Fans denken dat Ellen DeGeneres deze 'Euphoria'-ster ongemakkelijk maakte tijdens haar show

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Ellen DeGeneres deze 'Euphoria'-ster ongemakkelijk maakte tijdens haar show
Fans denken dat Ellen DeGeneres deze 'Euphoria'-ster ongemakkelijk maakte tijdens haar show
Anonim

Kissing Booth-ster Jacob Elordi heeft een lange weg afgelegd. Hij was "praktisch dakloos" voordat hij meedeed aan de hitshow Euphoria. Nu, op dit moment, is hij GQ's 2019 TV-acteur van het jaar, het gezicht van Boss the Scent en een scène-stealer op de modeweken in Parijs en Milaan in 2022. De man is overal - hij had onlangs zijn talkshowdebuut op Jimmy Kimmel Live! met Julie Bowen, gevolgd door een optreden in The Tonight Show met Jimmy Fallon in de hoofdrol, en een recent controversieel bezoek aan The Ellen Show dat fans furieus maakte… Dit is wat er toen gebeurde.

Wat gebeurde er tijdens het interview van Jacob Elordi in 'The Ellen Show'?

Tijdens zijn optreden in The Ellen Show werd Elordi natuurlijk gevraagd naar de naaktscènes in Euphoria. "Je bent veel naakt", zei Ellen DeGeneres. "Hoe voelt dat… Als ze je in het script schrijven, zeggen ze dan: 'Hé, hoe vind je het om naakt te zijn?'" De acteur giechelde en antwoordde: "Je hebt geen keus." Toen bekende hij dat hij geen fan is van shirtloos op het scherm.

"Elke scène is als, hij slaapt met deze persoon, hij doet dit met deze persoon naakt," vervolgde hij. "Maar het komt ter zake. Ik heb een aantal films gemaakt waarin het is alsof… [mijn personage] gaat shirtloos naar het winkelcentrum. En je denkt: 'Waarom?'" antwoordde DeGeneres: "Nou, want kijk naar jij, daarom." Beschaamd nam Elordi een slok van zijn drankje. Toen viel er een lange stilte. Zich bewust van de onhandigheid, probeerde DeGeneres haar eerste reactie te verduidelijken. "Maar ik vroeg het me gewoon af omdat, weet je, voor vrouwen, ik denk dat ze een vrouw waarschijnlijk zouden vragen [of ze] het erg vinden om naakt voor de camera te staan," zei ze.

"Ik vraag me af of ze het je vragen, of dat je gewoon verrast bent als je het script opent." Het was een goede poging om de schade onder controle te krijgen totdat ze eraan toevoegde: 'En, zoals je al zei, voel je je nu op je gemak omdat je het genoeg hebt gedaan?' waarop Elordi eenvoudig knikte. Gelukkig gaf de Euphoria-acteur een uitgekiende uitleg over de betekenis van naaktheid in zijn rol. "Nou, ik denk dat het bij Euphoria hoort bij het territorium van het personage," zei hij. "[Nate is] deze ultra, macho, mannelijke jock. Dus die jongens, denk ik, hebben de neiging om vrij shirtloos rond te lopen, dus het is een beetje in orde."

Waarom Ellen DeGeneres tegenslag kreeg na een interview met Jacob Elordi

Fans dachten dat DeGeneres de gevoelens van Elordi over geobjectiveerd worden afkeurde. "Het is triest omdat mensen niet zo geseksualiseerd mogen worden. Hij lijkt ongemakkelijk", schreef een Instagram-gebruiker onder een clip uit het interview. Een andere netizen voegde toe: "Ik hou niet van Ellen's objectivering:/ voelde een beetje als 'nou, wat verwacht je, je bent heet, je zult geobjectiveerd worden', maar IDK ik zou veel kunnen toevoegen dat er niet is." Nou, de meerderheid van de kijkers vond het echt niet goed.

"Ellens laatste uitspraak is nogal griezelig als je de context verandert", zei een commentator. "Hete jonge [vrouw] wordt geïnterviewd door een grote tv-presentator en moet praten over hun lichaam als objecten en het gevoel krijgen dat ze met hun ogen worden uitgekleed." Een andere fan zei: "Zouden we niet een beetje pisnijdig zijn als Ellen een man was die tegen een vrouw zei: 'Nou kijk, wat verwacht je'? Die opmerking deed me zo ineenkrimpen."

Sommigen dachten dat het laat zien waarom de host is geannuleerd. "Haar interviews worden slechter en slechter. De meeste hosts leren en doen het beter… Ik was vergeten dat ze nog in de lucht was", schreef een persoon. DeGeneres heeft een reputatie opgebouwd voor ongemakkelijke interviews, waaronder een "domme stunt" die een groot verzet veroorzaakte tegen Meghan Markle

Jacob Elordi's reactie op de reactie op Ellen DeGeneres

Fans konden het niet helpen, maar merkten hoe verlegen Elordi is, vandaar de veronderstelling dat hij zich ongemakkelijk voelde tijdens het interview."Hij is letterlijk zo schattig", zei een YouTube-commentator. "Je kunt zien hoe nerveus hij wordt, elke keer als hij een slok uit zijn mok neemt of als hij zich in zijn stoel beweegt." Na de terugslag reageerde de acteur schijnbaar door een foto van hem op de show te delen. "Ik hou van Ellen", schreef hij op zijn Instagram-verhaal.

We denken dat het allemaal goed is. Elordi moest hoe dan ook de rationaliteit van zijn naaktscènes verdedigen. Fans denken echter dat zijn vrouwelijke co-sterren het erger hebben. "Toen Jacob Elordi een hersenschudding kreeg en in therapie moest omdat hij Nate speelde, werd hij geprezen", twitterde een fan. "Maar als Sydney Sweeney dezelfde moeite doet in de vorm van naaktheid om te verkopen hoe Cassie de mannelijke blik gebruikt om de leegte te vullen die haar vader achterliet, wordt ze vertroeteld in plaats van gerespecteerd?" Goed punt. Sweeney heeft eerder haar gewaagde scènes verdedigd, maar wordt voortdurend aangevallen met bedreigingen, waarbij ze zegt dat naaktheid op het scherm haar carrière zou ruïneren.

Aanbevolen: