De echte reden waarom Lindsay Lohan verscheen in seizoen 7 van die show uit de jaren 70

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Lindsay Lohan verscheen in seizoen 7 van die show uit de jaren 70
De echte reden waarom Lindsay Lohan verscheen in seizoen 7 van die show uit de jaren 70
Anonim

2004 was een enorm jaar voor Lindsay Lohan.

Mean Girls hebben de wereld in april voor altijd veranderd en haar sterrendom naar grotere hoogten gebracht dan ooit tevoren. Ze verscheen dat jaar niet één keer maar TWEE KEER op SNL, terwijl ze goochelde met acteermogelijkheden en het debuutalbum van haar controversiële muziekcarrière, Speak, promootte.

Voeg wat tv-geloof toe aan Lindsay's checklist voor 2004, want ons meisje verraste fans van That '70s Show door in november op te duiken voor een gastoptreden van één aflevering. Iedereen die de serie tegenwoordig opnieuw kijkt, zal merken dat ze Danielle speelt in de 7e aflevering van seizoen 7.

Wat bracht Lindsay ertoe om de jaren '70 in te stappen? Waarom is ze uiteindelijk maar één keer verschenen? Lees verder om erachter te komen wat er precies is gebeurd…

Ze stuiterde terug na 'uitputting'

Wilmer Valderamma en Lindsay Lohan kijken naar Ashton Kutcher
Wilmer Valderamma en Lindsay Lohan kijken naar Ashton Kutcher

Je weet misschien al dat de carrière van Lindsay veel ups en downs kent, ook financieel. Volgens People zat ze in de herfst van 2004 in een neerwaartse spiraal en belandde ze in het ziekenhuis voor wat haar vertegenwoordigers 'uitputting en hoge koorts' noemden. Ze moest een pauze nemen van het filmen van Herbie: Fully Loaded om enkele dagen door te brengen in het Cedars-Sinai Medical Center in Los Angeles.

Toen Lindsay Lohan zich goed genoeg voelde om weer aan het werk te gaan, speelde ze een snelle en gemakkelijke rol in That '70s Show. Het hield in dat haar personage viel voor Fez, het personage gespeeld door Wilder Valderrama.

Nog een ziekenhuisverblijf vertraagde opnames

Het filmen van Lindsay's That '70s Show-aflevering werd uitgesteld toen ze voor de tweede keer in het ziekenhuis werd opgenomen.

"Ik werkte veel, was moe en uitgeput", vertelde Lindsay aan MTV. "Ik was ziek geweest en negeerde het en vermeed het. Ik ging niet naar de tandarts, ik ging niet naar de dokter, ik probeerde er gewoon doorheen te komen. En weet je, als je ziek bent en je neem die pauze niet, het is moeilijk om te genezen en beter te worden."

MTV meldt ook dat Wilmer Valderrama tijdens dit alles aan haar zijde stond - en daarom kreeg ze haar moment in zijn show.

Haar relatie met Wilmer stond centraal

Vanaf mei 2004 had Lindsay een serieuze relatie met That '70s Show's Fez. Fans leerden pas over hun liefde bij de Teen Choice Awards in juli.

"We proberen het meer onder de pet te houden omdat het op die manier veel betekenisvoller is", vertelde Wilmer aan People. "Op dit moment hebben we niet alle vrije pers nodig."

Een andere reden om het stil te houden zou Lindsays leeftijd kunnen zijn (ze werd in juli 18, terwijl Wilmer 24 was).

Wilmer Valderrama en Lindsay Lohan hoeden
Wilmer Valderrama en Lindsay Lohan hoeden

"Het is heel toepasselijk", zei Lohan over het spelen van Danielle in That '70s Show, "omdat ik bij Wilmer ben, en uiteindelijk, [ongeacht] met wie ik was, zou ik bij hem eindigen."

Ze kuste ook Ashton Kutcher

Lindsay Lohan zit te praten met Ashton Kutcher That '70s Show
Lindsay Lohan zit te praten met Ashton Kutcher That '70s Show

Lindsay's That '70s Show-personage was een klant in de salon van seizoen 7 waar Fez werkte als een "shampooboy" (LOL). Ze was betrokken bij het personage Kelso van Ashton Kutcher totdat Fez haar hoofd omdraaide met een werkelijk uitstekende shampoobehandeling.

Het is een korte liefdesdriehoek, waarin Lindsay zowel Ashton Kutcher als Wilmer Valderrama kust in de 22 minuten durende looptijd van de aflevering. Wilmer/Fez vraagt Lindsay/Danielle om tussen hen te kiezen, ze verrast de kijkers door hem te verkiezen boven Ashton/Kelso. Ware liefde wint!

Volgens That '70s Show Fandom eindigt de show met Fez en Danielle die zogenaamd een toegewijde relatie hebben, maar om de een of andere reden (blijf op de hoogte), worden hun relatie en Danielle's hele karakter nooit meer genoemd.

Lindsay en Wilmer splitsen zich direct nadat het werd uitgezonden

In de hoop dat Lindsay een vaste waarde zou worden in That '70s Show? Pech. Haar aflevering liep op 10 november 2004 en Lindsay en Wilmer kondigden twee dagen later aan dat ze uit elkaar gingen. Hun vertegenwoordigers vertelden People "ze zijn vrienden" op 12 november 2004.

In januari 2019 sprak Lindsay met Howard Stern en keek met veel plezier terug op haar tijd bij Wilmer. "Hij is een goede vent," legde ze uit.

Op de vraag of ze op zoek is naar iemand die nieuw is, gaf Lindsay een aantal vrij specifieke criteria voor potentiële partners.

"Ik wil daten met een man die een zakenman is, iemand die geen Instagram heeft, geen sociale media heeft en helemaal niet op de hoogte is van dat soort dingen", gaf ze toe."Maar ik heb niemand ontmoet die die [markeringen] heeft geraakt." Blijf zoeken, Linds!

Aanbevolen: