Will Smith was niet de enige beroemdheid die het 'Oscar'-podium bestormde en dingen ongemakkelijk maakte

Inhoudsopgave:

Will Smith was niet de enige beroemdheid die het 'Oscar'-podium bestormde en dingen ongemakkelijk maakte
Will Smith was niet de enige beroemdheid die het 'Oscar'-podium bestormde en dingen ongemakkelijk maakte
Anonim

Bij de Oscars van dit jaar spraken alle fans over de beproeving tussen Will Smith en Chris Rock. Het bleek dat de show vol controverse was, waaronder sommigen die een uitzondering maakten op de opmerkingen van Amy Schumer, Kirsten Dunst. Op dit moment wachten fans op Chris Rock om commentaar te geven, hoewel er wordt gezegd dat hij mogelijk gekneusd is en zich verstopt na de woordenwisseling.

Will Smith die het podium bestormde was niets bekend voor de Oscars, aangezien een vergelijkbare situatie zich voordeed voor een met een Oscar bekroonde korte documentaire. Het moment moest het harde werk van Roger Ross Williams benadrukken, maar helaas heeft iemand dat moment van hem afgenomen.

Wat is er gebeurd tussen Roger Ross Williams en Elinor Burkett?

Ja, het is de meest glamoureuze avond in Hollywood, maar zoals we de afgelopen dag hebben geleerd, zijn de Oscars niet immuun voor ongemakkelijke situaties. Ja, de Will Smith-act was afschuwelijk, maar er zijn veel meer hoofdkrabincidenten geweest.

2017 was een van de moeilijkste om naar te kijken, aangezien 'La La Land' werd aangekondigd als de winnaar voor Beste Film, wat er op zijn beurt toe zou leiden dat de hele cast het podium betrad. Het enige probleem was dat het de verkeerde envelop was en in werkelijkheid had 'Moonlight' gewonnen…

Zelfs dit jaar waren de fans, afgezien van de situatie van Will Smith en Chris Rock, niet blij met sommige grappen. Amy Schumer werd door fans op Twitter in elkaar geslagen omdat ze de getalenteerde Kirsten Dunst een stoelvuller noemde… fans waren niet blij en Schumer zou zelfs op dit moment een verklaring afgeven.

Hoewel Will Smith het podium betreden als iets nieuws leek, had het in het verleden plaatsgevonden toen een documentairemaker zijn prijs in ontvangst nam. Hoewel hij geen klap kreeg, was Elinor Burkett, die de toespraak onderbrak, niet al te blij.

Elinor Burkett besloot de toespraak van Williams te onderbreken vanwege hun rundvlees tijdens de film, 'Music by Prudence'

Het had het grootste moment van de carrière van Roger Ross Williams moeten zijn, voor zijn werk in de documentaire 'Music By Prudence'. De regisseur was beperkt tot een paar woorden toen Elinor Burkett plotseling het podium betrad en de microfoon volledig stal, terwijl hij de rest van de toespraak sprak.

Williams was duidelijk overstuur, hoewel hij het met volledige klasse afhandelde. Tot op de dag van vandaag vertelde Williams de Hollywood Reporter dat hij aan die herinnering probeert te ontsnappen met een nieuwe.

De film sleepte op zijn minst andere prijzen in de wacht, waaronder die voor beste korte documentaire op het Florida Film Festival en beste korte film op het DocuWest Film Festival.

"Ik weet dat iedereen denkt: 'Je kreeg al deze aandacht en jij was het grote verhaal'", vertelt Williams aan The Hollywood Reporter, "Maar toch, ik verloor dat moment. En ik werk waarschijnlijk zo hard, zo hard je best doen, om te proberen daar een beetje van terug te krijgen.”

Er wordt gezegd dat het tijdens het maken van de film slecht ging tussen de twee. Elinor was een producer, en zij was op het idee gekomen. Tijdens het maken van de film besloten HBO en Williams echter hun focus ergens anders te verleggen, met de nadruk op leadzanger Prudence Mabhena, in plaats van op de hele band.

"Het gevecht explodeerde in mei 2009 toen HBO en Roger besloten om de focus van de film te verkleinen", zegt Burkett. "Ik vond het een verraad aan onze overeenkomst.

"Zimbabwe is een zeer collectieve samenleving, en individuen worden niet uitgekozen. We hadden de bandleden verteld dat de film niet alleen over Prudence zou gaan."

Burkett ging zelfs zo ver dat hij probeerde de film terug te kopen, maar vanwege rechtszaken was dat niet de bedoeling. Het was een lelijke situatie waar de fans ook niet blij mee waren.

Wat vonden fans van de ongemakkelijke uitwisseling?

Zo te zien waren de fans niet blij met de reactie van Elinor en namen ze het moment weg van Williams, die zoveel werk in de documentaire heeft gestoken. Bovendien werd Burkett uit het project verwijderd vanwege haar verschillende opvattingen over het perceel.

Fans hadden medelijden met Williams en prezen ook zijn klas tijdens het verontrustende moment.

"Hij nam het buitengewoon goed op", was de meest gelikete opmerking.

"Ze werd een jaar eerder ook uit de productie van de film verwijderd. Zoals, de dokter was zijn baby, en ze kaapte gewoon zijn moment."

Fans zouden ook zeggen dat de enige fout van Williams de toespraak misschien te vroeg is begonnen: "Ik hoorde hun beide verhalen hierover nadat het gebeurde. Sorry, maar het enige waar hij schuldig aan was, is naar boven rennen en begon zijn toespraak een beetje te vroeg voordat ze helemaal naar boven kon lopen met een beetje te opgewonden."

Een moeilijk moment voor Williams, inderdaad.

Aanbevolen: