De echte reden dat Whoopi Goldberg verscheen in 'Teenage Mutant Ninja Turtles

Inhoudsopgave:

De echte reden dat Whoopi Goldberg verscheen in 'Teenage Mutant Ninja Turtles
De echte reden dat Whoopi Goldberg verscheen in 'Teenage Mutant Ninja Turtles
Anonim

In dit stadium van haar reis moet de legendarische Whoopi Goldberg nog bijna het noorden bereiken. Goldberg heeft het allemaal gedaan, met name het winnen van een Oscar, en ze heeft meer in het verschiet, waaronder het schrijven van haar eigen superheldenfilm.

Over superheldenfilms gesproken, Goldberg lijkt misschien geen gebruikelijke verdachte voor een enorme kaskraker, maar jaren geleden had ze een rol in een superheldenfilm buiten de traditionele Marvel-route. Natuurlijk verraste haar aanwezigheid in de film mensen, en velen waren blij haar in actie te zien.

Laten we terugkijken op Whoopi Goldbergs tijd met de Ninja Turtles en waarom ze de rol in de film op zich nam.

Wat is er gebeurd met Whoopi Goldberg en Teenage Mutant Ninja Turtles?

Als het gaat om unieke en interessante paden in de entertainmentindustrie, hebben maar weinig mensen een reis gemaakt zoals Whoopi Goldberg.

Afhankelijk van wie je het vraagt, staat Goldberg bekend om veel dingen, wat echt opmerkelijk is. Goldberg heeft een beetje van alles gedaan tijdens haar tijd in entertainment. Ze heeft shows voor één vrouw gedaan, ze heeft uitstekende filmprestaties geleverd en ze heeft uitzonderlijk werk geleverd op het kleine scherm.

Jongere mensen zijn misschien niet bekend met het werk dat Goldberg op het grote scherm heeft gedaan, maar ze was destijds een enorme aanwezigheid in de filmindustrie. Ze verscheen in The Color Purple, Ghost, Sister Act en zelfs The Little Rascals lang geleden. Dit is niet eens inclusief films als How Stella Got Her Groove Back en Rat Race.

Goldberg acteert lang niet zo veel als vroeger, en daarom waren mensen echt verrast om haar te zien verschijnen in een kaskraker in 2014.

Ze zat in 'Teenage Mutant Ninja Turtles'

Whoopi Goldberg in een Teenage Mutant Ninja Turtles-film plaatsen is een zet die maar weinig mensen zagen aankomen, en het is onnodig om te zeggen dat websites snel verslag uitbrachten over het nieuws. Door het nieuws vroegen mensen zich af welk personage Goldberg in de film zou gaan spelen, en in een interessante wending van de gebeurtenissen zou ze een draai geven aan een bekend personage.

Volgens Slash Film: "De nieuwste ster die zich bij de cast voegde, was Whoopi Goldberg, een andere vrij onverwachte naam. Het was niet meteen duidelijk wie ze zou spelen, maar we hebben nu bericht dat haar personage ook verbonden zijn met het Channel 6 News-team."

De site gaf vervolgens wat achtergrondinformatie over het personage van Goldberg en hoe ze een rol zou spelen in het verhaal.

"Burne was een soort J. Jonah Jameson-figuur van het TMNT-universum. Hij gaf hen vaak de schuld van misdaden die ze niet hadden begaan, maar stond April toch toe verslag uit te brengen over de heldhaftigheid van de Turtles. We weten nog niet hoe Bernadette zou kunnen verschillen van Burne - afgezien van de verandering in geslacht en etniciteit, dat wil zeggen - maar ik vermoed dat de anti-schildpaddenvooroordeel intact zal blijven."

Al met al was alles succesvol genoeg voor Whoopi Goldberg en haar tijd in de Teenage Mutant Ninja Turtles-films. Tot op de dag van vandaag zijn mensen nog steeds een beetje verbaasd dat ze de rol in de film op zich nam, maar toen ze er in een interview over vertelde, was het allemaal heel logisch.

Haar dochter was de reden om de rol op zich te nemen

Dus, waarom was Whoopi Goldberg aan boord om al die jaren geleden in Teenage Mutant Ninja Turtles te verschijnen? Het blijkt dat de lieve reden achter het verschijnen van Goldberg in de film de wens is om iets voor haar dochter te doen.

"Ik heb een volwassen dochter en gedurende mijn hele carrière heeft ze altijd gezegd: "Waarom kun je niet in een Ninja Turtles-film spelen? Waarom kun je geen stem doen of zoiets? Alsjeblieft!" Nu heeft ze drie volwassen kinderen en ik drie volwassen kleinkinderen, "Goldberg to Collider.

Ze sprak toen over een ontmoeting met Paramount en haar plaats in de film opsluiten.

"Ik ontmoette toevallig de mensen die het bij Paramount deden, en ik zei: "Kijk, als er iets in zit, zou je me dan willen laten komen spelen?" Iedereen zegt altijd: "O, natuurlijk! ", maar heel weinig mensen volgen door. Maar deze jongens gingen door en ik had de beste tijd. Dit is het spul waar ik van hou! Zelfs mijn kleinkinderen zeiden: "Oma, dat is echt cool. Dat is heel hip.” Een van hen is in de twintig, een is 18 en een is 15, en ze zeggen: "Wauw, dat is best cool. Ga je gang, oma!" ging ze verder.

Omdat ze iets leuks voor haar familie wilde doen, scoorde Whoopi Goldberg een rol als Ninja Turtles.

Aanbevolen: