De echte manier waarop Johnny Depp in vorm kwam voor de Pirates of the Caribbean-films

Inhoudsopgave:

De echte manier waarop Johnny Depp in vorm kwam voor de Pirates of the Caribbean-films
De echte manier waarop Johnny Depp in vorm kwam voor de Pirates of the Caribbean-films
Anonim

Als je kijkt naar de grootste en meest geliefde filmfranchises aller tijden, is het moeilijk om de Pirates of the Caribbean-franchise te negeren. De franchise werd bijna niet gemaakt, maar nadat de eerste film aan de kassa van start ging, kon hij miljarden dollars genereren. Natuurlijk, het is niet meer wat het ooit was, maar het v alt niet te ontkennen dat het een plaats in de geschiedenis heeft.

Johnny Depps tijd als Captain Jack Sparrow in de franchise hielp zijn plek in Hollywood te verstevigen, en we hebben geleerd dat er enkele veranderingen in zijn dieet nodig waren om in vorm te komen voor de rol.

Laten we eens kijken hoe Depp het voor elkaar kreeg!

Johnny Depp getransformeerd voor verschillende rollen

Sinds hij in de jaren 80 een herkenbaar gezicht werd in entertainment, is Johnny Depp een artiest die mensen graag zien in grote projecten. De charismatische acteur is uitdagingen van elke omvang aangegaan, wat een kenmerk van zijn carrière is geweest.

Hoewel hij vooral bekend is als filmster, was Depp een prominente artiest in de populaire tv-serie 21 Jump Street, die cruciaal was om zijn reguliere carrière op gang te brengen. Door in de jaren negentig echter de focus op films te richten, veranderde alles.

Tijdens zijn legendarische carrière was Depp te zien in cultklassiekers, krachtige franchises en ongebruikelijke films met een loyaal publiek. Niet alleen dat, maar de acteur heeft een reeks vreemde personages gespeeld die hun weg hebben gevonden naar de popcultuur.

Hoewel andere artiesten misschien goed werk hebben geleverd, is het moeilijk om iemand anders voor te stellen als Edward Scissorhands, Raoul Duke of als Cry-Baby Walker. Dat is slechts een deel van Depps charme, en het is grotendeels de reden waarom hij de laatste decennia van zijn carrière zo'n succesvolle artiest is geweest.

Nogmaals, Depp heeft veel geweldige personages gespeeld, hoewel er maar weinig zo beroemd en zo geliefd zijn als Captain Jack Sparrow.

Hij was briljant als kapitein Jack Sparrow

Pirates of the Caribbean: Curse of the Black Pearl was de eerste keer dat Johnny Depp Captain Jack Sparrow speelde, waarmee hij een enorme filmfranchise op gang bracht. Depp zou het personage spelen voor in totaal 5 films, waarmee hij waanzinnig veel geld verdiende.

Hoewel Depp een geweldig personage is, heeft hij niet de tijd genomen om naar de films te kijken.

Ik heb het niet gezien. Maar ik geloof dat de film het blijkbaar redelijk goed deed, en ze wilden doorgaan, meer maken en dat vond ik prima om te doen. Het is niet alsof je die persoon wordt, maar als je dat personage zo goed kent als ik - omdat hij niet was wat de schrijvers schreven, dus ze waren echt niet in staat om voor hem te schrijven. Als je het personage eenmaal beter kent dan de schrijvers, dan moet je dat zijn trouw aan het personage en voeg je woorden toe', zei de ster.

Het lijkt er niet op dat hij het personage opnieuw zal spelen, maar de erfenis van het personage in Hollywood kan niet worden weggenomen.

Depp was echt fascinerend als Captain Jack Sparrow, maar hij had wat werk te doen om de look van de swashbuckler precies goed te krijgen.

Hoe hij in vorm kwam voor de rol

Om eerlijk te zijn, is Depp normaal gesproken vrij streng over zijn dieet.

Volgens Koimoi: "De met een Golden Globe Award bekroonde acteur is zeer voorzichtig geweest met zijn dieet. Hij denkt scherp na over de nutriëntendichtheid van voedselproducten en neemt ze op in zijn dieet. Volgens Celebrity Daily Routine.com, Johnny neemt overvloedige voedingsmiddelen in zijn dieet op, zoals witte vis, magere eiwitten zoals kipfilet, kwark, groene groenten, tarwepasta, sojaproducten enz."

De site merkt op dat Depp bij het verminderen van het gewicht de zaken een beetje verandert.

"Wanneer een bepaalde rol vereist dat hij afkomt, eet Johnny Depp caloriearm voedsel zoals minder suikerachtig fruit, groene groenten, volle granen, noten, zaden enz. Hij vermijdt bewust suikerhoudende en alcoholische dranken. In plaats daarvan geeft hij de voorkeur aan groene thee boven elke andere drank. Hij voedt zijn lichaam met zes kleine ma altijden per dag."

Het is niet ongewoon om grote sterren een paar kilo af te zien scheren voor een rol, hoewel sommigen overboord zijn gegaan voor een personage. Van Vin Diesel is bekend dat hij weer in vorm komt voor al zijn Fast & Furious-films, terwijl Christian Bale een skelet is geworden voor films als The Machinist.

Het is onwaarschijnlijk dat Johnny Depp ooit nog Captain Jack Sparrow zal spelen, maar als hij ooit wat gewicht moet verliezen voor een rol, lijkt het alsof hij een effectief plan heeft dat hij op elk moment kan uitvoeren.

Aanbevolen: