Fans zoeken nog steeds naar een spin-off van Grey's Anatomy en Jesse Williams verhoogt de hype

Fans zoeken nog steeds naar een spin-off van Grey's Anatomy en Jesse Williams verhoogt de hype
Fans zoeken nog steeds naar een spin-off van Grey's Anatomy en Jesse Williams verhoogt de hype
Anonim

De acteur die Dr. Jackson Avery speelde, Jesse Williams, nam op 22 mei afscheid van Grey's Anatomy, na 12 seizoenen.

Toen acteur en regisseur Jesse Williams aankondigde dat hij Grey's Anatomy zou verlaten, hoopten fans dat het niet waar was. Toen de realiteit eenmaal begon, waren alle sociale media diepbedroefd en smeekten ze om een spin-off speciaal voor het personage van Dr. Jackson Avery.

Williams kondigde zijn vertrek uit de show aan op sociale media direct na de aflevering van 6 mei, aangezien de aflevering zelf aankondigde dat zijn personage naar Boston zou verhuizen om de Catherine Fox Foundation te leiden.

Nu, twee dagen na de laatste aflevering van Williams, pleiten Twitter-fans nog steeds voor hun voorgestelde spin-off, die zich volgens hen zou concentreren op het leven van Dr. Jackson Avery en een nieuwe baan in Boston. Fans zouden ook willen dat het voormalig personage Dr. April Kepner bevat, wiens personage Avery's ex-vrouw en moeder van zijn kind is.

Aanvankelijk begonnen berichten over een mogelijke spin-off als geruchten te worden gesloten, maar Williams veranderde dat na een interview met TVLine, waarin hij zijn mening gaf over een mogelijke spin-off.

"Dat zou een verdomd interessante en vlezige spin-off zijn met ongelooflijk getalenteerde acteurs, in een wereld die ik niet weerspiegeld zie op televisie, wat betreft rechtvaardigheid in de geneeskunde en de daadwerkelijke rol die de medische gemeenschap speelt bij het beïnvloeden ons levensonderhoud, dus er is daar iets', zei hij. "Ik misgun het niet. Dus we zullen zien. We zullen zien."

Sara Drew, die Dr. April Kepner speelt, vertelde US Weekly een tijdje geleden dat ze ook geïnteresseerd zou zijn in een spin-off.

"Ja! Ik bedoel, jullie, hoe cool zou die show zijn?" riep ze uit. "Ik moet eerlijk zijn. Ik ben op Twitter geweest en Japril was, denk ik, de hele dag wereldwijd trending."

Williams' personage Jackson Avery, een arts die verwant is aan de beroemde chirurg Harper Avery en Catherine Fox, heeft zeker genoeg verhalen om zijn eigen show mee te vullen. Gespecialiseerd in plastische chirurgie, was zijn personage ook lid van de "plastic posse" met voormalig hoofdpersonage Dr. Mark "McSteamy" Sloan (Eric Dane). Voor zijn vertrek werkte Avery als hoofd plastische chirurgie.

Zijn personage werd in seizoen 6 geïntroduceerd als alleen een terugkerend personage, maar werd al snel gepromoveerd tot een hoofdpersonage in seizoen 7. Shonda Rhimes, de maker van de show, kreeg vrijwel onmiddellijk lof voor het creëren van het personage, en Williams werd een begrip in het Grey's Anatomy-universum.

Hoewel Williams zijn vertrek van tevoren aankondigde, heeft mede-hoofdpersoon Dr. Tom Koracick (Greg Germann) verraste fans door met Dr. Avery naar Boston te gaan, gevolgd door Germann die aankondigde dat hij ook de show zou verlaten. Als de spin-off zou plaatsvinden, zou Germann waarschijnlijk ook worden gezien als een ster of terugkerend personage.

Of deze vertrekken met opzet op deze manier zijn getimed of strikt toeval is nog steeds onduidelijk; de acteurs kunnen ook gewoon proberen hun horizon te verbreden na vele jaren in de show. Williams maakt zijn Broadway-debuut in de revival van Take Me Out, die in 2022 van start gaat. Hij was onlangs ook een van de producenten van Two Distant Strangers, dat in 2021 een Academy Award won voor Best Live Action Short Film..

Spin-off of geen spin-off, Williams is echter nog steeds geliefd bij alle fans van de show, die hem niets dan het beste wensen.

Grey's Anatomy gaat van start op donderdag om 9/8c op ABC. Er wordt een nieuwe aflevering uitgezonden op 27 mei en de seizoensfinale wordt uitgezonden op 3 juni. De show is onlangs vernieuwd voor seizoen 18, hoewel de uitzenddatum nog steeds niet bekend is.

Aanbevolen: