Tom Brady zei nee tegen deze film die $ 549 miljoen opleverde aan de kassa

Inhoudsopgave:

Tom Brady zei nee tegen deze film die $ 549 miljoen opleverde aan de kassa
Tom Brady zei nee tegen deze film die $ 549 miljoen opleverde aan de kassa
Anonim

Wat hij ook doet, succes volgt. Ja, Tom Brady is anders gebouwd, maar zoals Tom bij Forbes zei, het was door zijn strijd dat het succes volgde. Woorden waar iedereen door kan worden gemotiveerd: "Toen ik dingen zag die niet op mijn manier gingen, dacht ik dat ik het slachtoffer was van de omstandigheden. Maar toen ik veranderde, veranderde mijn kijk en mijn geest om te zeggen: 'Ik ben geen slachtoffer, waarom geef ik mezelf geen kracht' Ik kon groeien op manieren waar ik mee worstelde."

Door met psychologen en anderen te werken, heb ik geleerd dat je de uitdagingen moet aangaan en ze moet zien als kansen voor groei. Het was veel werk, maar het heeft echt zijn vruchten afgeworpen in mijn leven. Mijn vrouw gebruikt een mooie regel: 'De leraar verschijnt als de leerling er klaar voor is.’ Je kunt niet iets forceren in je leven. Je moet gewoon openstaan en ze omarmen wanneer de tijd daar rijp voor is.” Hij is absoluut de leraar en sommigen zouden tegenwoordig de verdomde directeur noemen, want niemand komt in de buurt van zijn prestaties onder actieve spelers.

In het Hollywood-rijk zijn de dingen echter anders. We kunnen nog steeds zeggen dat Brady behoorlijk groen is en in feite heeft hij ooit een enorm project afgewezen dat zijn acteercarrière had kunnen veranderen. Laten we zeggen dat hij niet twee keer dezelfde fout heeft gemaakt…

Interesse in acteren

Daterend uit 2015, verklaarde Bleacher Report dat Brady een enorme interesse had in acteren en het als een mogelijk pad zag na zijn NFL-carrière: "Tom weet dat hij nog maar een paar seizoenen te gaan heeft voordat hij met pensioen gaat. Hij denkt na vooruit en gelooft dat hij een grote filmster kan worden", aldus de bron. "Hij is gewend een superster te zijn. Nadat hij opnieuw de Super Bowl heeft gewonnen, denkt hij na over nieuwe uitdagingen buiten het voetbal."

Nou, laten we zeggen dat een beslissing om een bepaalde rol af te wijzen niet de beste was voor zijn toekomst in het veld. Een goede vriend benaderde hem met een concept dat op het eerste gezicht niet al te overtuigend klonk.

Brady zegt nee tegen Mark & Ted

ted screenshot
ted screenshot

Afgezien van het succes van de film, laten we eerlijk zijn, het script was niet echt het meest overtuigend. Heck, Seth MacFarlane zelf was er niet zeker van: "Toen we dit maakten, dacht Seth MacFarlane: 'Ik weet niet of dit gaat werken.' Een marionet? Mark Wahlberg? Hij zei dat spul hardop. nederige kerel en, natuurlijk, het was gewoon een monster."

Tom maakte ook deel uit van de mensen die aanvankelijk niet in de film geloofden. Mark Wahlberg herinnert zich dat hij met Tom over de film sprak: "Ik was het concept aan het pitchen. Hij reageerde min of meer hetzelfde als alle anderen. Dat dit een beetje belachelijk was, dat ik waarschijnlijk 10 stappen terug in mijn carrière deed door dit te doen, maar misschien kom ik er wel achter. Maar toen zag hij de film en hij snapte hem."

De film zou een enorm kassucces hebben, met een brutowinst van bijna $ 550 miljoen. Dit komt uit een budget van $ 65 miljoen. Gezien het succes van de film was het niet meer dan terecht dat er een vervolg kwam. Deze keer maakte Brady niet twee keer dezelfde fout.

Brady zegt ja tegen het vervolg

Na de eerste film begreep Brady het concept en hij was zeer bereid om in het vervolg te verschijnen: "Dus toen ik hem belde. Ik vertelde hem wat het was. Zodra hij stopte met hysterisch lachen, stemde hij ermee in doe het meteen. Hij heeft zijn uiterlijk niet onder controle. Hij vindt het gek hoe mensen soms op hem reageren. Als mensen er een punt van maken. Hij vond het gewoon goed om er grappen over te maken. Hij was er een goede sport over."

Toen hij op de set verscheen, geeft Wahlberg toe dat Brady een absolute pro was en werd behandeld als de president. Dit is wat hij te zeggen had met USA Today: "Tom kwam opdagen om plezier te maken. Hij leek op zijn gemak met het idee om te filmen tegenover de lege ruimte waar we uiteindelijk Ted zouden toevoegen. De man heeft fantastisch werk geleverd. Het grappigste ding over het feit dat Brady op de set was, zorgde voor opschudding bij de crew en andere castleden. Het was alsof de president de set bezocht."

Het vervolg haalde niet helemaal dezelfde cijfers als het origineel, maar het bracht toch een flink bedrag op, namelijk $ 216 miljoen. Daarnaast werd Tom geroemd om zijn luchtige uitstraling, het is uiteindelijk allemaal gelukt.

Aanbevolen: