Hier is de echte reden waarom Jake T. Austin werd vervangen op 'The Fosters

Inhoudsopgave:

Hier is de echte reden waarom Jake T. Austin werd vervangen op 'The Fosters
Hier is de echte reden waarom Jake T. Austin werd vervangen op 'The Fosters
Anonim

Wie is heter… Jake T. Austin of Noah Centineo? Wie is een betere acteur voor het personage van Jezus in The Fosters? Dit zijn vragen die bij fans opkwamen toen ze zagen dat de voormalige Wizards of Waverly Place-ster werd herschikt. Van alle tienerdrama's is The Fosters bijzonder emotioneel en een behoorlijk wilde rit. Het is moeilijk om niet te huilen als je ziet hoe broers en zussen Callie en Jude worden geadopteerd door een geweldige familie die echt van ze houdt en het beste voor hen wil. Fans zijn dol op de nieuwe familie van Callie en Jude, vooral Jesus en Mariana, een tweeling die het moeilijk had met hun verontruste biologische moeder Anna.

Er zijn veel coole feiten achter de schermen over The Fosters, waaronder het feit dat twee verschillende acteurs Jezus speelden. Soms worden acteurs gewisseld voordat een show het hele eerste seizoen begint te filmen of na de pilot-aflevering, en Bob Saget verving een acteur op Full House. Maar in het geval van Jezus gebeurde dit later. Laten we eens kijken naar wat er is gebeurd.

Jezus op 'The Fosters'

The Fosters praat over adoptie en Stef en Lena adopteren Jezus en Mariana als ze nog heel jong zijn. Jesus is een lieve en charmante jongen die in seizoen 1 zijn liefde voor worstelen begint te ontdekken. Hij wordt ook verliefd op zijn klasgenoot Emma. In de finale van seizoen 2 heeft Jezus een vreselijk auto-ongeluk gehad en toen de show terugkwam voor seizoen 3, was de acteur vervangen.

Dit is gebruikelijk in soapseries en het kan een beetje vreemd en schokkend zijn om het te zien in een tienerdrama, maar beide acteurs doen geweldig werk en laten hun talenten zien in de show.

Terwijl Jake T. Austin Jesus speelde voor seizoen 1 en 2 van The Fosters, speelde Noah Centineo het personage voor de resterende seizoenen van de show.

Jake T. Austin twitterde dat hij verschillende rollen wilde en daarom nam hij de beslissing om afscheid te nemen van The Fosters.

Volgens Hollywood Life reageerde de acteur op enkele vragen van fans en zei: "Ik werd maar gevraagd om terug te komen voor 3 afleveringen en ik zou niet aan iets anders kunnen werken, dus ik ging weg…" Toen een fan zei dat ze ervan uitgingen dat hij geïnteresseerd was in het spelen van mensen ouder dan tieners, zei hij: "Niet waar. Ik wilde gewoon rollen doen met meer inhoudelijke inhoud.”

Toen Jake T. Austin wist dat hij wegging, tweette hij: "Ik ben vereerd dat ik deel heb mogen uitmaken van zo'n baanbrekende serie, maar ik wil je persoonlijk laten weten dat mijn tijd in de show… is tot een einde gekomen. Bedankt dat ik een deel van je familie mocht zijn, het was een genoegen. -JTA, "volgens Variety.com.

Seizoen 3 van The Fosters werd uitgezonden in juni 2015, en hoewel Noah Centineo nu een begrip is, waren de Netflix-films To All The Boys I've Loved Before nog niet uitgebracht, aangezien de eerste film uitkwam op de streamingdienst in 2018. Nu is het leuk om terug te kijken en Noach de rol van Jezus te zien spelen.

Toen een fan een thread op Reddit startte met de vraag waarom twee acteurs deze rol speelden, en een kijker deelde dat het leek alsof ze zich voorbereidden op de mogelijkheid dat Jezus, het personage, de show zou verlaten. De fan schreef: "Jake T Austin kwam erachter dat zijn personage Jesus een kleinere rol speelt in seizoen 3, dus hij wilde geen kansen missen. Er werd op zijn vertrek gesuggereerd door de vermelding dat hij naar een of andere kostschool ging en tegen het einde van het seizoen was hij betrokken bij een auto-ongeluk dat een mogelijke dood voorafschaduwde. Maar in plaats daarvan werd hij herschikt."

Noah sluit zich aan bij 'The Fosters'

Maia Mitchell schittert echt als Callie in The Fosters, en ze vertelde Just Jared Jr. dat ze blij was dat Noah Centineo meedeed aan de show als Jezus.

De actrice zei: Het is goed geweest. We zijn allemaal erg opgewonden om Noah te hebben. Hij is geweldig en super cool. Ik denk dat we gewoon klaar zijn voor een nieuwe start en ik ben erg opgewonden om te werken met hem.”

Het is interessant om op te merken dat hoewel Jake T. Austin vond dat Jezus niet veel te doen had in de show, het personage zeker in veel afleveringen van seizoen 3 tot 5 voorkomt. Jezus en Mariana leren kennen Anna, wat heel lief is om te zien, en het is ook hartverscheurend om te zien hoe Jezus herstelt van zijn auto-ongeluk en zijn best doet om weer normaal te worden of een schijn daarvan. In seizoen 4 ontdekt Jezus dat zijn vriendin Emma een abortus had ondergaan en dat zijn broer Brandon haar daarbij steunde, en hij is geschokt en bedroefd dat ze dit voor hem verborgen zouden houden.

Zowel Jake T. Austin als Noah Centineo maakten indruk op kijkers als Jesus op The Fosters en het is eerlijk om te zeggen dat ze allebei iets geweldigs hebben gedaan met de rol.

Aanbevolen: