Money Heist': BTS Photo brengt fans in de war door Berlijn te laten zien

Inhoudsopgave:

Money Heist': BTS Photo brengt fans in de war door Berlijn te laten zien
Money Heist': BTS Photo brengt fans in de war door Berlijn te laten zien
Anonim

La Casa de Papel, in de volksmond bekend onder de Engelse titel Money Heist, blijft genieten van zijn status als de meest bekeken niet-Engelse serie van Netflix ooit. Het verwachte laatste seizoen van de show zou naar verwachting begin 2021 in première gaan, maar werd uitgesteld nadat verschillende door pandemie opgelegde beperkingen van kracht waren.

Het verzet slaat weer toe

Netflix heeft aangekondigd dat de serie eindelijk ingepakt is met filmen, en deelde voor de laatste keer een BTS-blik op alle Money Heist-castleden op de set.

"Wat begon als een overval, eindigde als een familie. Het is een afsluiting van deel 5 van La Casa de Papel / Money Heist. Bedankt aan alle fans om deel uit te maken van La Resistencia! We kunnen niet wachten om je te laten zien hoe dit verhaal eindigt" schreven ze in het bijschrift.

De foto toont een blik op alle personages van de show; Álvaro Morte als El Professor, Úrsula Corberó als Tokio, Itziar Ituño als Lissabon, ook bekend als Raquel Murillo, Miguel Herrán als Rio, Jaime Lorente als Denver… en Pedro Alonso als Berlijn.

Fans merkten op hoe Ágata Jiménez aka Nairobi (die werd vermoord in seizoen 4) niet aanwezig was voor het emotionele moment, maar Pedro Alonso's Berlin; die stierf in seizoen 1 was dat nog steeds.

"Hoe is Berlijn in de buurt, maar niet Nairobi? Dit beeld is f verwarrend met de tijdlijn van de show", vroeg een fan zich af.

Alonso's karakter; zij het dood, is door de jaren heen een onderdeel geweest van elk seizoen van Money Heist. Lang na zijn dood keerde Berlin terug om te verschijnen in vele flashback-scènes waarin de broers hun overvallen planden. Hij speelde een hoofdrol in het actieplan van de bende en de show gebruikt flashbacks om hun eerdere gesprekken met de kijkers te communiceren.

Een andere gebruiker zei: "Berlijn had niet dezelfde jurk moeten hebben als andere leden als het een flashback is… Berlijn leeft."

Berlijn, de fan-favoriete overvalkapitein, werd aan het einde van seizoen 1 op brute wijze vermoord. Hij offerde zijn leven zodat zijn bende kon ontsnappen, en blies zijn laatste adem uit onder zwaar politievuur. Het is bijna onmogelijk voor hem om op de een of andere manier tot leven te worden gewekt, maar fans geloven dat er hoop is.

De finale van seizoen 4 eindigde met een spannende cliffhanger waarin inspecteur Alicia de schuilplaats van de professor ontdekte, waardoor fans zich afvroegen of ze zich bij de bende zou voegen… of ze voor het gerecht zou brengen. Het komende tiendelige seizoen gaat verder waar het was gebleven en zal naar verwachting ergens later dit jaar in première gaan.

Aanbevolen: