Hier is waarom Ryan Seacrest Michael Strahan heeft vervangen

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Ryan Seacrest Michael Strahan heeft vervangen
Hier is waarom Ryan Seacrest Michael Strahan heeft vervangen
Anonim

Voordat Michael Strahan deel uitmaakte van ABC's Good Morning America en de talkshow Strahan, Sara en Keke, werkte hij samen met co-host Kelly Ripa aan Live! met Kelly en Michael. In 2016 verraste Strahan iedereen toen hij de show verliet om het optreden te accepteren, Ripa overrompeld en haar achterliet om een nieuwe co-presentator te vinden.

Nu Ripa naast Ryan Seacrest zit op Live With Kelly en Ryan, naarmate de jaren verstreken, onthulde Strahan in een Time-interview dat de relatie tussen de twee nog steeds niet is hersteld.

"Ik heb geleerd door alles wat daarmee gepaard ging, je kunt mensen niet overtuigen om je leuk te vinden," zei hij. "Ik heb haar al heel lang niet meer gesproken."

In een interview met People in 2016 onthulde hij dat hij niet echt met Ripa communiceerde voordat hij de show verliet. "Het meest teleurstellende voor mij was dat ik werd afgeschilderd als de slechterik omdat ik waarde hecht aan de manier waarop ik mezelf draag", zei hij. "Op een gegeven moment denk ik dat we vrienden waren. Ik weet niet wat er aan het einde gebeurde. Ik heb veel van haar geleerd … Tegen het einde van dit alles communiceerden we niet zo veel. Ik keek er een beetje naar als: 'Het was wat het was'."

Terwijl Strahan zijn kant van het verhaal onthulde, werd door Page Six onthuld dat zijn bazen bij ABC het afkeurden om het drama met People opnieuw te bekijken. Een bron bij Page Six zei: "Ze zijn boos op hem omdat hij Kelly Ripa in zijn interview noemde. Grote verrassing daar. Ze dachten dat hij eroverheen was, en hier herha alt hij het. Het is een beetje duidelijk dat ze niet blij zouden zijn … Iedereen dacht dat hij verder was gegaan."

Volgens een artikel gepubliceerd door USA Today, nam Ripa een week vakantie en keerde toen terug, met een toespraak over Strahans vertrek uit de show.“Ik had een paar dagen nodig om mijn gedachten te ordenen; na 26 jaar bij dit bedrijf heb ik het recht verdiend, "vertelde ze het publiek. "(Dit) begon een veel groter gesprek over communicatie en aandacht, en vooral respect op de werkplek… excuses zijn gemaakt."

Nadat Strahan officieel was vertrokken, begon de jacht op zijn vervanger.

Potentiële kandidaten waren Andy Cohen en Anderson Cooper, die beide goede vrienden zijn met Ripa, andere kandidaten waren Rob Lowe en Fred Savage.

In mei 2017, een jaar nadat Strahan de show verliet, werd Ryan Seacrest de co-presentator van Ripa. Live! Met Kelly en Ryan werd gevormd.

Dus… Wat gebeurde er achter de schermen?

Er werden meerdere rapporten uitgelekt naar de pers waarin werd gespeculeerd dat Ripa en Strahan achter de schermen niet met elkaar konden opschieten. Volgens TMZ zou Ripa Strahan hebben gepest en sinds 2012 jaloers zijn op zijn populariteit in de show. Ook beweerde TMZ dat hij in conflict was met de uitvoerend producent van de show en "het voor iedereen ongemakkelijk maakte". Andere bronnen beweerden dat Strahan niet genoeg aanwezig was op de show vanwege zijn parttime baan bij GMA.

In de aanloop naar het vertrek van Strahan voelden beide co-hosts zich ongemakkelijk bij het samenwerken in de uitzending terwijl het drama volgde.

Hopelijk kunnen ze op een dag hun vriendschap herstellen!

Aanbevolen: