‘The Batman’: deze Marvel-ster zal naar verluidt de Joker naast Robert Pattinson spelen

Inhoudsopgave:

‘The Batman’: deze Marvel-ster zal naar verluidt de Joker naast Robert Pattinson spelen
‘The Batman’: deze Marvel-ster zal naar verluidt de Joker naast Robert Pattinson spelen
Anonim

Dit is geen oefening! De Ierse acteur Barry Keoghan, die Druig speelde in Eternals van MCU, en George in Duinkerken, speelt naar verluidt een favoriet bij fans in The Batman van Matt Reeves. Een bron dicht bij het project nam contact op met Instagram-roddelaccount DeuxMoi om het nieuws te delen!

Keoghan's casting is geen geheim, aangezien de ster eerder de filmposter op zijn sociale media-accounts deelde en onthulde dat hij "trots" was op de film.

Barry Keoghan om de nieuwe Joker te spelen?

Volgens het blinde item dat door DeuxMoi is gepost, zal Keoghan naar verluidt The Joker in de film vertolken, een personage dat beroemd is gemaakt door wijlen acteur Heath Ledger en later Jared Leto en Joaquin Phoenix. Zowel Ledger als Phoenix verdienden Oscars voor hun rollen, waarbij de overleden acteur de onderscheiding postuum ontving.

DeuxMoi Via Instagram
DeuxMoi Via Instagram

"Ik heb echt lockdown-informatie gegeven die het internet in een werveling zal sturen … en het is honderd procent waar ", schreef de bron in het bericht.

"Barry Keoghan zal…. THE JOKER spelen op de nieuwe BATMAN," zeiden ze, en voegden eraan toe: "graag exclusieve info."

The Batman is gemakkelijk een van de meest verwachte films van 2022. Sinds de trailer DC-fans een glimp gaf van Robert Pattinson als de caped crusader, en een nieuwe, griezelige Gotham, hebben fans uitgekeken naar de regisseur Matt Reeves' iteratie van de held.

In de MCU-film is Keoghans personage Druig een eeuwige die de geest kan beheersen. Het vermogen van de acteur om het complexe personage te portretteren en zijn chemie op het scherm met Makkari (Lauren Ridloff) leverde hem lof op van fans.

Ze waren enthousiast om te zien hoe de ster andere rollen op zich nam, en het zou zeker interessant zijn om Keoghan een sterke prestatie te zien leveren als The Joker, een van de grootste stripboekschurken aller tijden.

Eerder werd gemeld dat de acteur Stanley Merkel speelde, een agent uit Gotham City die wordt herinnerd als de partner van James Gordon in de stripboeken. Keoghan deelde ook een selfie van de filmsets waar hij een jasje droeg met het Batman-symbool en de "crew" erop gedrukt.

Betekent dit dat Keoghan twee verschillende rollen in de film zal spelen - of is zijn nieuwe rol een geheim voor bioscoopbezoekers om op het grote scherm te bekijken? We zullen moeten afwachten en erachter komen!

Aanbevolen: