerd was in juridische problemen. Dus deed hij wat hij voelde dat hij moest doen.

Ik keek naar hem en zei: 'Ik leef volgend seizoen.' En hij zegt: 'Op weg, Lord Commander.' Houd de snelheid zo ver ten zuiden van de Muur laag.'

Een riskante zet, zeker, maar aan het eind van de dag kon Harington zijn snelheidsboete ontwijken. Lekken gebeuren de hele tijd, maar het lijkt erop dat deze agent het nieuws niet kon verspreiden.

Alles is hier gelukt, maar we kunnen ons niet voorstellen dat iemand van de MCU zijn bonen morst om een kaartje te vermijden. Aan de andere kant onthullen sommige MCU-acteurs per ongeluk dingen in interviews, dus het is wat het is.

Aanbevolen: