Bill Clinton zei nee tegen deze reality-tv-show

Inhoudsopgave:

Bill Clinton zei nee tegen deze reality-tv-show
Bill Clinton zei nee tegen deze reality-tv-show
Anonim

Wedstrijdshows zijn al jaren een hoofdbestanddeel van televisie, en de grootste van het stel zorgt ervoor dat mensen elk seizoen terugkomen voor meer. Shows als Survivor en Big Brother zijn hier perfecte voorbeelden van, maar deze shows gebruiken gewone mensen. Dancing with the Stars heeft echter het extra voordeel van het gebruik van beroemdheden.

De show is een hit sinds zijn debuut, en ze weten hoe ze de juiste celebs op het juiste moment moeten casten. Door de jaren heen heeft de show vele malen geprobeerd om president Bill Clinton te casten, maar hij weigerde elke keer dat hij werd benaderd voor de show.

Laten we eens kijken naar de geschiedenis van de show met president Clinton.

‘Dancing With The Stars’ heeft het vele malen geprobeerd

DWTS-show
DWTS-show

Dancing with the Stars is al geruime tijd een van de meest populaire shows, en een reden waarom mensen elk seizoen terugkomen voor meer, is omdat de show zo goed werk levert door interessante beroemdheden uit een verscheidenheid aan achtergronden. In de loop der jaren hebben de producenten van de show hun best gedaan om president Bill Clinton te laten deelnemen aan de wedstrijd.

De show heeft president Clinton vaak gevraagd om mee te doen, maar ze kregen altijd te maken met een daling. Ze bereikten uiteindelijk een punt waarop ze stopten met vragen. Casting director Deena Katz sprak hierover en zei: Weet je, ik vraag het elke keer aan Bill Clinton. Maar deze keer heb ik het hem eigenlijk niet gevraagd omdat ik dacht dat hij het misschien een beetje druk had.'

Dus, waarom heeft president Clinton niet deelgenomen aan de show? In het verleden zei hij dat hij “ze vertelde dat ik geen tijd had om ervoor te trainen. Je weet dat je echt naar buiten gaat en je traint, je werkt er echt aan. Dus ik moest passeren. Maar ik vind het een giller.”

Clinton ging verder en zei: Ik heb een 92-jarige schoonmoeder die er religieus naar kijkt. Ze denkt dat ik heel cool zou zijn als ik het zou halen, maar ik moest slagen. Gisteravond zei Hillary tegen me: 'Weet je, als ik geen staatssecretaris meer ben, moeten we danslessen gaan nemen. Dus we beginnen met de tango.”

Ondanks het afwijzen van de show, heeft Clinton door de jaren heen een aantal optredens op andere shows gemaakt.

Clinton is in andere shows verschenen

Bill Clinton Arsenicum Hall
Bill Clinton Arsenicum Hall

President Clinton staat niet bekend als acteur, dus het zou niet zo verwonderlijk moeten zijn om te zien dat hij niet bepaald de boel oplicht door interessante karakterstukken op zich te nemen. In plaats daarvan is hij door de jaren heen als zichzelf in een aantal shows verschenen, hoewel dit voornamelijk was voor interviews en commentaar.

Clinton heeft niet alleen de ronde gedaan in verschillende nieuwsshows, maar hij heeft door de jaren heen ook deelgenomen aan een aantal documentaires. Een van de leuke dingen van president Clinton is dat hij zichzelf beschikbaar heeft gesteld om te verschijnen in talkshows die laat op de avond plaatsvinden, iets wat mensen graag zien. Het geeft het publiek de kans om coole en interessante dingen te leren over de voormalige opperbevelhebber.

Volgens IMDb heeft Clinton een aankomend project waarvoor hij als schrijver dient. The President Is Missing is een televisiefilm die in pre-productie is. Het zal interessant zijn om te zien hoe de dingen vanaf nu vorm krijgen en hoe het project presteert op het kleine scherm. Misschien ligt het voor de hand om positieve pers te genereren door te concurreren op Dancing with the Stars.

Zelfs als president Clinton blijft weigeren, heeft de show een aantal andere politieke figuren binnengehaald en kan dat blijven doen.

De show heeft andere politieke figuren gehad

DWTS Sean Spicer
DWTS Sean Spicer

Als je de geschiedenis van de deelnemers aan Dancing with the Stars bekijkt, zijn er enkele politieke namen die sommigen zullen kennen. Voor het grootste deel blijft de show hangen bij acteurs en zangers, maar het is nog steeds interessant om te zien wanneer ze een politiek figuur in de show krijgen.

Enkele van de meest opvallende namen zijn Sean Spicer, Tom DeLay en Rick Perry. Jerry Springer wordt beschouwd als een politiek figuur, maar de overgrote meerderheid van de mensen zal hem kennen van zijn televisieprogramma, dat 28 seizoenen lang een hoofdbestanddeel van de dagtelevisie was en meer dan 4000 afleveringen.

Tot op heden is er geen voormalige president of vice-president geweest die meedeed aan Dancing with the Stars, en misschien komt er een dag dat dit zal veranderen. Als het gebeurt, verwachten we dat het aantal kijkers voor de show omhoog zal schieten, vooral als het uiteindelijk president Clinton wordt.

Aanbevolen: