Fans voelen zich 'leeg van binnen' na het zien van 'Money Heist' seizoen 5

Inhoudsopgave:

Fans voelen zich 'leeg van binnen' na het zien van 'Money Heist' seizoen 5
Fans voelen zich 'leeg van binnen' na het zien van 'Money Heist' seizoen 5
Anonim

The Professor en zijn team zijn terug als Money Heist seizoen 5 op Netflix verschijnt! Spoilers voor voorgaande seizoenen in het verschiet.

Na meer dan een jaar wachten sinds het vierde seizoen werd uitgebracht, hebben fans van Money Heist zich op 3 september naar hun Netflix-accounts gehaast om de vijfde aflevering van de populaire Spaanse serie te bekijken. De verwachting voor het vijfde seizoen is opgebouwd sinds april 2020, toen Netflix fans van de show aan het einde van seizoen vier liet bijkomen van enorme cliffhangers. Laten we dus terugkijken naar waar het spannende misdaaddrama ophield en wat fans te zeggen hebben over zijn opvolger.

Een begrafenis

Terwijl Gandia, (José Manuel Poga) hoofd beveiliging aan de bank van Spanje, ontsnapt uit zijn beperkingen en Nairobi (Alba Flores) gevangenneemt met een dodelijk schot op haar hoofd, werden fans gedwongen afscheid te nemen van de fan -favoriet.

Een reünie

Met een slimme kostuumwissel en personage-dupe kon het team Lissabon (Itziar Ituño) veilig terughalen na haar gevangenneming en haar in de bank stoppen om zich bij Tokyo (Úrsula Corberó), Denver (Jaime Lorente López) te voegen, Rio (Miguel Herrán) en de rest.

Een schaakmat

Terwijl het team echter de terugkeer van Lissabon viert, op slechts enkele kilometers afstand, komt de professor (Álvaro Morte) oog in oog te staan met zijn naderend onheil wanneer de hoofdinspecteur, Alicia Sierra (Najwa Nimri), zijn verblijfplaats lokaliseert en sluit op hem in. Het seizoen eindigde met het laatste citaat: "Schakmat, je zoon van een b."

Terwijl de makers van de serie manieren vinden waarop de personages in het nieuwe seizoen door deze hachelijke situatie kunnen navigeren, worden fans meegenomen in een turbulente achtbaan van emoties, maar blijven ze hun bewondering voor de show uiten.

Eén fan was zo onder de indruk van het nieuwe seizoen dat ze het vermogen om hun gedachten te verwerken verloren en niet wisten wat ze moesten doen toen ze 'afgeronde geldroof' schreven. leeg van binnen. wat nu."

Een andere fan sprak zijn voorkeur uit voor de serie boven alle andere Netflix-shows toen ze schreven: Wtfff net klaar met geldroof, dit is f krankzinnig wtfff als je niet denkt dat dit de beste show is op Netflix ben je aan het trippen!!!”

Maar terwijl de meerderheid van de fans en critici het nieuwe seizoen prijzen - sommige critici noemen het "hartverscheurend" - delen sommige fans hun minachting voor het seizoen terwijl showrunners de seriefinale in twee helften splitsen en doorgaan met duw de finale terug.

Een andere fan toonde zich minder geïnteresseerd in de serie na de beslissing om het favoriete personage Berlin (Pedro Alonso) te executeren, die een hoofdpersonage blijft in de show, maar alleen wordt getoond door middel van flashbacks. Ze schreven: "het is zo moeilijk om te blijven kijken nadat Berlijn stierf."

Hoe dan ook, het lijkt erop dat de maker en showrunner Álex Pina ervoor heeft gezorgd dat fans niet teleurgesteld zullen zijn terwijl hij spannende sequenties inpakt en het verhaal voortzet in deze spannende set nieuwe afleveringen, die fans ongetwijfeld aan het werk zal houden op het puntje van hun stoel tot het laatste afsluitende hoofdstuk van het seizoen en de serie die op 3 december 2021 wordt uitgebracht.

Aanbevolen: