Dit is volgens hem de slechtste film van Macaulay Culkin

Inhoudsopgave:

Dit is volgens hem de slechtste film van Macaulay Culkin
Dit is volgens hem de slechtste film van Macaulay Culkin
Anonim

Als ze aan Macaulay Culkin denken, zullen fans zich vaak de films herinneren die hij maakte toen hij jong was. Home Alone, Home Alone 2, My Girl en The Pagemaster waren slechts enkele van de films die hij in het begin van zijn carrière maakte. Hij werd een van de best betaalde kindacteurs aller tijden dankzij het succes van zijn eerdere films, en ze droegen allemaal bij aan zijn aanzienlijke fortuin. Tegenwoordig is het vermogen van Macaulay Culkin $ 18 miljoen.

Culkin bleef acteren als een volwassene, hoewel zijn filmrollen zeldzaam waren. Hij speelde als de overleden Amerikaanse clubpromotor, Michael Alig, in het donkere drama Party Monster uit 2003. Meer recentelijk speelde hij in Changeland, een midlifecrisiskomedie uit 2019 die het niet zo goed deed bij critici. En Culkin heeft de afgelopen decennia in andere films geacteerd, hoewel hij niet hetzelfde niveau van bekendheid heeft bereikt als toen hij jonger was.

Toch is het altijd een plezier om hem te zien als hij op het scherm verschijnt, en het is duidelijk dat hij nu net zo'n getalenteerde acteur is als toen hij speelde in de gezinsvriendelijke films waar fans van houden tot op de dag van vandaag. Culkin houdt echter niet van al zijn films op dezelfde manier als veel andere mensen. De film die hij als zijn minst favoriete film beschouwt, zou je zelfs kunnen verrassen.

De film die Macauley Culkin het minst leuk vindt

Kevin McCallister
Kevin McCallister

Niet elke film op het cv van Macaulay Culkin is een goede. Niet veel mensen staan positief tegenover Getting Even With Dad en Richie Rich, bijvoorbeeld twee films die kritieke flops waren toen ze in de vroege jaren '90 werden uitgebracht.

Toen was er De Notenkraker, waar de toen 13-jarige Culkin de Notenkrakerprins speelde. Hij toonde zijn talenten als balletdanser, maar de film was niet de kerstklassieker die Home Alone werd.

Een andere mislukking was The Good Son, Culkin's eerste poging om het schattige imago van zijn Kevin McCallister-personage kwijt te raken. Hoewel de film zijn fans heeft, deed hij het destijds niet goed. Wijlen filmcriticus Roger Ebert kende het een halve ster toe en vroeg zich af waarom het publiek Culkin een 'slechte kleine jongen' zou willen zien spelen. Toegegeven, Culkin was niet bepaald een aardige jongen in de Home Alone-films, maar hij probeerde Harry en Marv in ieder geval niet van een klif te duwen in die feestelijke klassiekers.

Maar hoe slecht sommige van deze films ook waren, Culkin heeft een andere film als zijn minst favoriete beschouwd. Welke is het? Nou, als je zou vertellen dat de film een angel in zijn staart heeft, zou je waarschijnlijk kunnen raden. De film die hij het minst leuk vindt, is My Girl.

In een interview dat Culkin eind vorig jaar gaf, werd hem gevraagd zijn films te rangschikken. Toegegeven, hem werd gevraagd de films te rangschikken die hij het leukst vond, maar het is duidelijk dat hij niet veel liefde heeft voor de film die hij onderaan rangschikte. Bij het bespreken van My Girl, de film uit 1991 die de harten van veel mensen brak, zei hij:

Het feit dat het personage van Culkin in de film sterft, is een reden waarom veel van zijn fans het ook het minst leuk zullen vinden! Zijn sterfscène was echter niet het enige moment in de film dat Culkin niet leuk vond. In een interview met Ellen vertelde hij ook hoe beschaamd hij was om een kusscène te moeten doen met zijn co-ster Anna Chlumsky. We konden met elkaar opschieten, maar ik had zoiets van… 'Ew, een meisje! Ik moet een meisje kussen', haalde hij herinneringen op.

Culkin houdt ook niet zo van zijn alleen-huisfilms

Kevin en de inbrekers
Kevin en de inbrekers

De Home Alone-films zijn met liefde herdachte kerstklassiekers, maar Culkin is er niet zo dol op. De publieke aandacht die hij kreeg na de eerste film is een reden waarom Culkin niet van Home Alone houdt, en de cameo van Donald Trump in Home Alone 2 is een reden waarom hij minder liefde heeft voor het vervolg. Toch hielpen de films Culkin om zijn fortuin te maken, dus hoewel hij niet zoveel van hen houdt als fans, gaven ze hem wel een geweldige boost aan zijn carrière.

Macaulay Culkin heeft misschien minder goede herinneringen aan sommige van zijn films, maar sommige zijn tot op de dag van vandaag nog steeds klassiekers. Fans kunnen de acteur vervolgens zien in het tiende seizoen van American Horror Story, waarover op dit moment weinig bekend is. Verwacht nog een steek in het verhaal van het volgende hoofdstuk van de horrorserie, maar misschien niet van de bijen die Culkin zo moeilijk maakten in My Girl.

Aanbevolen: