Marvel kondigt aan dat Charlie Cox de Daredevil-rol opnieuw zal spelen in aankomende projecten

Inhoudsopgave:

Marvel kondigt aan dat Charlie Cox de Daredevil-rol opnieuw zal spelen in aankomende projecten
Marvel kondigt aan dat Charlie Cox de Daredevil-rol opnieuw zal spelen in aankomende projecten
Anonim

Charlie Cox zou de rol van Daredevil kunnen hernemen in komende Marvel projecten, heeft Marvel creative officer Kevin Feige uitgelegd.

Cox speelde de blinde advocaat Matt Murdock alias The Man Without Fear in de kortstondige Netflix-show 'Daredevil', evenals een seizoen van 'The Defenders'.

Nadat 'Daredevil' in 2018 werd geannuleerd, raakten fans overstuur bij het vooruitzicht de 'Stardust'-acteur niet terug te zien keren als Murdock… maar het lijkt erop dat ze de laatste van de Hell's Kitchen-superheld nog niet hebben gezien.

Charlie Cox keert terug als Daredevil, zegt Marvel-baas Kevin Feige

In een nieuw interview plaagde de creatieve baas van Marvel, Feige, de mogelijkheid van meer projecten over Murdock en bevestigde dat Cox zal terugkeren naar de rol en zich bij de MCU zal voegen.

"Als je Daredevil zou zien in aankomende dingen, zou Charlie Cox, ja, de acteur zijn die Daredevil speelt. Waar we dat zien, hoe we dat zien, wanneer we dat zien, v alt nog te bezien, " Feige vertelde 'CinemaBlend'.

Het gerucht gaat dat Cox zijn MCU-debuut zal maken in de aankomende 'Spider-Man: No Way Home' naast Tom Holland als Peter Parker alias Spidey. Toen de eerste trailer eerder dit jaar werd uitgebracht, dachten veel fans dat ze de 'Daredevil'-acteur in de trailer hadden gezien. Ondanks dat een man uit beeld ziet, herkenden sommigen hem als Cox aan één bijzonder detail: zijn armen met opgerolde witte hemdsmouwen, onderdeel van het onofficiële uniform dat Murdock droeg.

Tom Holland keert terug als Peter Parker na 'Spider-Man: No Way Home'

Hoewel het nog niet is bevestigd, is het niet onwaarschijnlijk dat Cox in de nieuwe film de advocaat van Parker zal zijn. In 'No Way Home' krijgt Peter juridische problemen nadat hij beschuldigd is van moord op Mysterio (Jake Gyllenhaal) door J Jonah Jameson (J. K. Simmons) van de Daily Bugle, dus de vaardigheden van Murdock kunnen van pas komen om de dag te redden.

Het nieuws dat Cox weer het rode kostuum draagt, volgt dat Holland Peter Parker blijft, zelfs na 'No Way Home', zogenaamd het einde van de Spidey-trilogie.

Producent Amy Pascal heeft aan 'Fandango' onthuld dat de aankomende film niet de 'laatste' film is die Sony met Marvel Studios gaat maken. Hollands filmtrilogie mag dan zijn geëindigd, deze keer leidt het tot een nieuw begin.

"Dit is niet de laatste film die we met Marvel gaan maken - [dit is niet] de laatste Spider-Man-film", zei Pascal in het interview.

Ze onthulde verder dat een nieuwe Spidey-trilogie met Tom Holland als Peter Parker het volgende doel van de medewerkers zou zijn. "We maken ons klaar om de volgende Spider-Man-film te maken met Tom Holland en Marvel, het maakt gewoon geen deel uit van… we beschouwen dit als drie films, en nu gaan we naar de volgende drie. Dit is niet de laatste van onze MCU-films."

'Spider-Man: No Way Home' wordt uitgebracht op 14 december.

Aanbevolen: