Hier is hoe Seth Rogen in vorm kwam voor 'The Green Hornet

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Seth Rogen in vorm kwam voor 'The Green Hornet
Hier is hoe Seth Rogen in vorm kwam voor 'The Green Hornet
Anonim

Als een van de grappigste jongens in Hollywood, is Seth Rogen geen onbekende in het spelen in hitfilms. Vooral Rogens werk met Judd Apatow was fantastisch. Hoewel hij vooral bekend staat om zijn werk in komedies, heeft Rogen enige veelzijdigheid getoond op het grote scherm.

In 2011 speelde Rogen in The Green Hornet en hij zag er merkbaar anders uit nadat hij enige tijd in vorm was geweest. Het was een enorme verandering voor de artiest en mensen vroegen zich af hoe hij het deed.

Laten we eens kijken hoe Seth Rogen in vorm kwam voor The Green Hornet.

Rogen had zijn dieet op zijn plaats

Seth Rogen Groene Horzel
Seth Rogen Groene Horzel

Seth Rogen staat bekend om zijn komische werk, maar enige tijd geleden begon hij de dingen een beetje anders te doen toen hij deelnam aan The Green Hornet, een superheldenfilm gebaseerd op een klassiek personage. Natuurlijk waren er komische elementen bij betrokken, maar dit was een zet die sommigen niet hadden verwacht. Desalniettemin besloot Rogen af te slanken om de rol op zich te nemen, en daarvoor moest hij zijn dieet onder controle krijgen.

Volgens Fabbon was het dieet van Rogen redelijk schoon en werd het per ma altijd opgesplitst. Dit zorgde voor een zekere mate van flexibiliteit voor de artiest, die veel meer gewend was om gewoon te eten waar hij zin in had voordat hij afslankte om een held te spelen. Het ontbijt omvatte bijvoorbeeld eiwitkeuzes zoals havermout of eieren, terwijl zijn fruit- en groentekeuzes een aantal heerlijke opties bevatten, zoals bosbessen, grapefruit en een paar groenten.

Een cool onderdeel van dit dieet was dat het snacks toestond, maar zelfs deze snacks waren gezondere opties in plaats van alleen maar op een zak Doritos te kauwen. De rest van de ma altijden van de dag werden opgesplitst met keuzes, net zoals het ontbijt, om wat variatie te bieden in plaats van alleen maar gekookte kip te eten. Het maakte het proces waarschijnlijk veel gemakkelijker voor de acteur.

Met zijn dieet onder controle, moest Rogen ook een trainingsplan volgen dat hem zou kunnen helpen snel in vorm te komen. Gelukkig had hij precies het plan om het te laten gebeuren.

Hij had ook zijn trainingsschema

Seth Rogen Groene Horzel
Seth Rogen Groene Horzel

Sommige acteurs nemen dingen in extreme mate wanneer ze aan het trainen zijn voor een rol, en hoewel Rogen zijn fitnessgame opvoerde, kwam hij niet in de buurt van te moeten doen wat andere acteurs hebben gedaan. Rogens trainingsplan hield in dat hij vijf dagen per week trainde, maar ze duurden niet uren achter elkaar.

Volgens Fabbon was het trainingsplan van Rogen gericht op HIIT, waarbij hij zich elke dag op twee spiergroepen richtte. Rogen had ook een trainer die zich tijdens deze periode ook zou concentreren op de hoeveelheid gewicht die hij optilde. Het was slim van Rogen om een personal trainer te gebruiken, omdat sommige sterren dit proberen te doen en uiteindelijk veel te ver gaan.

Toen hij sprak over het proces om in vorm te komen, zei Rogen: Ik heb beter gegeten en getraind - en ik haatte mezelf daarom. Ik heb het gevoel dat ik uitverkocht ben, ik voel me zwak, ik voel me een man die ik zou uitlachen.”

Hoe hij zich ook voelde, er was een merkbaar verschil in zijn uiterlijk en het was duidelijk dat al zijn harde werk zijn vruchten had afgeworpen. Nu was het gewoon tijd om de film te filmen en te bidden voor het beste aan de kassa.

De film was een teleurstelling

Seth Rogen Groene Horzel
Seth Rogen Groene Horzel

The Green Hornet, uitgebracht in 2011, is een superheldenfilm die de meeste mensen volledig zijn vergeten, wat jammer is, want de film had veel potentieel. Met in de hoofdrollen Seth Rogen en Cameron Diaz, eindigde deze film teleurstellend aan de kassa en werd hij volledig vergeten door de overgrote meerderheid van de mensen.

Met een aanzienlijk budget kon The Green Hornet slechts $ 227 miljoen verdienen. Nu, dit zou niet zo erg zijn geweest als het budget van de film kleiner was geweest, maar aan het eind van de dag moet de studio hebben gehoopt op een veel groter rendement dan dit.

Momenteel heeft The Green Hornet 44% op Rotten Tomatoes bij de critici en slechts 43% bij de fans. Het is jammer dat dit personage en de cast geen film hebben kunnen maken die een enorm succes werd. Hierdoor kan het lang duren voordat dit personage weer op het grote scherm verschijnt, waardoor de klassieke held effectief op ijs wordt gezet.

Seth Rogen heeft heel veel werk verzet om in vorm te komen voor The Green Hornet, maar de film was gewoon niet geschikt.

Aanbevolen: