Fans voelen zich erg ongemakkelijk over de relatie van Paul Walker met Jasmine Pilchard-Gosnell, hier is waarom

Inhoudsopgave:

Fans voelen zich erg ongemakkelijk over de relatie van Paul Walker met Jasmine Pilchard-Gosnell, hier is waarom
Fans voelen zich erg ongemakkelijk over de relatie van Paul Walker met Jasmine Pilchard-Gosnell, hier is waarom
Anonim

Het verlies van Paul Walker is nog steeds diep voelbaar onder de fans van de populaire Fast & Furious-franchise. Zonder twijfel is hij nog steeds een geliefde figuur vanwege zijn rol in de film en omdat hij een allround aardige vent is. Er is echter één ding dat fans zich erg ongemakkelijk bij hem voelen: zijn relatie met Jasmine Pilchard-Gosnell, en dit is waarom!

Voor degenen die het zich niet herinneren, de Amerikaanse acteur stierf bij een tragisch auto-ongeluk samen met zijn vriend Roger Rodas, de bestuurder van de auto. Toen dit gebeurde, was hij onderweg van een liefdadigheidsevenement terwijl hij even pauze had van het filmen van de Fast & Furious 7-film in 2013. Zijn dood had een directe impact op het einde van de film, wat een eerbetoon aan hem was, maar het leidde ook tot controverse over zijn gecompliceerde relatie.

Paul Walkers gecompliceerde relatie onthuld na zijn dood

Op het moment van zijn overlijden was Paul 40 en had hij een relatie met Jasmine, die 23 was. Het leeftijdsverschil van 17 jaar werd een probleem voor de fans, waarbij ze opmerkten dat de twee begonnen te daten toen het meisje nog maar 16 was en de acteur was 33. Volgens In Touch Weekly woonde het paar samen op het moment van zijn dood, en Jasmine had een goede band met zijn 15-jarige dochter, Meadow Walker.

Het is een aspect van Pauls leven dat niet gemakkelijk wordt besproken en voor sommigen bijna volledig onbekend is. Velen hadden pas jaren na zijn dood over zijn relatie met Jasmine gehoord, wat voor fans buitengewoon verontrustend was omdat Jasmine nog maar een minderjarige was toen ze met de acteur begon te daten.

Dit is wat fans dachten over de gecompliceerde relatie van Paul Walker

Hoewel er geen bewijs is dat Paul een seksuele relatie had met Jasmine toen ze minderjarig was, had de romantische aard van zijn affaire de aandacht van velen getrokken. Een van de Twitter-gebruikers plaatste: De vriendin van Paul Walker was minderjarig. Jong genoeg om zijn dochter te zijn. Als het fout is voor R. Kelly, is het fout voor Paul Walker. Wat is er mis? We gaan toch over gelijkheid? Graaf hem op en zet hem voor de rechtbank zoals Michael Jackson.”

Een ander viel in: "Is het niet geweldig hoe roofdieren en misbruikers worden beschermd tegen alle gevolgen en doorgaan met het ruïneren van talloze levens omdat ze lauw entertainment bieden en op de een of andere manier denken Hollywood en fans dat het een eerlijke handel is?" Men herinnert zich dat Paul vóór de relatie van Paul met Jasmine een relatie had met Aubrianna Atwell toen hij 28 was en het meisje naar verluidt 16 was.

Toen de waarheid na zijn dood werd onthuld, kwamen velen naar sociale media om hun mening erover te uiten. Een schreef via Twitter: Walker maakte deel uit van de pedoploeg. De vriendin van Walkers dochter, Jasmine Pilchard-Gosnell, begon met Paul Walker te daten toen ze net 16 was, Walker was toen 33. Het paar was samen tot het moment van zijn dood. Hij bleef bij Cali, waar de leeftijd voor seksuele toestemming 18 is.”

Voor velen is het de moeite waard om te vragen waarom Pauls relatie met tienermeisjes nooit aandacht kreeg, omdat dit weer een voorbeeld is van mensen die hun ogen blind maken als een Hollywood-ster iets verkeerd doet. Hoewel er velen zijn die de relatie van de acteur met tienermeisjes in twijfel trekken, zijn zijn fans blij met zijn wil om zijn fortuin na te laten aan zijn dochter, Meadow.

Een fan twitterde: "Zo blij dat Paul Walker alles aan zijn dochter heeft nagelaten, niet aan zijn vriendin." Een ander merkte op: "Mijn respect voor Paul Walker voor het nalaten van zijn geld aan zijn dochter en niet aan zijn vriendin… je kinderen gaan altijd eerst."

Is de ex-vriendin van Paul Walker, Jasmine Pilchard Gosnell, verhuisd?

Toen Paul Walker stierf, had hij ongeveer zeven jaar een relatie met Jasmine. Met al hun tijd samen, was de jonge vrouw plotseling vrijgezel en was ze volledig kapot van haar verlies. Volgens berichten had ze medio 2014 meerdere keren over haar verdriet gepost op Facebook. Op een gegeven moment schreef ze: "Ik loop door de straten van één."

Jasmines vader sprak ook met de pers over zijn inspanningen om haar dochter te troosten en te helpen. Hij onthulde: Ik heb haar in rouwverwerking. Je moet begrijpen dat ze nog steeds vreselijk gewond is door de dood van Paul en dat voor een lange tijd zal zijn.”

Momenteel is Jasmine stil gebleven en uit de schijnwerpers. Maar één ding is duidelijk: ze is erin geslaagd om van haar verlies af te komen, in ieder geval tot op zekere hoogte. Ze heeft nu een muzikant-vriendje genaamd Travis Turpin. Er werd gemeld dat ze verloofd was, maar of ze getrouwd waren, blijft een mysterie – net als het liefdesverhaal van Jasmine en Paul.

Aanbevolen: