Hier is hoe Drew Barrymore in vorm kwam voor het 'Santa Clarita-dieet' van Netflix

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Drew Barrymore in vorm kwam voor het 'Santa Clarita-dieet' van Netflix
Hier is hoe Drew Barrymore in vorm kwam voor het 'Santa Clarita-dieet' van Netflix
Anonim

Drew Barrymore is onlangs 20 pond afgevallen om in vorm te komen voor haar rol in Santa Clarita Diet als Sheila. Afvallen op 45 is in het begin niet gemakkelijk, maar afvallen op 45 na twee kinderen kan nog moeilijker zijn. Ze schrijft dit succes toe aan haar vriend en trainer, Marnie Alton, EMSCULPT, en… The Denzel Method.

Lichaam na de baby

Barrymore deelde haar gedachten over het hebben van twee meisjes op haar Instagram: "Ik heb twee kinderen gemaakt. Het allerbelangrijkste doel voor mij om op deze planeet te zijn, is voor hen! Het is een waar wonder dat ik deze twee heb kunnen hebben meiden. Dus wat de nasleep op mijn lichaam ook is, laat maar komen!"

Ze vergat niet te vermelden hoe moeilijk het is om terug te gaan naar de manier waarop je was voordat je kinderen kreeg en motiveerde haar volgers ook om de dingen duidelijk te zien: "Laat je dus niet misleiden door wat je ziet als mensen zijn mager direct na de baby. Vergelijk jezelf niet met de tijdschriften en de rode lopers. Als ik er fatsoenlijk uitzag op alles wat ik heb gedaan sinds ik mijn twee kinderen kreeg, heb ik mijn weg daarheen geklauwd. Jij kunt ook!"

Hoewel hard werken en goed eten je een heel eind op weg helpen bij het afvallen, brengt het hebben van een trainer je naar een hoger niveau. Barrymore's oude vriend van 15 jaar, Marnie Alton, is de belangrijkste persoon die haar heeft geholpen om in zo'n goede vorm te komen. Zoals Barrymore het zegt: "Ze is ook de meest geweldige persoon. Ze is poëzie in een mens. Het beste hart. Haar prioriteiten liggen op de juiste plaats. Ze is humoristisch en zo goed geïnformeerd over ons lichaam. Ik hou van haar. Binnen en buiten Haar lessen zijn altijd volgeboekt en we vinden het allemaal heerlijk om naar haar toe te rennen voor haar geest en leiderschap voor alles wat gezond is … Marnie is een van de groten. Periode."

De kracht van EMSCULPT

Maar waar veel mensen geen toegang toe hebben, is niet alleen een geweldige trainer, maar ook EMSCULPT. Deze nieuwe technologie activeert spiersamentrekkingen op de spiergroepen van uw keuze, zodat u die slanke look kunt krijgen die u zo graag wilt hebben. Met die sterke samentrekkingen kun je spieren opbouwen en je lichaam vormgeven zoals je wilt.

Drew Barrymore gelooft zo in dit product dat ze een woordvoerder van deze technologie is geworden. In deze video vertelt ze hoe ze nu vanuit haar kern kan werken in plaats van zichzelf te verwonden. Ze zegt dat ze nu slimmer kan sporten en zich beter voelt als ze haar twee dochters opha alt. Ze kan nu consequent trainen. Ze vertelt dat ze het product ontdekte via haar vriendinnen, actrices en atleten, en zich realiseerde dat alle coole meiden het deden, waardoor ze het product vertrouwde.

De Denzel-methode

De truc voor het geluk van Drew Barrymore lijkt de Denzel-methode te zijn die ze voor zichzelf heeft omarmd. Het is niet altijd duurzaam om zo'n strikt dieet en trainingsplan te volgen. Je wilt af en toe ook van het leven genieten.

Toen Barrymore met James Corden op The Late Late Show ging, legde ze haar aanpak uit tijdens het filmen van Santa Clarita Diet. "Als ik de show doe, ben ik veganist en eet ik amper iets, en ik sport elke dag, en het is zo gezond. Het wordt euforisch, en dan is het net voedselvergiftiging, je hebt het gevoel dat je nooit meer zult eten, en dan, voordat je het weet, zit je met de voerzak aan je gezicht vastgebonden. Ik ben een fijnproever en hou van eten en ik reis de wereld over voor eten, dus ik word weer zwaar tussen de show door."

Vanwege haar scheiding en gewichtstoename aan het begin van de show, voelde Barrymore zich niet goed, maar ze wilde iets veranderen, dus sprak ze met de uitvoerend producent van Santa Clarita Diet, Victor Fresco en zei: kan ik 20 pond verliezen in de loop van de show, en mijn wenkbrauwen en de hoogte van mijn schoenen en de lichaamstaal en houding veranderen en van iemand gaan die een beetje naïef en ongelukkig is naar iemand die bevoegd en levend is?' En hij zei ja, en dus moest ik die transformatie maken.”

Toch is de methode die Barrymore heeft toegepast, geïnspireerd door Denzel Washington. Het is gebaseerd op wat ze hoorde over zijn proces: “Ik heb gehoord dat Denzel Washington dit doet en ik weet het niet omdat ik het gewoon wil geloven, ik wil niet weten dat het niet waar is. Maar hij geniet gewoon van zijn leven en komt dan weer bij elkaar als hij films maakt en er geweldig uitziet. Dus ik geef het de volledige 'Denzel', zelfs als dat bestaat of niet, en ik laat mezelf gaan."

Dankzij de Denzel-methode kan Barrymore nu genieten van de goede dingen in het leven en ook leveren wat ze moet als actrice op het scherm en een sterke moeder.

Aanbevolen: