Fans reageren op Lizzo en laten zien waarom ze absoluut niet iemand heeft vermoord door stageduiken

Inhoudsopgave:

Fans reageren op Lizzo en laten zien waarom ze absoluut niet iemand heeft vermoord door stageduiken
Fans reageren op Lizzo en laten zien waarom ze absoluut niet iemand heeft vermoord door stageduiken
Anonim

Laten we het opsplitsen. Mensen zijn in het verleden op de hoogte geweest van enkele van de meest krankzinnige roddels over beroemdheden. Dingen die zo gek waren om te horen, maar uiteindelijk juist waren.

Bijvoorbeeld: 'Brad Pitt en Angelina Jolie hadden een affaire', waar. Prins Charlies bedroog prinses Diana, 'helaas waar. In die tijd waren deze koppen ongelooflijk, totdat ze dat niet waren.

Aan de andere kant zijn er geruchten geweest die te gek waren om waar te zijn. Krantenkoppen als " Beyonce heeft een affaire met Barack Obama", en "Avril Lavigne stierf en werd vervangen door een lookalike", en zelfs: "Katy Perry is JonBenét Ramsey."

Sommige mensen geloofden deze celeb-geruchten echt. Gelukkig is geen van deze echt.

Voeg gewoon, "Lizzo vermoordt iemand uit Stage Diving", toe aan de lijst met wilde onnauwkeurige rapporten. Dit nieuwe gerucht spant de kroon voor een van de meest belachelijke beschuldigingen.

Deze popster had geen tijd om hem af te sluiten via TikTok.

Lizzo's hysterische TikTok

Op TikTok heeft Lizzo de bizarre beweringen beantwoord met een korte video waarin ze zegt: Dus ik heb veel vervelende dingen over mij op internet gezien, maar het ding dat me het meest stoort is dit gerucht dat ik tijdens een concert op het podium ben gedoken en iemand heb vermoord.”

Ze vervolgde: "Zoals, dat gerucht, het is in de eerste plaats een leugen. Ik heb nog nooit in mijn leven een podiumduik gemaakt en b, hoe, zoals iemand vermoorden?" Ze voegde eraan toe: "Jullie gaan dat echt op mijn mnaam zetten? Zoals, ik weet dat ik groot ben, maar b, ik ben niet zogroot."

Om er zeker van te zijn dat ze haar punt duidelijk maakte, dook de zangeres op haar bed en wierp de camera een blik toe van: "Ik zei het je toch."

Fans reageren op Lizzo's virale video

@BrookeRichard2 antwoordde @LoniLove en @lizzo: "Ze is geweldig en grappig als de hel! Ze dook recht op dat bed om haar punt te bewijzen! Dat is echter een verknald gerucht! Zus is echt niet zo groot om iemand te vermoorden! Geef iemand misschien een blauw oog van een van die grote borsten, maar dood geen persoon!"

[EMBED_TWITTER]

Bedankt Lizzo voor het ophelderen van wat de fans al wisten dat waar was! De "Waarheid doet pijn" mensen!

Aanbevolen: