Hier is waarom de vader van Macaulay Culkin hem verstootte

Inhoudsopgave:

Hier is waarom de vader van Macaulay Culkin hem verstootte
Hier is waarom de vader van Macaulay Culkin hem verstootte
Anonim

In het huidige Hollywood-landschap zijn er verschillende beroemde acteurs die hun carrière als kindsterretje begonnen. Jason Bateman, Reese Witherspoon, Ethan Hawke, Felicity Jones, Leonardo DiCaprio, Scarlett Johansson, Christian Bale en Jake Gyllenhaal begonnen zich bijvoorbeeld allemaal als jongeren te gedragen.

Gezien het feit dat zoveel voormalige kindersterren van buitenaf goed aangepast lijken te zijn, lijkt het zeker alsof een jonge acteur je niet belet een gezonde jeugd te hebben. Er zijn echter ook veel voorbeelden van voormalige kindsterretjes die in ernstige juridische problemen kwamen en anderszins donkere tijden als volwassenen doormaakten.

Als het op Macaulay Culkin aankomt, is hij misschien wel de meest fascinerende voormalige kindster ter wereld. Hij lijkt tenslotte een gelukkige man te zijn, maar tegelijkertijd heeft hij veel van de worstelingen doorgemaakt die veel voormalige kinderacteurs doen. Zo is bekend geworden dat Culkins vader hem heeft verstoten en het zal niemand verbazen dat Macaulays roem en fortuin daarbij een rol speelden.

Een uniek pad

Als veel mensen op jonge leeftijd succes hebben, brengen ze helaas de rest van hun leven door met proberen de omstandigheden na te bootsen die tot die prestaties hebben geleid. Gelukkig voor Macaulay Culkin en iedereen in zijn leven, lijkt hij erg tevreden te zijn dat hij alle druk die hij tijdens zijn jeugd heeft ervaren in de achteruitkijkspiegel heeft gelaten.

Als volwassene lijkt Macaulay Culkin buitengewoon ongeïnteresseerd in de attributen van roem. In plaats daarvan lijkt het erop dat Culkin zijn volwassen leven heeft doorgebracht met het omarmen van alles wat hem vreugde brengt. De meeste voormalige beroemdheden zouden zich bijvoorbeeld te veel zorgen maken om te worden beoordeeld om een comedy-rockband met een pizza-thema te creëren of een website en podcast genaamd Bunny Ears. Gelukkig voor Culkin deed hij beide dingen ondanks de nieuwsgierige blikken van de wereld.

Naast het nastreven van alles wat hem interesseert, lijkt het duidelijk dat Macaulay Culkin is uitgegroeid tot een geweldige romantische partner. Nadat ze bijvoorbeeld vele jaren hadden gedatet, maakte Mila Kunis duidelijk dat ze er geen spijt van heeft dat ze met Culkin is uitgegaan en dat ze zichzelf de schuld geeft van hun uiteenvallen. Bovendien heeft Culkin al enkele jaren een relatie met de acteur Brenda Song en ze lijken nog steeds erg gelukkig samen als ze hun zoon opvoeden die in 2021 is geboren.

Bittere echtscheiding

Toen bioscoopbezoekers naar Macaulay Culkin op het grote scherm keken, kwam hij over als een zeer zelfverzekerde en charmante jongen. Achteraf lijkt dat ongelooflijk, aangezien alle bewijzen wijzen op het idee dat Culkin een traumatische jeugd had. De ouders van Macaulay gingen bijvoorbeeld door een zeer bittere scheiding en dat had een uitgesproken effect op het leven van de jonge acteur. In feite had Culkin drie grote films uitgebracht in het jaar dat zijn ouders uit elkaar gingen, maar hun scheiding had een diepgaand effect op zijn carrière, aangezien hij van 1995 tot 2003 geen film zou headlinen.

Toen Patricia en Kit Culkin naar de rechtbank stapten om hun scheiding uit te vechten, was het grootste twistpunt welke van hen de voogdij over hun kinderen zou krijgen, waaronder Macaulay. Helaas, zoals het geval is met veel echtscheidingen, sleepten de ouders van Macaulay hem mee in hun juridische strijd. In die tijd koos Macaulay naar verluidt de kant van zijn moeder toen ze zijn vader beschuldigde van "overmatig drinken, fysieke mishandeling en ontrouw".

Verbroken relatie

Behalve dat Macaulay Culkin de kant van zijn moeder koos tijdens de scheiding van zijn ouders, zijn er verschillende andere redenen waarom hij een verbroken relatie met zijn vader heeft. Tijdens een optreden op de WTF-podcast van Marc Maron legde Macaulay bijvoorbeeld uit dat zijn vader probeerde acteur te worden en dat Kit Culkin jaloers was op het succes van zijn zoon. Bovendien heeft Macaulay zich uitgesproken over zijn vader die hem en zijn zeven broers en zussen misbruikte toen ze nog kinderen waren.

Een ander ding dat tussen Macaulay en Kit Culkin kwam, is geld. Voordat Macaulay een superster werd, had zijn enorme familie moeite om rond te komen. Als gevolg hiervan is het vrij duidelijk dat Macaulay snel de gouden gans werd toen hij miljoenen begon te verdienen om in films te schitteren. Gelukkig voor Macaulay kan hij nog steeds genieten van veel van het geld dat hij als kind verdiende, omdat hij ervoor kon zorgen dat zijn ouders geen controle hadden over zijn rijkdom. In het verleden is vaak gemeld dat Macaulay zijn ouders heeft aangeklaagd om zichzelf te emanciperen en hun poten van zijn geld af te houden. Tijdens een interview met Esquire in 2020 verklaarde Macaulay echter dat hij zijn ouders nooit voor de rechtbank had gedaagd.

“Het wordt altijd verkeerd begrepen dat ik mezelf heb ‘geëmancipeerd’ van mijn ouders. Ik heb legaal de namen van mijn ouders van mijn trustfonds gehaald en vond een executeur, iemand die over mijn financiën zou kijken, voor het geval iemand zijn verdomde pink in de taart wilde steken."

Hoewel Macaulay Culkin zijn vader niet heeft aangeklaagd, blijft het een feit dat hij zijn vader financieel heeft afgesneden. Hoewel Macaulay het juiste voor zichzelf heeft gedaan, lijkt het duidelijk dat zijn vader dat en het feit dat zijn zoon ooit de kant van zijn moeder koos als een verraad ziet. Immers, toen hij in 2016 met een Daily Mail-reporter sprak, sprak Kit Culkin over het verloochenen van zijn zoon Macaulay. "Ik beschouw hem niet meer als een zoon."

Aanbevolen: