‘Avengers: Endgame’: fans bezoeken de beste momenten op het tweejarige jubileum van de film

Inhoudsopgave:

‘Avengers: Endgame’: fans bezoeken de beste momenten op het tweejarige jubileum van de film
‘Avengers: Endgame’: fans bezoeken de beste momenten op het tweejarige jubileum van de film
Anonim

Het is twee lange jaren geleden dat Captain America van Chris Evans de machtigste helden van de aarde leidde in een strijd tegen Thanos, ook bekend als Josh Brolin, en zijn buitenaardse leger in Avengers: Endgame.

De Marvel-film genoot de titel van de meest winstgevende film in de geschiedenis voordat Avatar het weer overnam. Om de tweede verjaardag van de film te vieren, herbeleefden fans de meest iconische momenten en deelden ze op Twitter.

Cap opgeheven Mjlonir, Iron Man bracht een offer

Avengers: Endgame was een behoorlijk theatrale ervaring. De Marvel-film van 3 uur en 2 minuten was het 22e stukje van de gigantische puzzel die werd vastgesteld door Robert Downey's film uit 2008, Iron Man.

Het zat boordevol actie en emotioneel gewicht en leverde een spannende conclusie op voor de helden die in de film schitterden. Een iconisch moment uit Endgame dat je onmogelijk kunt vergeten, is het moment waarop Captain America de hamer van Thor ophief, een prestatie waarvan de wereld dacht dat het onmogelijk was voor iemand anders dan de Asgardische God van de Donder om te volbrengen.

@IronLoki97 deelde de scène uit de film, waarin Captain America de hamer opheft terwijl Thor een grote nederlaag leed in een gevecht tegen Thanos. Het is een behoorlijk ongelooflijk moment voor fans om te zien dat Cap het waard was om het te hanteren.

@wandaslizzie deelde nog een video van het laatste gevecht, waarin Wanda Maximoff terugkeert om wraak te nemen. In Infinity War waren fans getuige van Wanda's verwijdering van de aarde nadat Thanos de blip had veroorzaakt, maar ze keert terug aan het einde van de film om hem een lesje te leren voor het vermoorden van Vision.

Wanda's gevecht resoneerde met emotie, want het was minuten geleden dat ze Vision verloor. Ze wordt gezien terwijl ze Thanos vecht met alles wat ze had en had hem in haar eentje kunnen uitschakelen als hij geen aanval had ingezet.

"2 jaar geleden dat Wanda me naar adem liet happen in de bioscoop toen ze deze god deed", deelden ze in de tweet.

Misschien was de grootste held van Avengers: Endgame Tony Stark alias Iron Man (Robert Downey Jr.) die zijn leven opofferde om een einde te maken aan Thanos.

@dramaxxxqueen deelde verschillende stills van de acteur, van zijn zoete moment met zijn dochter Morgan waar ze "I love you 3000" zegt, tot zijn epische "I am Iron Man"-moment en later, zijn hartverscheurende begrafenis bericht.

Hoewel MCU Phase 4 de toekomst van de franchise al bepa alt, kunnen fans de ervaring van het voor het eerst kijken naar Avengers: Endgame nooit vergeten.

Aanbevolen: