Was Jim Parsons ongemakkelijk met zijn kusscènes op 'The Big Bang Theory?

Inhoudsopgave:

Was Jim Parsons ongemakkelijk met zijn kusscènes op 'The Big Bang Theory?
Was Jim Parsons ongemakkelijk met zijn kusscènes op 'The Big Bang Theory?
Anonim

The Big Bang Theory zendt tegenwoordig misschien geen nieuwe afleveringen uit, maar het blijft een ongelooflijk populaire show waar fans nog steeds dol op zijn. De serie heeft uitstekend werk geleverd bij het casten van de hoofdrollen, en hoewel de acteurs in de loop der jaren veel veranderden, werkten ze nog steeds samen en hielpen ze om van deze show een klassieker te maken. Toen de show voorbij was, pakten sommigen zelfs wat rekwisieten, wat verder bewijst dat deze serie iets unieks had.

Tijdens het filmen van de serie kreeg Jim Parsons, die Sheldon speelde in de show, meerdere kansen om enkele van zijn vrouwelijke medesterren te kussen. Vooral zijn kus met actrice Mayim Bialik was een enorm moment in de show, omdat het liet zien dat Sheldon serieus groeide.

Was Jim Parsons zich tijdens het filmen van deze scènes ongemakkelijk bij dit alles? Laten we de betreffende scènes eens nader bekijken!

Hoe het allemaal bij elkaar kwam

Sheldon Amy
Sheldon Amy

Voordat je in de kusscènes zelf duikt, is het belangrijk om te kijken hoe dit allemaal samenkwam. Fans die de show hebben gezien, zijn zich immers volledig bewust van de ontwikkeling die Sheldon heeft doorgemaakt om dit punt te bereiken.

Toen we met Entertainment Weekly spraken, vertelde uitvoerend producent Steve Molaro dat de show zijn weg vond naar deze beruchte kus en hoe het allemaal samenkwam tijdens het schrijfproces. Niet alleen dat, maar hij zou ook ingaan op waarom Amy de leiding nam in de scene.

Hij zou zeggen: We moeten het in beweging houden, zelfs als het in kleine stapjes is, en ik voelde gewoon dat het tijd was. Ze verdiende een grote overwinning, en dit leek een goede manier om dat te bereiken.”

Een van de belangrijkste aspecten om zoiets te doen, is nog steeds te behouden wie het personage is voordat het gebeurt, en Molaro zal hier in hetzelfde interview verder op ingaan, waaruit blijkt dat hij een uitstekende greep heeft op Sheldon en wat fans zouden het personage eigenlijk willen zien.

Molaro zou eraan toevoegen: Die scène was eigenlijk een beetje een last-minute toevoeging. Ik bedoel, die kus was zo'n mooi moment. En je had de aflevering er gemakkelijk op kunnen beëindigen. Maar we dachten dat het leuk zou zijn om te zien dat er geen grote verandering was in wie Sheldon was.”

Nu we weten hoe het idee is ontstaan en heeft plaatsgevonden, moeten we ook onderzoeken hoe de artiesten zich op dit specifieke moment voelden.

De kus met Amy

Sheldon Amy
Sheldon Amy

Jim Parsons en Mayim Bialik bereikten uiteindelijk een punt waarop het tijd was voor hun personages om de volgende stap met elkaar te zetten. Natuurlijk kan het vreemd zijn om iemand te kussen die niet je partner is, maar de twee hielden de boel op de set.

Het paar zou met USA Today praten over hun ervaring op de set, en helaas, voor Mayim, zou ze te maken krijgen met Parsons die onder het weer was.

“Je had griep”, vertelde ze Parsons in het interview.

Parsons zou eraan toevoegen: "Je bleef maar rondzwerven met Listerine of wat dan ook om mijn ziektekiemen te doden."

Dit moet het tijdens de scène zeker heel moeilijk hebben gemaakt, maar de twee waren in staat om het voor elkaar te krijgen en het er perfect uit te laten zien voor de camera's. Omdat ze volmaakte professionals zijn, lijkt het er zeker op dat het paar zich op hun gemak voelde bij elkaar, ondanks dat Parsons in de weer was.

Hoewel Parsons niet al te veel inzicht heeft gegeven in deze specifieke kus, voelde hij zich duidelijk slecht over het ziek zijn op de set tijdens deze specifieke dag. Als het echter op zijn tijd aankomt om Kaley Cuoco te kussen, zou de acteur zich wat meer openstellen en fans zijn ware gevoelens geven over het kussen van zijn oude co-ster.

Verder gaan en Penny kussen

Sheldon Amy
Sheldon Amy

Hoewel Jim Parsons' Sheldon zijn tijd in de show met Amy doorbracht, was er een moment dat hij zijn lippen op slot deed met Kaley Cuoco. Hoewel de twee op de lange termijn nooit bedoeld waren als een item, bleek het voor iedereen een interessante scène te zijn.

Als Jim Parsons met Glamour sprak, zou hij het hebben over het filmen van de scène met Kaley Cuoco, en het klinkt alsof dit net zo soepel verliep als altijd.

Parsons zou zeggen: Het was echt leuk - en, heel eerlijk, heel gemakkelijk. Al heel vroeg toen ik aan deze show werkte, begon ik veel met Kaley samen te werken aan veel verschillende scènes, omdat Penny en Sheldon veel scènes samen hadden en het een heel gemakkelijke relatie was om deel uit te maken van de camera.

Op basis van zijn woorden gaan we ervan uit dat hij zich goed voelde op de set en dat Cuoco Listerine niet hoefde te beuken om met een zieke Parsons om te gaan.

Hij zou eraan toevoegen: Het is altijd tot op zekere hoogte onhandig, maar dit was schokkend eenvoudig. We hadden zoveel plezier. En het was zo leuk om het live voor het publiek te doen.”

Dus, hoewel er wat onhandigheid was bij het kussen van zijn vrouwelijke medesterren, leek hij het zeker niet ongemakkelijk te doen.

Aanbevolen: