Mindy Kaling bewijst dat ze een 'Bridgerton'-fan is met pittige tweet Lady Whistledown keurt goed

Inhoudsopgave:

Mindy Kaling bewijst dat ze een 'Bridgerton'-fan is met pittige tweet Lady Whistledown keurt goed
Mindy Kaling bewijst dat ze een 'Bridgerton'-fan is met pittige tweet Lady Whistledown keurt goed
Anonim

Bridgerton speelt zich af in het Londen van de jaren 1810 en ziet hoofdrolspelers Daphne (Phoebe Dynevor) en Simon (Regé-Jean Page) doen alsof ze het hof maken om hun zin te krijgen op de moordende huwelijksmarkt, en uiteindelijk verliefd worden.

Commentaar op elk schandaal van de ton, een mysterieuze schrijver die bekend staat als Lady Whistledown. Het personage spreekt het publiek aan met de stem van de legendarische actrice Julie Andrews, maar haar echte identiteit wordt pas in de seizoensfinale onthuld.

Mindy Kaling geeft Big Lady Whistledown-energie af in 'Bridgerton'-tweet

Kaling gaf commentaar op de show in een duistere tweet die Lady Whistledown zelf zou goedkeuren.

"Iedereen denkt dat ze een Bridgerton zijn terwijl ze eigenlijk een Featherington zijn", schreef de maker van Never Have I Ever.

Kaling verwijst naar twee van de belangrijkste families in de show. Aan de ene kant de stijlvolle Bridgertons; aan de andere kant, de pechvogels, gauche Featheringtons.

De actrice, schrijver en producer is geretweet door het officiële Twitter-account van Bridgerton, en we zouden graag denken dat het door niemand minder dan Lady Whistledown zelf wordt afgehandeld.

“Zorg ervoor dat deze auteur meer dan bereid is om je op je plaats te zetten, beste lezers”, luidt de tweet.

Bridgerton is vernieuwd voor een tweede seizoen

Gecreëerd door Chris Van Dusen uit de romans van Julia Quinn, Bridgerton is een Regency Era met een twist-periodedrama geproduceerd door Shonda Rhimes. De megaproducer zit achter hitshows zoals Scandal en Grey's Anatomy, evenals Viola Davis-fronted How To Get Away With Murder.

Netflix heeft zojuist aangekondigd dat de show terugkeert voor een tweede seizoen, gericht op Daphne's oudste broer Anthony, gespeeld door Jonathan Bailey.

Voordat hij de burggraaf Anthony Bridgerton was, speelde de Engelse acteur in het Britse drama Crashing. Gemaakt door en met in de hoofdrol Fleabag's Phoebe Waller-Bridge, de serie ziet zes twintigers samenleven in een niet meer gebruikt ziekenhuis.

In de kortstondige show die op Channel 4 wordt uitgezonden, speelt Bailey het door seks geobsedeerde personage Sam. Hij raakt bevriend met de homoseksuele man Fred, wat aanleiding geeft tot een gesprek over zijn eigen seksuele geaardheid.

Bridgerton streamt op Netflix

Aanbevolen: