‘Bridgerton’-ster Nicola Coughlan bevestigt een andere Lady Whistledown-aanwijzing

Inhoudsopgave:

‘Bridgerton’-ster Nicola Coughlan bevestigt een andere Lady Whistledown-aanwijzing
‘Bridgerton’-ster Nicola Coughlan bevestigt een andere Lady Whistledown-aanwijzing
Anonim

Nicola Coughlan is de nummer één bron van sappige BTS-onthullingen geworden als het gaat om haar historische drama Bridgerton.

De Ierse actrice speelt Penelope Featherington in de recordbrekende Regency-show op Netflix. Na fans inzicht te hebben gegeven in de overeenkomsten tussen haar familie op het scherm en de Kardashians, heeft Coughlan samengewerkt met regisseur Tom Verica voor een uitsplitsing van Lady Whistledown-aanwijzingen.

Grote spoilers voor Bridgerton seizoen één vooruit

Nicola Coughlan keurt deze adelaarsogen-fantheorie over 'Bridgerton' goed

Coughlan heeft een tweet opnieuw geplaatst waarin wordt gesuggereerd dat Bridgerton het hele seizoen aanwijzingen heeft gegeven over de echte identiteit van Lady Whistledown.

De identiteit van Lady Whistledown was misschien wel het grootste mysterie van de eerste aflevering van Bridgerton op Netflix.

Een bewerking van de reeks romans van Julia Quinn, het populaire historische drama geproduceerd door Shonda Rhimes, heeft de harten van veel kijkers veroverd met zijn seks-positieve benadering, inclusieve cast van personages en een anonieme verteller: Lady Whistledown, een schrijver die commentaar geeft op elk schandaal van de ton.

In de laatste aflevering wordt onthuld dat Lady Whistledown eigenlijk Penelope Featherington is, het personage gespeeld door Coughlan. In de Bridgerton-podcast heeft de actrice, ook bekend van haar rol in de hilarische comedyserie Derry Girls, uitgelegd dat niemand tijdens seizoen één alle aanwijzingen die in de richting van Penelope wijzen leek te hebben opgemerkt.

"Nog een scène waarin Penelope haar Lady Whistledown-taken doet: zij is de enige die Simon het bal ziet verlaten terwijl Daphne danst met prins Friedrich, " luidt de originele tweet, verwijzend naar een moment in aflevering drie "Art Of The Swoon”.

Coughlan heeft het geretweet en een reeks emoji's met zij-ogen toegevoegd.

Tom Verica is de How To Get Away With Murder-acteur die achter de camera stond voor aflevering twee en drie.

"Al die zaadjes vangen die we geplant hebben", antwoordde hij op de tweet van Coughlan.

Lady Whistledown's identiteit werd bijna onthuld in aflevering één van 'Bridgerton'

Maar de onthulling van Lady Whistledown gaat ver terug. In aflevering één is het publiek getuige van de ontmoeting van Daphne (Phoebe Dynevor) en Simon (Regé-Jean Page) op het feest van Lady Danbury (Adjoa Andoh).

Terwijl de hoofdpersoon Simon letterlijk tegen het lijf loopt, arriveert haar broer Anthony (Jonathan Bailey) om zijn oude vriend te begroeten. Daphne komt er dan achter dat Anthony en Simon goede vrienden zijn uit hun tijd in Oxford.

En wie overziet het hele tafereel en probeert er casual uit te zien in de kwebbelende menigte gasten? Penelope natuurlijk.

Je kunt al die Lady Whistledown-aanwijzingen zien op Bridgerton op Netflix

Aanbevolen: