Zayn Malik keert terug naar Instagram nadat zijn ruzie met de familie van Gigi Hadid en fans opgelucht zijn

Inhoudsopgave:

Zayn Malik keert terug naar Instagram nadat zijn ruzie met de familie van Gigi Hadid en fans opgelucht zijn
Zayn Malik keert terug naar Instagram nadat zijn ruzie met de familie van Gigi Hadid en fans opgelucht zijn
Anonim

Zayn Malik's social media pauze is voorbij! Sinds hij in oktober de moeder van zijn partner Gigi Hadid, Yolanda, zou hebben "aangevallen", is de zanger niet veel online aanwezig geweest. Zayns fans maken zich de laatste tijd zorgen om hem, en ze waren opgelucht om te zien dat het goed met hem gaat.

Zayn keert terug naar Instagram

De 28-jarige deelde een foto van zichzelf terwijl hij pronkte met een zonnebril met een Arnette-omrande zonnebril en gaf aan dat de post een merkadvertentie was. "DROPHEAD. @arnette zaynxarnette ad," in het bijschrift.

Op de foto zie je de zanger met gekruiste armen zitten, gekleed in een zwart coltrui. De fans van Malik zeiden dat ze hem "misten" en adviseerden hem om zoals altijd "jezelf te zijn".

"Ik hou van je Zayn, wees gewoon jezelf", schreef iemand in de reacties.

"ZAYN IS DE ECHTE KONING EN ZET ZIJN COMMENTAAR NIET UIT", voegde een ander eraan toe, verwijzend naar zijn familievete met de familie van Gigi Hadid, waardoor haar zus Bella en zijzelf de reacties op hun Instagram-berichten uitschakelden.

"Blijf sterk, " voegde een gebruiker toe.

Zayns laatste post was op 24 oktober, toen hij een selfie plaatste waarvan fans denken dat hij aan het huilen was.

Een paar dagen later ging Zayn naar Instagram om een geschil aan te pakken dat hij had met Yolanda Hadid en dat naar verluidt naar de pers was gelekt. In de lange verklaring onthulde de zanger dat hij "instemde om claims niet te betwisten" naar aanleiding van een ruzie die hij had met een familielid van supermodel Gigi Hadid's. Malik legde uit dat zijn reden om de zaken stil te houden, was om zijn dochter Khai te beschermen, die hij deelt met Gigi.

Op 28 oktober schreef hij aan sociale media: "Zoals jullie allemaal weten, ben ik een privépersoon en ik wil heel graag een veilige en privéruimte creëren voor mijn dochter [Khai] om in op te groeien."

De zangeres voegde toe: “Een plek waar privé-familieaangelegenheden niet op het wereldtoneel worden gegooid zodat iedereen ze kan porren en uit elkaar halen. In een poging om die ruimte voor haar te beschermen, stemde ik ermee in om claims die voortkomen uit een ruzie die ik had met een familielid van mijn partner die ons huis binnenkwam terwijl mijn partner enkele weken geleden weg was, niet te betwisten.”

Hoewel Zayn aanvankelijk ontkende dat hij Yolanda had 'aangevallen', heeft hij zich schuldig gemaakt aan het lastigvallen van haar.

TMZ meldde dat de zangeres naar verluidt "haar [Yolanda] in een dressoir duwde, wat mentale angst en fysieke pijn veroorzaakte."

Aanbevolen: