Wat gebruikte de productieploeg van de Big Bang Theory als nepwijn tijdens drinkscènes?

Inhoudsopgave:

Wat gebruikte de productieploeg van de Big Bang Theory als nepwijn tijdens drinkscènes?
Wat gebruikte de productieploeg van de Big Bang Theory als nepwijn tijdens drinkscènes?
Anonim

Het was een heel proces achter de schermen om van The Big Bang Theory een succes te maken. De productie tijdens de laatste seizoenen werd steeds duurder - er kwam veel kijken om de show tot een succes te maken.

Dat omvat zelfs het bewerkingsproces, aangezien elke scène minstens twee keer is opgenomen en in sommige gevallen, zoals toen Elon Musk verscheen, moesten er bewerkingen worden gemaakt, zoals in zijn geval, het toevoegen van een nep-lachtrack…

In het volgende onthullen we enkele geheimen achter de schermen, zoals of de cast echt aan het eten was en wat er daarna met het eten werd gedaan? Daarnaast kijken we wat er met de glazen rode wijn is gebeurd. Een fan was in het studiopubliek en onthulde wat er werd gebruikt in plaats van de drank.

Laten we het uitzoeken!

De productieploeg had veel restjes toen het aankwam op het voedsel dat door TBBT op de show werd geconsumeerd

Als we aan The Big Bang Theory denken, denken we meestal aan de hoofdcast die bij Sheldon en Leonard aan het eten is, een soort Aziatische afhaalma altijd nuttigen in de woonkamer - met Sheldon op zijn gebruikelijke plek.

Fans vroegen zich altijd af of de cast het eten wel opeet en volgens Cuoco eten ze niet alleen heel veel, maar op bepaalde dagen sloeg de actrice de lunch over en vulde ze de ma altijd die ze aan het eten was de show.

"Als je ooit wilde weten wat er gebeurt tijdens onze 'diner'-scènes, hier zijn twee video's die de voor en na laten zien. Ik zie altijd af van de lunch als ik weet dat we een eetscène als deze filmen, lol wanneer als je vanavond de geheel nieuwe @bigbangtheory_cbs-aflevering bekijkt, weet je dat ik best tevreden was. Merk op dat onze bemanning de rekwisieten opruimt en dingen weggooit. De cast gaat verder met hun dag. De scène is klaar. Ik ben ingepakt. Tijd om naar huis te gaan, "verklaarde ze op Instagram.

Het bericht veroorzaakte enige controverse, waarbij fans bang waren dat alle restjes van de show zouden worden verspild en weggegooid zouden worden. Cuoco pakte het probleem echter aan en verklaarde dat alles wat extra werd gedoneerd.

"Ter info dat er de hele dag met voedsel is gegeten, aangeraakt en gewerkt. We bewaren al het voedsel en geven alle niet-opgegeten restjes weg aan het einde van de opnamedagen."

Wat betreft de drankjes op de show, dat is een heel ander verhaal.

Er vonden regelmatig drankscènes plaats, maar de rode wijn werd vervangen door druivensap

Een andere veelgebruikte scène is dat de cast een soort drank drinkt. Jim Parsons gaf in het verleden toe dat hij een paar te veel Cola-drankjes had gedronken, gezien het aantal takes dat bepaalde scènes zouden kosten…

Zoals verwacht dronken de dames in de sitcom geen rode wijn tijdens scènes. In plaats daarvan, een fan die een TBBT-aflevering bijwoonde genaamd J. W. Lynne noteerde een paar handige hacks achter de schermen, inclusief wat er in de rode wijndrank wordt gebruikt.

Volgens de ventilator lijkt het klassiek druivensap te zijn, dat de productieploeg in het glas doet voordat de scène wordt opgenomen.

"Sinds Penny (Kaley Cuoco) wijn aan het inschenken was tijdens de scène, reden ze over een kar vol schone wijnglazen en een fles druivensap (althans zo zag het eruit) en ze vervingen en vulden snel alles opnieuw zodat het bij elke take leek alsof Penny dingen voor het eerst deed."

Bovendien werd elke scène volgens de fan van My Dream Came True twee keer opgenomen door de show.

De productie voor de oerkn altheorie was niet altijd complex

Productie heeft nogal de taak om de show samen te stellen, maar bepaalde scènes waren niet zo ingewikkeld als ze leken. Neem bijvoorbeeld wanneer de cast de trappen van hun flatgebouw oploopt. Volgens Kunal Nayyar waren de enige wijzigingen die tijdens de scènes werden aangebracht, het nummer op de deuren. In feite bleef de cast hetzelfde trappenhuis op en af gaan.

"De manier waarop het werkt is, je gaat de trap af, en dan schreeuwen ze: 'Houd vast.' Ze veranderen het landschap van alsof het appartement 1a zegt, het plotseling 2a of 3 zegt. Ze veranderen de set, dus het ziet er precies uit als een andere verdieping, "verklaarde de acteur naast The Independent.

Het was echt een andere wereld voor de cast en crew van The Big Bang Theory achter de schermen.

Aanbevolen: