De echte reden waarom Matt LeBlanc na 'Friends' zelden in films verscheen

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Matt LeBlanc na 'Friends' zelden in films verscheen
De echte reden waarom Matt LeBlanc na 'Friends' zelden in films verscheen
Anonim

Voordat Matt LeBlanc de rol aanvaardde die zijn carrière veranderde als Joey Tribbiani in 'Friends', had hij zijn laatste $ 11 nog op. Hij was in die tijd een worstelende acteur, die nauwelijks rond kon komen, vergelijkbaar met zijn Joey-personage in het begin.

LeBlanc verdiende een fortuin dankzij 'Friends' en na het einde van de show kreeg hij zijn eigen spin-off 'Joey', die niet zo goed overkwam en maar twee seizoenen en 46 afleveringen zou duren. Na de annulering is Matt in wezen verdwenen. Er werd gezegd dat hij maar een jaar vrij zou hebben, maar dat ene jaar werden er vijf voordat hij eindelijk meedeed aan een andere show die bleef hangen, 'Episodes'.

In tegenstelling tot sommige van zijn leeftijdsgenoten, werkte Matt na zijn tijd aan 'Friends' zelden in de film. Zijn meest recente film vond plaats in 2014, 'Lovesick', wat volgens recensies een behoorlijk grote mislukking was.

hou van zieke poster
hou van zieke poster

In het hele artikel zullen we kijken naar de redenen waarom LeBlanc filmrollen vermeed na zijn 'Friends'-succes.

Vermoeidheid en familie

Na zijn tijd bij 'Friends' en 'Joey' gaf LeBlanc in verschillende interviews toe dat hij volledig uitgeput was. De ster had vrije tijd nodig, hoewel een pauze van een jaar snel veranderde in vijf. Matt noemt het een donkere tijd in zijn leven: "Jaren en jaren kwam ik amper het huis uit. Ik was opgebrand. Ik wilde geen schema hebben, niet ergens zijn. Ik was in een positie om dat te doen. Mijn agent baalde. De meeste acteurs bellen hun agenten en zeggen: 'Wat is er aan de hand?'. Ik belde de mijne en zei: 'Verlies mijn nummer een paar jaar alstublieft'. Het was een erg donkere tijd. Ik kreeg bijna een zenuwinzinking."

Er kwam iets goeds tijdens zijn afwezigheid. Zijn dochter Marina werd geboren, noemde LeBlanc het, "het beste in mijn leven." Matt's relatie met zijn dochter veranderde zijn perspectief," Ik herinner me toen mijn dochter, Marina, werd geboren. De tweede keer dat ik haar zag, was ik verliefd en ik had me nog nooit zo gevoeld', zei hij. "Ik kon het niet geloven."

Matt zou uiteindelijk weer aan het werk gaan, maar deze keer bleef hij bij de televisie en maakte hij niet de sprong naar film. De beslissing was een goede, want hij vond serieuze successen op 'Episodes'.

Aan tv plakken

In het begin was het moeilijk om het Joey-personage van je af te schudden, aangezien hij zo bekend stond voor meer dan tien jaar. Eerlijk gezegd is Matt veel gereserveerder in het echte leven, en sommigen konden dat niet bevatten: "Mensen praten soms langzaam tegen me. En ze vragen me altijd of ik in orde ben, want ik ben veel rustiger en gereserveerder dan mijn personage in Friends. Ze denken dat ik depressief ben, of dat ik verdrietig ben, of van streek – maar ik ben gewoon niet opgewonden om voor een publiek uit te gaan en een tv-show te doen. Zo ben ik niet."

Matt keerde terug naar TV in 2011 en het was een enorm succes, 'Episodes' werd een grote hit, er werden vijf seizoenen en 41 afleveringen uitgezonden. LeBlanc had eerst zijn twijfels, maar een bekend gezicht in David Crane stelde hem op zijn gemak., "Nou, we maken geen documentaire. Als er iets is waar je je niet prettig bij voelt, zullen we het veranderen. We komen er samen doorheen." En het was vanwege mijn geschiedenis met hen dat ik me echt op mijn gemak voelde "Ik weet niet of ik die rol zou hebben gespeeld met iemand met wie ik een nieuwe relatie had. Het was vanwege het vertrouwen dat ik OK zei. Ik voelde me veilig in hun handen."

Deuren gingen na de show open voor Matt, hij zou ook meedoen met 'Top Gear' als presentator van de populaire autoshow. 'Web Therapy' en 'Man With a Plan' zijn enkele van zijn andere projecten. Natuurlijk werkte hij onlangs ook aan de 'Friends: The Reunion', die alle krantenkoppen haalde.

Het lijkt erop dat Matt films mijdt, gezien het hectische schema dat ermee gemoeid is. Matt is een trotse huisvader en bovenal zorgt een tv-schema ervoor dat hij thuis kan zijn, vergeleken met een filmschema dat een acteur maanden weg kan houden. Op dit punt in zijn carrière heeft LeBlanc het extra geld niet nodig en heeft hij het recht verdiend om projecten te kiezen die bij hem en zijn levensstijl passen.

Maar goed, als hij af en toe in een film opduikt, is dat niet het ergste.

Aanbevolen: