Wat zal Larry's probleem zijn in seizoen 11 van 'Curb Your Enthusiasm'?

Inhoudsopgave:

Wat zal Larry's probleem zijn in seizoen 11 van 'Curb Your Enthusiasm'?
Wat zal Larry's probleem zijn in seizoen 11 van 'Curb Your Enthusiasm'?
Anonim

Na tien seizoenen van het kijken naar de chagrijnige Larry David die kibbelt en zich een weg baant door LA, zullen kijkers hoge verwachtingen hebben van seizoen 11 van Curb Your Enthusiasm. Voor degenen die het geïmproviseerde karakter van de hitshow van HBO kunnen begrijpen, is het programma een van de grappigste komedies die in jaren in de ether is verschenen.

En hier is het ding over Larry David. Hoe graag kijkers hem ook zien kronkelen, meestal nadat hij een faux pas van epische proporties heeft begaan, hij is zeer herkenbaar. De meeste mensen zullen zich kunnen identificeren met zijn frustraties over mensen die in de rij staan bij de dokterspraktijk, en ze zullen zijn onwil delen om snoep te geven aan tieners die veel te oud zijn om met Halloween iets lekkers te krijgen. Ja, hij heeft een aantal echt vreselijke beslissingen genomen tijdens de show, maar er zijn momenten dat Larry David gelijk heeft. Zijn ongeschreven regels over de samenleving zijn soms logisch, zelfs als hij zichzelf in een enorm gat graaft wanneer hij probeert ze uit te drukken.

Dus, wat gebeurt er in seizoen 11 van de show? Welke blunders zal Larry nu maken? Terwijl het bekende themalied van Curb Your Enthusiasm weer speelt, zijn dit de vragen die alle fans van de show zichzelf zullen stellen.

Wat zal Larry's probleem zijn in seizoen 11?

Larry's grootste probleem in seizoen 10 van Curb Your Enthusiasm was de lauwe koffie die hem werd geserveerd in 'Mocha Joes', zijn plaatselijke coffeeshop. Terwijl velen van ons gewoon zouden klagen of een andere locatie zouden bezoeken voor een drankje, besloot Larry wraak te nemen op Joe door een 'spijtwinkel' naast de deur te openen in een poging om Joe failliet te laten gaan. Zijn winkel, 'Latte Larry', met zijn verwarmde mokken en vastgeschroefde tafels, duurde niet lang, want hij brandde af aan het einde van de laatste aflevering.

Toch, ondanks Larry's mislukte poging om een rivaliserende winkel te openen, was er één ding aan zijn inspanningen dat behoorlijk vooruitziend bleek: zijn aandringen op klanten die handdesinfecterend middel gebruiken! Kort nadat de serie werd uitgezonden, werd de wereld in een pandemische situatie geworpen en werd handdesinfecterend middel de norm voor ons allemaal. Hoewel we niet precies weten wat seizoen 11 voor Larry zal betekenen, weten we wel dat er in de eerste aflevering enige verwijzing naar COVID zal zijn. Volgens Jeff Garlin zal de kwestie van hygiëne echter waarschijnlijk niet het grootste probleem van Larry zijn in de serie.

We kunnen ons alleen maar voorstellen hoe woedend Larry zal worden als mensen weigeren om sociale afstand te nemen of hun maskers op de juiste manier te dragen, maar het ziet ernaar uit dat de pandemie niet de katalysator zal zijn voor Larry's problemen in het volgende seizoen.

Dus, wat gaat er met Larry gebeuren?

Nou, zoals je hieronder kunt zien, zegt Jeff Garlin niet. Uit respect voor zijn vriend en acteerpartner weigerde hij zich te laten meeslepen door de soorten calamiteiten die Larry zullen treffen.

Hoewel het publiek opgelucht zal zijn dat COVID het komende seizoen niet veel aandacht zal krijgen, kan er na de eerste aflevering nog steeds af en toe een verwijzing zijn. Bij het bespreken van het maken van Curb Your Enthusiasm tijdens het pandemische tijdperk, heeft serieproducent Jeff Schaffer dit te zeggen tegen The Hollywood Reporter.

Dat is niet veel om door te gaan, maar dat is maar goed ook. Een deel van de vreugde van Curb Your Enthusiasm is om te zien hoe Larry zichzelf in de problemen brengt zonder spoilers vooraf. Van Larry die onschuldig het haar van een kinderpop knipt tot hem te zien schelden tegen mensen die 'stoppen en kletsen', we weten dat wat begint als iets kleins, onvermijdelijk zal escaleren boven zijn en onze eigen verwachtingen. Omdat we niet weten wat Larry's grootste probleem dit seizoen zal zijn, hebben we geen tijd om te speculeren of te twijfelen over de komische ongelukken die onze favoriete muggenzifter zullen overkomen.

Er is nog geen uitzenddatum voor seizoen 11 van Curb Your Enthusiasm, maar er is hoop dat het voor het einde van het jaar wordt vertoond. Met uitzondering van Bob Einstein (Marty Funkhouser), die helaas in 2019 is overleden, zullen alle grote spelers terugkomen voor de show, inclusief Richard Lewis die eerder zei dat hij het vanwege een operatie niet zou kunnen halen.

Hoewel er op dit moment weinig anders bekend is, is één ding zeker: seizoen 11 van Curb Your Enthusiasm zal (om Larry te citeren) best aardig behoorlijk goed zijn!

Aanbevolen: