Dit was de moeilijkste beroemdheid voor Larry David om op 'Curb Your Enthusiasm' te komen

Inhoudsopgave:

Dit was de moeilijkste beroemdheid voor Larry David om op 'Curb Your Enthusiasm' te komen
Dit was de moeilijkste beroemdheid voor Larry David om op 'Curb Your Enthusiasm' te komen
Anonim

Zoveel van Larry Davids werkelijke leven is geschreven in Curb Your Enthusiasm. Zoals hij deed met Jerry Seinfeld bij het maken van Seinfeld, heeft Larry komische juweeltjes in zijn eigen leven gevonden voor mij. Dit omvat een zeer reële haat-liefdeverhouding met komiek Richard Lewis die veel voorkomt in de HBO-sitcom.

Richard is een van de vele beroemde gezichten die in de show zijn verschenen als verwrongen versies van zichzelf. Sommige grote beroemdheden kwamen als fictieve personages, maar de beste spelen bijna altijd zichzelf. En één beroemdheid in het bijzonder wilde ECHT niet opkomen…

Wie was de moeilijkste cameo om te boeken?

Tijdens zijn interview in 2017 in de sportshow The Rich Eisen werd Larry gevraagd welke beroemdheid het moeilijkst te boeken was op Curb Your Enthusiasm. In het begin leek Rich te denken dat de legendarische auteur en fatwa-slachtoffer Salmon Rushdie het moeilijkst te boeken was. Zalm brengt immers een veiligheidsrisico met zich mee en is een gerespecteerd intellectueel. Maar Larry zei dat Salmon vrij gemakkelijk te boeken was voor een aflevering tijdens het seizoen van Curb Your Enthusiasm waarin een fatwa (een islamitische wet waarin wordt opgeroepen tot de dood van een persoon) tegen Larry wordt opgeroepen. De waarheid was dat Salmon een grote fan was van Curb Your Enthusiasm en Larry een paar keer had ontmoet. Dus hij was maar een telefoontje verwijderd.

Hoe zit het met alle grote beroemdheden in de show, zoals Elizabeth Banks, Bryan Cranston, Ben Stiller, Melissa McCarthy, Stephen Colbert, Martin Scorsese, John Legend, Sacha Baron Cohen, Ricky Gervais, Michael J. Fox, of Lin Manuel-Miranda? Ze moeten moeilijk te plannen en te overtuigen zijn geweest om op de show te komen?

Nee.

Zelfs voormalig burgemeester van New York City, voormalig presidentskandidaat en miljardair-filantroop Michael Bloomberg was niet zo moeilijk te boeken als…

Bill Buckner.

Honkballegende Bill Buckner nam een aantal belangrijke overtuigingen… Hier is waarom…

In werkelijkheid was honkballegende Bill Buckner de moeilijkste cameo van beroemdheden voor Larry David om op Curb Your Enthusiasm te komen. Veel hiervan had te maken met het feit dat hij vooral bekend was om de Red Sox October Error; een moment waarop Bill herhaaldelijk geen bal kon vangen die de Red Sox 1986 Red Sox kostte. Sterker nog, tot op de dag dat hij stierf in 2019, was Bill vooral bekend om deze enorme sportrommel. Gelukkig kon hij een beetje de draak steken met zichzelf en zijn negatieve reputatie op Curb Your Enthusiasm, vooral toen hij een baby kon vangen die uit een brandend gebouw werd gegooid.

Toch was het een grote vraag om de man achter The October Error op Curb te krijgen…

"Ik heb Bill gebeld en ik was erg nerveus over dat telefoontje", zei Larry David in The Rich Eisen Show. "Ik was zo wanhopig om die [aflevering] te doen. Ik hou van die aflevering."

In de aflevering vraagt Susie (gespeeld door de goedbetaalde Susie Essman) Larry om een handtekening van Mookie Wilson voor haar man, Jeff. Terwijl hij probeert de handtekening van de honkballegende te krijgen, raakt Larry bevriend met Bill Buckner, die het moeilijk heeft om zijn negatieve honkbalreputatie kwijt te raken. Larry, die er altijd van houdt om op te komen voor de underdog, probeert Bill bij de samenleving te betrekken, maar de zaken lopen herhaaldelijk averechts tot het climax moment waarop Bill de baby betrapt die uit het brandende gebouw is gegooid.

"[Bill] wilde [de aflevering] eerst niet doen. Ik moest echt met hem aan de telefoon blijven en hij moest erover nadenken. En toen moest ik het naar hem sturen om lees."

Het kostte Larry uiteindelijk een beetje omkoping om Bill op de show te krijgen. Nadat hij erachter kwam dat Bills dochter een acteur was, bood hij haar een rol aan in de show.

"Ik denk dat toen ik dat aanbood… De Quid Pro Quo."

Hoe het einde van de aflevering werd veranderd voor Bill

Maar hoe kon Bill een kans afwijzen om de publieke perceptie van zijn beruchte fout te veranderen? Echter, zoals Larry tegen Rich Eisen zei, kwam de keuze om Bill de baby te laten vangen en als een held over te laten komen bijna nooit uit…

"Er was een tocht waarbij hij de baby liet vallen."

"Meen je dat? Hoe kon je dat niet houden?" Rich Eisen lachte.

"Ik kon het niet. Ik wist dat het grappig was, maar… Weet je, het was hilarisch, dat hij de baby liet vallen. Oké? Dat was hilarisch. Maar ik kon het niet", zei Larry over het einde. "Het [alternatieve einde] maakte me een beetje aan het huilen. Toen hij de baby ving. En dus… moesten we hem verlossen."

Ten slotte beweerde Larry dat Bill een "fantastische kerel" was.

"Een van de beste jongens die ik ooit heb ontmoet", gaf Larry toe.

Hij kwam op zijn minst over als een van de meest gracieuze cameo's van beroemdheden in de geschiedenis van Curb. Er is veel voor nodig om jezelf zo te parodiëren.

Aanbevolen: