‘The Big Bang Theory’-aflevering die Jim Parsons erg ongemakkelijk maakte

Inhoudsopgave:

‘The Big Bang Theory’-aflevering die Jim Parsons erg ongemakkelijk maakte
‘The Big Bang Theory’-aflevering die Jim Parsons erg ongemakkelijk maakte
Anonim

Na 12 seizoenen van 'The Big Bang Theory' is het heel duidelijk dat we geen ander personage op televisie zullen zien in de buurt van Sheldon Cooper, ook bekend als Jim Parsons. Gezien zijn talent over de hele linie, was zijn beslissing om de show te verlaten een moeilijke beslissing voor zowel de fans als de cast van de show. Mensen als Kaley Cuoco zagen de serie nog minstens een paar jaar doorgaan, maar ze was geschokt toen ze ontdekte dat Parsons niet hetzelfde voelde.

Zoals Parson onthulde met The Hollywood Reporter, was er geen specifiek moment dat zijn beslissing beïnvloedde, hij had gewoon het gevoel dat de tijd rijp was: "Er was geen factor; er was geen situatie waarin ik dacht:" Nou, daar heb ik genoeg van.' Nee. Zoiets was er niet. Het was gewoon… als je het weet, weet je het. En je bent vatbaar en wordt heen en weer geslingerd door de grillen van je eigen bestaan en als je op een bepaalde leeftijd komt en je leven verandert en plotseling denk je gewoon anders, "vervolgde Parsons. "Het was fascinerend om na te denken over wie ik 12 jaar geleden was. En soms, als ik op dit moment moeite heb om een regel te leren of een regel van Sheldon te zeggen, is het moeilijk om te weten waarom specifiek. Maar het is alsof je niet dezelfde persoon bent die je was. Het is mogelijk dat dit op een bepaalde manier moeilijker voor je is geworden. En ik weet niet wat dat betekent, maar het is alsof je gewoon verandert."

We hebben een aantal ongelooflijke momenten gezien in de show, hoewel Parsons sommige misschien wil vergeten. Zoals hij in een eerder interview besprak, voelde hij zich niet zo op zijn gemak bij een bepaalde episode die een aantal van zijn allergieën veroorzaakte.

Sheldon en de katten

Stel je eens voor dat je ergens allergisch voor bent en daar een hele aflevering mee bezig moet zijn. Dat is precies wat er gebeurde met Parsons, die voorafgaand aan de opname van de aflevering werd gevraagd of hij allergisch was voor katten. Hoewel hij ja zei, gingen ze toch door met de aflevering en gaven ze de acteur een doos Claritin.

sheldon en katten oerknalscène
sheldon en katten oerknalscène

De pro die hij is, Sheldon ging ermee door, hoewel zoals vermeld door Cinema Blend, het een behoorlijke ervaring was, aangezien het meerdere scènes waren: "Er was een keer heel vroeg in Big Bang waar ze waren Ze gooiden rond met een idee voor een script en ze kwamen naar me toe en vroegen me: 'Ben je toevallig allergisch voor katten?' En ik zei: 'Ja, dat ben ik, mijn ogen worden gezwollen en wat dan ook.' Ongeveer een week later verscheen het script. kwam opdagen met een doos Claritin, en het was als: "Hier, we gaan er een doen waarbij je de hele aflevering omringd bent door katten. Ik heb dat meegemaakt … maar ik was in orde, ik deed het gewoon niet raak mijn gezicht aan."

Gelukkig voor Parsons overleefde hij de aflevering zonder een allergische uitbraak. Hij moet van binnen razend zijn geweest!

Aanbevolen: