Hoe Amelia Gray Hamlin op 20-jarige leeftijd in een gezonde vorm kwam

Inhoudsopgave:

Hoe Amelia Gray Hamlin op 20-jarige leeftijd in een gezonde vorm kwam
Hoe Amelia Gray Hamlin op 20-jarige leeftijd in een gezonde vorm kwam
Anonim

Amelia Gray Hamlin, dochter van de Real Housewives of Beverly Hills-ster, Lisa Rinna en Harry Hamlin, is zojuist opengegaan over haar zeer reële worsteling met anorexia. Ze onthulde aan haar fans dat ze tot op het bot van streek was toen ze de diepte van haar ziekte besefte en sinds dat moment van openbaring heel hard heeft gewerkt om op een gezonde manier in vorm te komen.

Ze kreeg een geheel nieuwe relatie met haar lichaamsbeeld en werkte heel hard om een geheel nieuwe levensstijl te cultiveren. Amelia's reis naar een gezondere staat van haar lichaam verliep niet altijd soepel, maar ze bleef toegewijd om deze transformatie door te zetten. Glamour onthult dat Amelia zich nu voor het eerst niet alleen comfortabel voelt, maar ook zelfverzekerd in haar vel, en dit is hoe ze dit ongelooflijke resultaat heeft bereikt….

10 Amelia Gray zijn

De dochter zijn van zulke beroemde ouders vertaalde zich in alle ogen gericht op Amelia Gray, vanaf toen ze een heel jong kind was. Ze groeide op met de media en paparazzi om haar heen en ze moest al snel vrede sluiten met het feit dat de pers soms een foto van haar kreeg die niet de meest complimenteuze zou zijn. Amelia geeft toe dat het begin van haar anorexia werd veroorzaakt door een foto die door de pers was genomen en die negatief commentaar kreeg.

9 Haar enorme reality check

Amelia kreeg te maken met een enorme realiteitscheck die haar echt recht zette en de focus legde op het verkrijgen van een gezond gewicht en een gezonde levensstijl. Dat cruciale moment was toen haar familie tussenbeide kwam en haar met spoed naar een dokter bracht, die zichzelf met zeer dramatische informatie presenteerde. Hij vertelde haar dat ze op weg was om zo ondergewicht te hebben dat ze het misschien niet zou overleven, en deze eye-opener motiveerde Amelia echt om grote veranderingen in haar leven aan te brengen.

8 Zich omringen met de juiste mensen

Op een gezonde manier in vorm komen betekende dat Amelia Gray sommige mensen volledig uit haar leven moest bannen. Het werd steeds belangrijker voor haar om zich te omringen met positieve invloeden en mensen die onvoorwaardelijk van haar hielden. Ze werd supergevoelig voor discussies over haar uiterlijk en vermeed het onderwerp helemaal. Door zichzelf te omringen met de juiste mensen, kon Amelia een mentaal gezonde toestand vinden, waardoor ze zich meer kon concentreren op gezond worden.

7 Actief worden tijdens het reizen

Reizen werd een hulpmiddel om fit te blijven terwijl je plezier hebt. Amelia's reizen waren een kans voor haar om een nieuwe regio te voet te ontdekken, fysiek actief te blijven en al die tijd niet echt geobsedeerd te zijn door haar fysieke regiment. Ze profiteerde van haar vermogen om overal ter wereld te jetsetten en begon enkele positieve fysieke, mentale en emotionele veranderingen te zien.

6 Amelia Gray Hamlin's gezonde fitnessroutine

Een gezonde fitnessroutine werd omarmd om ervoor te zorgen dat Amelia's trainingen evenwichtig waren en nooit overdreven. Er was een tijd in haar leven dat ze exorbitant veel tijd op de loopband zou doorbrengen om fit te blijven, maar dit werd al snel vervangen door een veel gezonder trainingsregime dat ervoor zorgde dat ze het niet overdreef of zichzelf te hard pushte. Ze vond snel een gezonder tempo, en dat is te zien aan haar strakke figuur.

5 Vrede sluiten met een nieuw gewicht

Een van de meest cruciale aspecten om op een gezonde manier fit te worden, was dat Amelia vrede sloot met haar nieuwe gewicht. Nadat ze enorm ondergewicht had gekregen, tot het punt dat haar ribbenkast bijna uitstak, veranderde Amelia haar eetgewoonten en het gewicht begon langzaam terug te komen. Ze moest hard werken om ervoor te zorgen dat ze vrede sloot met de extra nieuwe kilo's, terwijl ze op weg was naar een gezond lichaamsgewicht.

4 Afstemmen van de haters

In zo'n goede vorm blijven, nam de focus, wat betekende dat Amelia moest leren hoe ze de haters kon uitschakelen. Sociale media staan vol met trollen en haters, dus dit aspect van gezond en in goede vorm blijven vergde echt wat gerichte inspanning. Amelia ontdekte al snel dat wat andere mensen van haar figuur en haar lichaam vonden er echt niet toe deed. Ze leerde de vaardigheid om negatieve opmerkingen te negeren door de haters volledig uit te schakelen.

3 Haar lichaam voeden

Amelia vertelde Bravo TV dat ze lange tijd leed aan 'angst voor eten'. Ze was doodsbang dat eten zou resulteren in het enige wat ze koste wat kost wilde vermijden: gewichtstoename! Sindsdien heeft ze geleerd dat het voeden van haar lichaam een van de meest cruciale aspecten was om een goede gezondheid te behouden en in vorm te blijven. Ze begon voedsel te kiezen dat boordevol voedingsstoffen zat en begon onmiddellijk positieve veranderingen vorm te zien krijgen.

2 Haar focus verleggen

Het verschuiven van haar focus is een enorm element geweest om in zo'n goede vorm te blijven. Amelia heeft die kunst onder de knie door alle negatieve afleidingen te elimineren. In plaats van zich te fixeren op wat ze ging eten en zich talloze uren zorgen te maken over gewichtstoename, verlegde Amelia haar aandacht naar andere, positievere aspecten van haar leven. Ze was niet meer geobsedeerd door elke hap en elk pond, en nam een scherpere, meer gedefinieerde focus op herstel.

1 Alles met mate eten

Amelia heeft een gezond lichaamsgewicht bereikt en een veel gezondere, positievere kijk op haar algehele lichaamsbeeld. Het kostte veel hard werk en de niet aflatende steun van haar familie, maar het duurde niet lang of Amelia stond zichzelf toe om alles met mate te eten. Ze wijst er nu op dat vrijdag hamburgerdagen zijn en ze kijkt er naar uit om van de smaak te genieten. Bewijzend dat alles met mate over het algemeen het beste beleid is, lijkt Amelia haar moeilijke periode te hebben overwonnen en is ze nu gezond en gelukkig.

Aanbevolen: