Hoeveel geld heeft de ouder van Macaulay Culkin van hem afgenomen voordat hij op 15-jarige leeftijd werd geëmancipeerd?

Inhoudsopgave:

Hoeveel geld heeft de ouder van Macaulay Culkin van hem afgenomen voordat hij op 15-jarige leeftijd werd geëmancipeerd?
Hoeveel geld heeft de ouder van Macaulay Culkin van hem afgenomen voordat hij op 15-jarige leeftijd werd geëmancipeerd?
Anonim

In zijn vroege tienerjaren was Macaulay Culkin extreem vermoeid en dat bleek tijdens een van zijn laatste interviews met David Letterman. De acteur had kansen om terug te keren voor een aantal belangrijke projecten, waaronder 'The Big Bang Theory' en 'Once Upon A Time In Hollywood'. Beide projecten waren niet de bedoeling, maar Culkin doet tegenwoordig meer dan goed met zijn nettowaarde van $ 18 miljoen.

Dat was bijna niet het geval, aangezien zijn vader Kit een groot deel van zijn inkomsten afnam. We zullen eens kijken hoeveel Culkin al vroeg in zijn carrière weggaf.

Macaulay Culkin had een moeilijke relatie met zijn vader

Het is inmiddels algemeen bekend dat Culkin geen goede opvoeding heeft gehad naast zijn vader Kit. Het kindsterretje gaf in eerdere interviews toe dat de relatie gewelddadig was en in werkelijkheid was Kieran degene waar de vader van Culkin grote plannen mee had.

Ik was een bijzaak, het was mijn oudere broer die acteur en danser wilde worden… weet je, ik boek elk optreden.

"Ik had in het begin nooit een hechte band met hem (zijn vader). Mijn idee van een vader is bijna een van die dingen die je krijgt van tv-programma's en films, in plaats van genegenheid te hebben voor een vader."

Tot op de dag van vandaag is het er niet beter op geworden tussen de twee partijen. In een interview met de Daily Mail onthulde Kit dat hij Macauley niet langer als een zoon beschouwt.

Tegenwoordig leeft Kit volledig buiten de kaart in een rustig stadje in Oregon, in een klein huis. Hij kreeg een echte gezondheidsangst door een beroerte, en men gelooft dat sinds dit plaatsvond, Kit gekalmeerd is als het gaat om zijn gevoelens voor zijn kinderen.

Zijn vader en moeder verdienden 15% van zijn inkomen

Culkin zou onthullen dat het punt van zijn emancipatie was gedaan zodat zijn vader specifiek geen van zijn inkomsten zou krijgen. De vader van Culkin had zijn baan opgezegd om de carrière van zijn zoon te beheren, maar Culkin was niet blij met deze werkrelatie.

"We wilden niet met mijn vader mee", zei Macaulay. "Het is altijd verkeerd begrepen dat ik mezelf van mijn ouders heb "geëmancipeerd". Ik heb legaal de namen van mijn ouders van mijn trustfonds gehaald en vond een executeur, iemand die over mijn financiën zou kijken, voor het geval iemand zijn verdomde pink in de taart wilde steken."

"Maar het volgende, weet je, het verhaal was dat ik van mijn ouders scheidde. Ik dacht gewoon dat ik het netjes deed - de naam van mijn vader eraf halen, de naam van mijn moeder eraf halen, dus mijn mening is onbevooroordeeld. En toen ik dat deed, eindigde de hele zaak een stuk sneller."

Dus hoeveel ging er precies naar KIt en Patricia? Terwijl Culkin tussen de $ 7 miljoen en $ 8 miljoen per film verdiende, liepen mama en papa weg met 15% van de inkomsten, ondanks het feit dat ze eigenlijk niet veel deden. Dat is een groot deel van de verandering, voor een film ter waarde van $ 8 miljoen voor Culkin, had het zijn ouders meer dan $ 1 miljoen kunnen geven.

Macaulay zou onthullen dat hij er uiteindelijk overheen kwam, maar het kostte hem wat tijd om te beseffen hoeveel geld hij precies op de bank had.

Macaulay Culkin realiseerde pas zijn enorme vermogen op 18

Na 14 films in zes jaar tijd, besloot Culkin tijdens zijn vroege tienerjaren een broodnodige pauze te nemen. De acteur zou toegeven dat zijn jeugd nooit meer hetzelfde was gezien zijn bekendheid.

Op 18-jarige leeftijd realiseerde Culkin zich eindelijk hoeveel hij had verdiend dankzij zijn enorme films.

"Ik zag het pas toen ik 18 werd, ik noem het de 'Slip of Paper'-bijeenkomst, waar ze min of meer een nummer op een stuk papier zetten en het over de tafel schuiven en dan boem, Dus ik had het gevoel dat een kind heel, heel hard werkte, en ik erfde al zijn geld zo'n beetje. Ik had eigenlijk geen verstand, maar tegelijkertijd kan ik alles echt als een hobby behandelen. Ik doe tegenwoordig niets voor mijn avondeten, dus ik kan allerlei projecten doen."

Tegenwoordig blijft Culkin genieten van zijn rijkdom, terwijl hij een stap terug doet van de grote en kleine schermen.

Aanbevolen: