Ben Affleck was naar verluidt aan het zoeken naar ringen voor Jennifer Lopez

Inhoudsopgave:

Ben Affleck was naar verluidt aan het zoeken naar ringen voor Jennifer Lopez
Ben Affleck was naar verluidt aan het zoeken naar ringen voor Jennifer Lopez
Anonim

De Justice League-acteur lijkt verliefd te zijn sinds hij zijn vroegere romance met ex-verloofde Jennifer Lopez nieuw leven inblies, kort na haar breuk met Alex Rodriguez. Ben Affleck werd onlangs gespot tijdens een sieradenboodschap met haar moeder Chris Anne Boldt en zoon Samuel in Californië.

Pagina Zes publiceerde foto's van Affleck en zijn gezin in de luxe juwelierszaak Tiffany & Co., waar hij werd gefotografeerd terwijl hij een glazen kast met ringen bekeek, waarvan wordt aangenomen dat het verlovingsringen zijn. Op de gedeelde foto's lijkt Affleck duidelijk naar diamanten ringen te kijken die zijn ingepakt in klassieke Tiffany-blauwe dozen.

Wil Ben Affleck er een ring op zetten?

Ben stopt bij de juwelier te midden van zijn hernieuwde romance met zangeres-acteur Jennifer Lopez, met wie hij eind 2002 verloofd was.

Destijds stelde Affleck de vraag met een 6,1-karaats roze diamant van Harry Winston, die naar verluidt de ster $ 2,5 miljoen kostte. Of de acteur de vorige ring kan overtreffen, is iets waar fans op moeten wachten om erachter te komen!

Voordat het paar hun verloving formeel beëindigde, stelden ze hun huwelijk in 2003 uit en gaven ze de media-aandacht hiervoor de schuld. Ze beëindigden hun relatie in 2004 en begonnen opnieuw te daten in mei 2021, meer dan een decennium sinds ze voor het eerst uit elkaar gingen.

Dus was de acteur alleen maar sieraden aan het bekijken… of aan het zoeken naar een ring om Lopez ten huwelijk te vragen? De fans van het stel vinden het moeilijk te geloven dat Ben Affleck de zanger een kant-en-klare ring zou kopen in plaats van er zelf een te laten maken in een atelier.

"Denk je dat Ben Affleck een ring voor JLo zou kopen van Tiffany and Co en er geen privé zou laten maken?" vroeg een fan.

"Als Ben je voorstelt, wordt het op maat ontworpen. Hij zal niet uit een vitrine in een winkelcentrum plukken!" zei een ander.

"Ik denk niet dat hij daar een verlovingsring voor haar heeft gekocht. Hij zal dat geheim houden en het zal zijn ontwerp zijn!" zei een gebruiker.

Sommige fans speculeerden dat Ben Affleck en zijn familie een cadeau kochten voor zijn dochter Violet, die in december haar verjaardag viert.

Aanbevolen: