De ongebruikelijke manier waarop Brad Pitt in vorm kwam voor 'Fight Club

Inhoudsopgave:

De ongebruikelijke manier waarop Brad Pitt in vorm kwam voor 'Fight Club
De ongebruikelijke manier waarop Brad Pitt in vorm kwam voor 'Fight Club
Anonim

Tijdens de jaren '90 werd het vrij snel duidelijk dat Brad Pitt een grote ster in de industrie zou worden. Films als 'Thelma &Louise' zetten hem al vroeg op de kaart en in hetzelfde decennium zou hij zijn cv uitbreiden met projecten als '12 Monkeys' en 'Seven'.

Pitt geeft echter toe dat hij echt zijn draai begon te vinden toen hij samen met David Fincher werkte. We zagen een andere kant van Brad en dat was heel duidelijk in de '99 donkere komedie, 'Fight Club'.

De film was een krachtpatser in termen van recensies, hij kreeg een ongelooflijke 8,8 sterren op IMDB. Het had ook behoorlijk succes aan de kassa en verdiende meer dan $ 100 miljoen, hoewel dat verre van Pitt's beste is. De film kreeg meer momentum en populariteit na de release en tot op de dag van vandaag wordt deze beschouwd als een van de allerbeste uit de jaren '90 en misschien wel uit Brads carrière.

Samen met Brads briljante optreden verafgoodden fans zijn look voor de film. Hij was absoluut aan flarden, zoals de broers zeggen. Het repliceren van zijn trainingsroutine zal niet gemakkelijk zijn, aangezien GQ zijn trainingsplan heeft vrijgegeven. We zullen kijken naar de vreemde benadering die hij nam om dat droomlichaam te verkrijgen, samen met zijn weg om in 'Vechtclub' te worden gegoten.

Het risico was het waard

Volg je dromen, dat wordt ons van jongs af aan verteld. Nou, Brad zag een kans en hij greep het in een haast. Nog voor zijn afstuderen besloot Pitt om naar LA te verhuizen zodra de kans zich voordeed. De vangst, hij had $ 275 op zijn naam staan. Desalniettemin, zoals hij zei met Collider, is het allemaal gelukt.

"Ik herinner me dat het een week voor het afstuderen was en ik me realiseerde dat al mijn vrienden een baan hadden. Ze hadden gesolliciteerd naar banen die ik niet had gedaan, en kregen banen die ik niet had gedaan. Ik had een vriend, die niet eens een goede vriend was, die sprak over uitgaan naar L. A. Haar vader had een plek. En het was gewoon een van die dingen die me troffen."

"Ik had altijd geklaagd dat er geen filmkanaal was in Zuid-Missouri, en het drong tot me door dat ik ernaartoe kon gaan, en ik laadde letterlijk de auto in. Ik ben niet afgestudeerd. Het enige wat ik hoefde te doen was één scriptie inleveren, maar in mijn hoofd was ik klaar. Ik ging naar het westen. Binnen een week deed ik extra werk en ik was heel, heel blij."

Pitt begon met wat extra werk en voordat hij het wist, was de ster het gesprek van de dag en speelde hij in verschillende films vanaf het begin van de jaren '90.

Hij verstevigde het ongelooflijke decennium met 'Fight Club'. Volgens zijn co-ster Edward Norton was de film een nog grotere knaller op de set: "De hele ervaring was een ervaring van lachen en creativiteit. Bram is grappig. [Costar] Helena [Bonham Carter] is echt grappig. [Directeur David] Fincher is echt grappig. [Scriptdokter] Andy Walker is grappig. Het was een grappig stel mensen die een duistere komedie deden, dus er werd veel gelachen.”

Hoe geweldig het ook klinkt, Brads conditioneringsroutine was allesbehalve geweldig. De blik die hij trok vergde serieus werk, zowel binnen als buiten de sportschool.

Training tot mislukking

GQ onthulde Brads trainingsplan voor 'Fight Club' en zo te zien klinkt de routine niet prettig. De splitsing is een typische splitsing die de meeste Hollywood-sterren volgen, waarbij elk lichaamsdeel per dag wordt gesplitst. Het rep-bereik is echter allesbehalve typisch.

Volgens het plan faalde Pitt tijdens elke set! Bij oefeningen zoals bankdrukken haalde hij 25 herhalingen, wat behoorlijk gek is als je het ons vraagt. Om het nog veel moeilijker te maken, waren zijn pauzes niet langer dan een minuut. Hij gebruikte ook cardio om ervoor te zorgen dat hij in de vetverbrandingsmodus was.

Gezien hoe zwaar deze routine klinkt, zijn we er zeker van dat hij voldoende eiwitten had om goed op te bouwen en te herstellen na zijn trainingen. Gezien zijn lage percentage lichaamsvet, nemen we aan dat de inname van koolhydraten laag was, afhankelijk van hoe zijn lichaam ze opneemt. Het is mogelijk dat de koolhydraten stabiel bleven en in plaats daarvan was zijn vetgeh alte voor de dag erg laag.

Wat hij ook deed, het werkte toen zijn lichaamsbouw een doel werd dat zoveel tieners wilden bereiken. In werkelijkheid klinkt de lichaamsbouw een beetje minder aantrekkelijk als je eraan denkt om elke set tot mislukking te trainen!

Aanbevolen: