Nicola Coughlan draagt een paar 'Bridgerton'-items in haar tas

Inhoudsopgave:

Nicola Coughlan draagt een paar 'Bridgerton'-items in haar tas
Nicola Coughlan draagt een paar 'Bridgerton'-items in haar tas
Anonim

Nicola Coughlan is misschien net zo geobsedeerd door Bridgerton als de volgende fan, en de inhoud van haar tas is het bewijs.

De Ierse actrice speelt de favoriete Penelope Featherington van fans in Netflix's Regency-drama, gemaakt door Chris Van Dusen en geproduceerd door Shonda Rhimes.

In een gesprek met de Britse Vogue voor hun nieuwste 'In The Bag'-video liet Coughlan een aantal zeer interessante items zien die verband houden met de geliefde serie.

Nicola Coughlan's telefoonhoesje is een schattige knipoog naar 'Bridgerton'

In de clip ha alt Coughlan haar telefoon uit haar tas en onthult een hoesje versierd met bijen.

“Ik heb een mooie zaak, ik heb een bijenkast die een beetje Bridgerton-achtig is, dacht ik,” zegt Coughlan

Zoals fans van de Bridgerton-romans weten, is het zwart-gele insect een cruciaal, terugkerend symbool in de hele boekenreeks.

Het dier is ook in de show verschenen. Verschillende leden van de Bridgerton-familie hebben borduursels of sieraden met een bijenthema aangetrokken. Bovendien stelt de camera in de finale van het eerste seizoen scherp op een bijtje op de vensterbank van Daphne en Simon voordat het wegvliegt.

Bijen zijn een verwijzing naar Daphne's vader, Sir Edmund Bridgerton, die werd gedood door een bijensteek voor de geboorte van haar jongste zus Hyacinth. Dit stukje informatie wordt onthuld in de tweede roman van auteur Julia Quinn en kan in het komende seizoen worden opgenomen.

De actrice draagt ook een kopie van een van Quinns romans

Maar de bijenkoffer is niet het enige Bridgerton-gerelateerde item dat je in Coughlans tas kunt vinden.

De actrice draagt ook een exemplaar van The Viscount Who Loved Me, het tweede boek in de Bridgerton-serie. De roman is het bronmateriaal voor het komende seizoen gericht op Anthony Bridgerton, gespeeld door Jonathan Bailey.

“Dit is het boek waarop serie twee gebaseerd zal zijn,” bevestigde Coughlan.

“Ik ben gewoon wanhopig om de scripts te zien,” ging ze verder.

Ze zei ook dat ze het boek "voor aanwijzingen" heeft gelezen.

Bridgerton richt zich op de huwelijksmarkt in het Londen van de jaren 1810, waarbij verschillende families hopen de perfecte match voor hun dochters te vinden.

De show is geprezen om zijn inclusieve casting en een openhartige, seks-positieve houding, evenals kostuum- en productieontwerp. Al deze elementen hebben van Bridgerton een van de meest bekeken series op Netflix gemaakt, gestreamd door meer dan 82 miljoen huishoudens in de eerste maand op het platform.

Seizoen één van Bridgerton wordt gestreamd op Netflix

Aanbevolen: