De echte reden waarom Claudia Schiffer eigenlijk verliefd verscheen

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Claudia Schiffer eigenlijk verliefd verscheen
De echte reden waarom Claudia Schiffer eigenlijk verliefd verscheen
Anonim

Hoewel cameo's meestal slechts een knipper-en-je-zult-miss-moment zijn, kunnen ze soms duur zijn, afhankelijk van wie je wilt hebben.

Er zijn betaalbare acteurs die filmmakers kunnen inhuren voor cameo's, maar andere beroemdheden hebben meer cashflow nodig. We kunnen ons voorstellen dat het een aardige cent kostte om Tom Cruise zover te krijgen dat hij zich aanmeldde voor zijn cameo in Austin Powers: Goldmember.

Andere keren nemen acteurs van grote namen alleen bepaalde cameo's om de kans te krijgen een voet op enkele van de beroemdste filmsets te zetten. Daniel Craig en Kevin Smith namen allebei cameo's in de nieuwste Star Wars-trilogie om te zeggen dat ze een hete minuut in de franchise waren. En natuurlijk mogen we de cameo-koning, Stan Lee, niet vergeten, die waarschijnlijk niet werd betaald voor elke cameo die hij deed in elke Marvel-film ooit.

Maar er is één cameo die naar beneden gaat als een van de duurste in de filmgeschiedenis. Wie wist dat Claudia Schiffer zo duur was?

Het kostte meer dan $ 100.000 om haar te krijgen

Hoewel Love Actually een kerstfilm is, kijken we hem het hele jaar door; we zijn er zo dol op. Met een cast die onvergetelijke personages speelt wiens verhalen op de beste manier met elkaar verweven zijn, wat is er niet om van te houden. Het heeft enkele van de grootste Britse sterren, jong en oud, maar een lid van de cast was een Duits supermodel dat echt geld verdiende aan de film.

Claudia Schiffer, die het record heeft in het Guinness Book of World Records voor het verschijnen op de meeste tijdschriftcovers, had een cameo in de film die we altijd vergeten.

Het gebeurt na het kerstspel van de kinderen op het hoogtepunt van de film. Na het personage van Liam Neeson zegt Daniel tegen Sam van Thomas Brodie-Sangster dat hij moet gaan "om hem door liefde te laten afkicken", komt Daniel een mooie vrouw tegen. Die vrouw is het personage van Schiffer, Carol, een moeder wiens zoon naar Sams school gaat.

Ze hebben een kort gesprek en Daniël ziet er godverdomme uit. Het is duidelijk dat ze elkaar leuk vinden, en zoals we aan het einde zien, komen ze uiteindelijk samen. Carol vergezelt Daniel en Sam naar het vliegveld om Sam's liefde, Joanna, terug te verwelkomen.

Voor die twee scènes, die samen ongeveer één minuut bedragen, ontving Schiffer maar liefst £ 200.000 voor haar cameo, wat zich verta alt naar $ 277. 751 in het geld van vandaag. Dat is ongeveer £ 3, 333 per seconde, of $ 4, 629. Wat een gemakkelijke dag werken. Geen wonder dat ze de kleine cameo nam. De meeste mensen verdienen niet eens zoveel per jaar.

Schiffer's vermogen wordt vandaag geschat op $ 60 miljoen, en als ze altijd delen als Carol in Love Actually kreeg, zijn we niet verrast. Het salaris van Schiffer voor haar cameo van 60 minuten was meer dan de salarissen van het eigenlijke castlid. De regisseur Richard Curtis heeft niet laten weten waarom hij zoveel geld voor het model heeft betaald, maar we kunnen raden dat hij een spraakmakende beroemdheid wilde. Het is goed om bekende beroemdheden te willen, maar je moet het geld hebben om ze te betalen. Het lijkt erop dat Curtis dat echt deed.

Aanbevolen: