‘Bridgerton’ onthulde de ware identiteit van Lady Whistledown in aflevering één

Inhoudsopgave:

‘Bridgerton’ onthulde de ware identiteit van Lady Whistledown in aflevering één
‘Bridgerton’ onthulde de ware identiteit van Lady Whistledown in aflevering één
Anonim

Grote spoilers voor Bridgerton seizoen één vooruit

De identiteit van Lady Whistledown was misschien wel het grootste mysterie van het eerste seizoen van Bridgerton op Netflix.

Een bewerking van de reeks romans van Julia Quinn, het populaire historische drama geproduceerd door Shonda Rhimes, heeft de harten van veel kijkers veroverd met zijn seks-positieve benadering, inclusieve cast van personages en een anonieme verteller.

De 'Bridgerton'-scène die verwijst naar de geheime identiteit van Lady Whistledown

Het Regency-drama wordt verteld door de mysterieuze Lady Whistledown, een onbekende schrijver die klaar staat om commentaar te leveren op elk schandaal en geheim van de ton.

Ingesproken door de legendarische actrice Julie Andrews, Lady Whistledown is een schrijfster die zichzelf financieel ondersteunt door een roddelblad te publiceren. Niet bepaald gebruikelijk in het Londen van de jaren 1810, toch?

Haar identiteit wordt onthuld - maar alleen aan het publiek - in een schokkende wending aan het einde van het eerste seizoen. Sommige van de kijkers met de meeste adelaarsogen hebben echter in de allereerste aflevering misschien iets zien koken.

Lees niet verder als je het eerste seizoen van Bridgerton niet op Netflix hebt gezien

In aflevering één is het publiek getuige van de ontmoeting van Daphne (Phoebe Dynevor) en Simon (Regé-Jean Page) op het feest van Lady Danbury.

Terwijl de hoofdpersoon Simon letterlijk tegen het lijf loopt, arriveert haar broer Anthony (Jonathan Bailey) om zijn oude vriend gedag te zeggen. Daphne ontdekt dat Anthony en Simon goede vrienden zijn uit hun tijd in Oxford.

En wie overziet het hele tafereel en probeert er casual uit te zien in de kwebbelende menigte gasten? Penelope Featherington, gespeeld door Nicola Coughlan.

“Op de Bridgerton-podcast zei @nicolacoughlan dat geen van de fans haar had verteld dat ze haar zagen fluiten achter Anthony toen Daphne en Simon elkaar voor het eerst ontmoetten… dus hier is het!” een Bridgerton-fan schreef op Twitter.

“Ik had het ook niet gezien! Stiekeme pen!” ze hebben toegevoegd.

De tweet is geretweet door Coughlan, die eenvoudigweg een emoji voor de ogen aan de zijkant heeft toegevoegd.

Nicola Coughlan houdt van alle Lady Whistledown-referenties

In de laatste aflevering wordt onthuld dat de verlegen Penelope de auteur is waar de hele ton het over heeft. Maar het blijkt dat de waarheid sinds aflevering één in het zicht is verborgen.

Coughlan heeft op sociale media vaak verwezen naar de geheime identiteit van haar personage.

"Seizoen één was slechts het topje van de Bridgerton-ijsberg, wacht maar af wat we in petto hebben …" tweette ze onlangs en gaf commentaar op het komende tweede seizoen.

“En je kunt me vertrouwen, ik zou het toch weten”, voegde de actrice er brutaal aan toe.

Bridgerton streamt op Netflix

Aanbevolen: