Dit is volgens hem de absoluut slechtste film van Mark Wahlberg

Inhoudsopgave:

Dit is volgens hem de absoluut slechtste film van Mark Wahlberg
Dit is volgens hem de absoluut slechtste film van Mark Wahlberg
Anonim

Een van de moeilijkste dingen voor een acteur om te doen, is een film promoten waar ze niet trots op zijn. Om verschillende redenen kan zelfs een A-lijstacteur worden gedwongen om een film te maken waarvan ze weten dat deze vanaf het begin meteen zal zuigen. Bovendien kunnen films zich langzaam openbaren als totale puinhoop terwijl ze worden gemaakt. Hoe dan ook, de sterren van de film zijn gecontracteerd om erop uit te gaan en het helemaal te promoten. Ze willen immers nog steeds geld verdienen aan het project. Maar om een slechte film te verkopen, mag je niet toegeven dat dat zo is. Geen van deze is ongewoon. Talloze acteurs hebben in deze situatie gezeten. Waaronder Mark Wahlberg… vele malen…

Hoewel Mark Wahlberg misschien spijt heeft van zijn rol in Boogie Nights, was dat niet omdat hij de film slecht vond. Maar als het gaat om The Happening van M. Night Shyamalan, heeft de acteur zowel spijt dat hij het gemaakt heeft als hij vindt dat het een uiterst afschuwelijke film is. Het lijkt alsof critici het met dat gevoel eens waren, net als het algemene publiek op Rotten Tomatoes … de film zit op slechts 18%. Maar zelfs jaren na het maken van The Happening heeft Mark zich ertegen verzet. Dit is waarom…

Waarom Mark Walhberg een hekel had aan The Happening

Het is niet gek dat Mark Wahlberg in eerste instantie een M. Night Shyamalan-film wilde maken. Er was tenslotte een tijd dat de regisseur van The Sixth Sense een van de populairste filmmakers in Hollywood was. Dus, ongeacht het script, is het logisch dat Mark geen van de potentiële successen van de regisseur zou willen missen. Mark heeft een paar geliefde rollen gemist, dus het kan in zijn eigen belang zijn geweest om door te gaan met de film.

Voor degenen die het zich niet herinneren, ging The Happening over een verschrikkelijke natuurramp die een reeks vreselijke gewelddaden veroorzaakt die de dood van talloze mensen tot gevolg hebben. In de film speelde Mark Wahlberg een natuurkundeleraar op school die er uiteindelijk achter komt dat het plantenleven in opstand komt tegen de mensheid en ervoor zorgt dat ze al deze vreselijke dingen doen. Hoewel de film misschien een fatsoenlijke boodschap heeft over hoe we met onze omgeving omgaan… is de film zelf regelrecht dom. Serieus… het is belachelijk. En Mark Wahlberg denkt er ook zo over.

Terwijl hij een film promootte waar Mark enorm trots op is, The Fighter van David O'Russell, werd de Transformers-ster gevraagd hoe hij zijn tegenspeler, Amy Adams, ontmoette.

"We hadden eerder de luxe gehad om te lunchen om over een andere film te praten en het was een slechte film die ik deed", zei Mark tegen de interviewer. "[Amy] ontweek de kogel [door de rol die naar Zooey Deschanel ging] af te wijzen]. En toen kon ik nog steeds… Ik wil je niet vertellen welke film… oké, The Happening. F it. It is wat het is. Verdomde bomen, man. De planten. Verdomme. Je kunt me niet kwalijk nemen dat ik niet wilde proberen een natuurkundeleraar te spelen. Ik speelde in ieder geval geen agent of boef."

Het resultaat van Mark Wahlberg in het gebeuren

Aangezien Mark keer op keer is gecast in politierollen en dievenrollen, is het logisch dat hij tegen het type wilde spelen door in de huid van een natuurkundeleraar op een middelbare school te kruipen. Het is gewoon jammer dat hij ervoor koos om dit te doen in een film die ronduit verschrikkelijk was. Naar alle waarschijnlijkheid kreeg Mark veel geld om in de film te spelen. Per slot van rekening is hij een van de best betaalde acteurs in de business geweest, ook al denken sommigen dat hij te veel betaald heeft gekregen.

Vanwege Marks betrokkenheid bij The Happening was er een tijd dat hij zwaar geparodieerd werd. Dit komt omdat sommige van zijn scènes in de film … nou ja … belachelijk zijn. En ze pronken zeker niet met het niveau van acteervaardigheid dat hij vertoonde in films als Boogie Nights, The Fighter en The Departed. Het voelt alsof hij het voor een groot deel van de film belt, vooral de nu beroemde scène wanneer hij tegen de planten begint te praten.

Saturday Night Live had een velddag om Mark en zijn optreden in de film (om nog maar te zwijgen van de film zelf) voor de gek te houden. De sketch werd uiteindelijk een van de meest geliefde op de show. We hebben het natuurlijk over het stukje "Mark Wahlberg spreekt tot dieren". Gebaseerd op het feit dat hij op alle haat van The Happening reageerde tijdens zijn persconferentie voor The Fighter, lijdt het geen twijfel dat hij gevoel voor humor heeft over de hele zaak.

Aanbevolen: