Danai Gurira zou naar verluidt opnieuw een rol spelen in de aankomende Black Panther-film

Danai Gurira zou naar verluidt opnieuw een rol spelen in de aankomende Black Panther-film
Danai Gurira zou naar verluidt opnieuw een rol spelen in de aankomende Black Panther-film
Anonim

The Walking Dead-actrice Danai Gurira zal naar verluidt haar rol als Okoye vernieuwen in de aankomende Black Panther-film, getiteld Black Panther: Wakanda Forever.

Twitterfans raakten een paar uur geleden in een razernij, toen een aankondiging van IGN viraal ging. Het nieuws gaf aan dat Danai Gurira haar personage zal hervatten in het komende vervolg.

De 43-jarige Zimbabwaanse-Amerikaanse actrice en toneelschrijver heeft onlangs afscheid genomen van haar personage 'Michonne' in The Walking Dead, nadat ze aan de producenten van de serie had uitgelegd dat ze meer tijd en energie wil steken in andere avonturen, vooral haar schrijfcarrière.

Later op de dag onthulde een ander onbevestigd rapport dat Disney+ de actrice in een aparte serie zal opnemen die gebaseerd is op haar persona als de generaal van het Wakanda-leger genaamd Dora Milaje.

Sinds het nieuws naar buiten kwam, zijn de officiële kanalen van Marvel Studios en Disney+ stil gebleven, maar die stilte heeft miljoenen fans over de hele wereld niet overtuigd om de opwinding in hun hart van zich af te schudden.

Gurira werd geboren in Grinnell, Iowa op 14 februari 1978. Ze begon haar carrière door jonge mensen in Liberia, Zimbabwe en Zuid-Afrika te leren acteren en toneelschrijven.

Haar debuuttheaterrol was in een toneelstuk met de titel The Continuum, waarmee ze later een Obie, Outer Critics Circle en Helen Hayes-awards opleverde. Ondanks het feit dat ze een filmcarrière nastreeft, neemt ze nog steeds de tijd om aan toneelschrijven te werken.

De Ghost Town-ster voegde zich voor het eerst bij de Marvel-superhelden toen ze speelde in Avengers: Infinity War, en opnieuw in Avengers: Endgame. Volgens een officiële verklaring van Marvel zal de nieuwe Black Panther-film op 8 juli 2022 in de bioscopen verschijnen.

De studio onthulde echter dat de hoofdrol van wijlen Chadwick Boseman, zal worden uitgesloten van de film, omdat niemand de iconische ster zou kunnen vervangen, en om het zo snel te proberen zou voor velen als een belediging voelen aan zijn geheugen.

Per Disney zal dit vervolg een eerbetoon zijn aan het leven en de nalatenschap van Boseman, die alles wat hij had in zijn kunstwerk stopte en altijd streefde naar succes in elk project dat hem in handen werd gegeven.

Aanbevolen: