Hier is waarom Jake van State Farm werd vervangen

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Jake van State Farm werd vervangen
Hier is waarom Jake van State Farm werd vervangen
Anonim

Eigenlijk genieten van tv-commercials klinkt misschien heel raar. Vooral omdat mensen het als een diss beschouwden toen fans speculeerden dat de muziekvideo van Gwen Stefani leek op een Old Navy-commercial.

Maar kijkers kunnen niet ontkennen dat de commercials van 'Jake from State Farm' bijvoorbeeld best vermakelijk zijn.

Sinds het begin heeft de korte commercial, getiteld 'State of Unrest', talloze memes voortgebracht. Niet alleen heeft Saturday Night Live het een paar jaar later vervalst, maar de commercial heeft veel langer geleefd dan State Farm had verwacht.

Hoewel de verzekeringsmaatschappij haar marketingteam waarschijnlijk nog steeds een schouderklopje geeft, waren sommige fans niet blij toen de originele Jake van State Farm verdween. Dus waarom heeft de verzekeringsgigant Jake vervangen, en wie is de nieuwe Jake eigenlijk?

Bijgewerkt op 8 februari 2022: Kevin Miles speelt Jake van State Farm sinds zijn eerste Super Bowl-commercial in 2020, en hij is een van de meest herkenbare gezichten geworden in de commerciële sector. Terwijl de originele Jake van State Farm online een cult-aanhang had, heeft het personage nieuwe hoogten bereikt dankzij de prestaties van Miles.

Er is geen reden om aan te nemen dat Kevin Miles binnenkort afstand zal doen van het personage. Dat gezegd hebbende, beginnen sommige mensen te zeggen dat Miles zo getalenteerd en charismatisch is, dat hij een echte toekomst heeft als acteur buiten de commerciële industrie.

Wie speelde oorspronkelijk Jake van State Farm?

Een veelgestelde vraag over de commercials is: wat is er gebeurd met de originele Jake van State Farm? Fans hebben tenslotte zeker gemerkt dat het nieuwste gezicht van State Farm, ook wel "Jake" genoemd, een heel andere man is.

Het blijkt dat de originele Jake - wiens naam eigenlijk Jake was - een echte werknemer was van State Farm. Het verhaal gaat dat Jake Stone een castingoproep beantwoordde die State Farm deed terwijl hij als verzekeringsagent voor het bedrijf werkte.

Uiteindelijk kreeg hij de rol -- en die iconische twee regels -- en de rest was geschiedenis. Natuurlijk is Jake's optreden bij State Farm nu verleden tijd, aangezien het nieuwe gezicht van het bedrijf hem in alle commercials en advertenties heeft vervangen.

Waarom hebben ze Jake van staatsboerderij veranderd?

De belangrijkste reden waarom State Farm besloot om hun originele kaki-dragende Jake te nixen? Nou, hij heeft een andere baan. Terwijl hij als agent voor State Farm werkte en in hun commercials verscheen, werkte Jake naar verluidt ook als barman.

Destijds had de 26-jarige twee banen en leefde hij gewoon. Zoals hij uitlegde in een vervolg op zijn korte periode van roem: "Ik doe gewoon mijn khaki's aan, been voor been."

Maar tegen de tijd dat iemand hem opspoorde voor een interview, werkte Jake niet langer als verzekeringsagent voor State Farm. Hij zou seizoensmedewerker worden in een lokale stad en bleef werken als barman.

En toch kregen fans de OG Jake weer te zien toen de nieuwe Jake debuteerde; het paar wisselde zelfs een dialoog uit. Jake's enige zin was natuurlijk "Uh, yeah", maar het was genoeg om de kijkers in zichzelf te laten grinniken.

Na die korte verschijning was OG Jake er echter niet meer. Maar waarom?

Jake van State Farm werd ontslagen… Soort van

Hoewel Jake Stone op goede voet lijkt te zijn gestopt met State Farm -- hij verscheen weer in een commercial uit 2020 ondanks dat hij niet meer voor hen werkte -- en nu is hij niet langer de woordvoerder van het bedrijf.

In plaats daarvan is iemand die nieuw is het zichtbare gezicht van het bedrijf. En sommigen speculeren dat er een specifieke reden is waarom State Farm zijn Jakes heeft vervangen: ze proberen 'wakker' te lijken. Dat is natuurlijk slechts speculatie, en State Farm heeft zelfs een verklaring uitgegeven waarin staat dat ze Jake alleen hebben vervangen omdat ze iemand nodig hadden om de rol van woordvoerder echt te omarmen.

De nieuwe Jake heeft een intensief filmprogramma, wrijft over de ellebogen met bekende beroemdheden (zoals Drake!), en weet absoluut niets van verzekeringen (naar eigen zeggen).

Hij is in wezen een mooi gezicht (en een mooie stem) die het merk belichaamt, en dat is wat State Farm wilde - geen echte werknemer die zou eindigen als een meme en in wezen een grap.

Wie is de acteur die Jake van State Farm speelt?

Dus is Jake van State Farm echt een Jake? Niet meer. Tegenwoordig is de acteur die Jake van State Farm speelt een man genaamd Kevin Miles. Maar maak je geen zorgen - hij is volledig geïnvesteerd in de baan en hij is een professional.

Het addertje onder het gras is dat hij eigenlijk een acteur is, terwijl de originele Jake slechts een werknemer was van State Farm. Hij is echter relatief nieuw in Hollywood, dus hij zou heel goed een van die acteurs kunnen zijn die een start in de industrie krijgt vanwege tv-commercials.

De nieuwe man heeft de rol volledig omarmd en legt in een interview uit dat hij enthousiast is om te zien hoe ver hij het karakter van Jake kan brengen. En het lijkt erop dat State Farm een spel is om Jake van State Farm uit te breiden tot één grote merkbeweging wereldwijd.

Nogmaals, de woordvoerder van de staatsboerderij zei dat hoewel Jake de geest van de staatsboerderij belichaamt, "Jake" een persoon van elk geslacht of ras kan zijn. Betekent dit dat Jake uiteindelijk iemand anders kan worden?

Wie weet -- maar laten we voor nu gewoon genieten van de beroemdhedenrijke commerciële inhoud die State Farm uitbrengt. Ze doen zeker hun deel om reclameblokken weer leuk te maken.

Aanbevolen: